564

До 601

преди 2 години

Ха, добро утро, Русия мислила за своя интерес. Ми за кой да мисли, за нашият ли? Урсулчето за твоя интерес мисли, нали? По цяла нощ не спи и мисли как да ти направи живота по-хубав. Киро и той не спи, ляга и става със същата мисъл. От толкова мислене гледай като мине лятото какви цени идват. Бъди сигурен ти ще си ги плащаш и никой няма да те пита как.

563

Анонимен

преди 2 години

Киро освен че е опериран от съвест, май са му ампотирали и мозъка ... нема такава промяна, той живал ли е на студено, щото аз съм!!!!

562

Анонимен

преди 2 години

Това не е шантаж, заяви Песков. При плащане, при новите условия, пускат газа.

561

Анонимен

преди 2 години

какво забога означа че ако платим в рубли това не гарантира българските средства, моля някой който владее по-добре български да обясни!!! (чух го по радиото от въпросния Киро)

560

Киро предател!

преди 2 години

България е единствената от 21 държави която не е открила сметка за плащане на газа. Киро оставка и разстрел!!!

559

Анонимен

преди 2 години

Имаме умствено изостанал премиер, не може да схване кой кого шантажира, това отива за негова сметка.

558

Анонимен

преди 2 години

Може всичко да правят,но това са единствените хора(ПП) в България, които не са крали и няма да крадът поне още 4 години.Въпроса в момента на ГЕРБ,ИТН и БСП е да свалят правитлеството и се надяват на страха на хората и краткросрочната памет.

557

Анонимен

преди 2 години

Некадърните и алчните продажници, са смъртно опасни за една държава. Вън!

556

Zlata

преди 2 години

Българското правителство постоянно краде народа си в полза на пиндосите. И трябва да видим от кого крият парите си? Южен поток мина покрай тях и кой спечели? Сега те отказаха евтиния газ - това ли е необходимо на хората? Никога правителството на България не е било народно - каква е тази карма?

555

Язе

преди 2 години

Кире, и Австрия обяви, че ще плаща газа в рубли. *** викаш - мани ги тия, не разбират. Ние нека си се правим на мъже, па като ни закрият икономиката - здраве да е. Важното е да сме солидарни и да се сланяме на новия хамерикански вожд.

554

Анонимен

преди 2 години

"Österreich zahlt weiter russisches Gas in Euro"27.04.2022В австрийския kurir.at от днес пише, че Австрия продължава да плаща руска газ в Евро.

553

Анонимен

преди 2 години

Правителството е подготвено да бяга през Терминал 2. За това сте винаги подготвени. Продадохте ни на краварите за жълти центове, *** такива.

552

Анонимен

преди 2 години

Киро, на какви цени ще плащаме газа от Гърция или Турция? Руснаците обявиха, че десет от техните контагенти са открили сметки в Газпромбанк, а четирима са платили в рубли. Обаче вие сте велики, амерканци на квадрат, санкции ще спазвате. Безкрайна е вашата глупост и алчност.

551

Анонимен

преди 2 години

Те знаят че ще си идат с гръм и трясък, затова крадат на едро, за да имат за дълго, колкото ще стоят извън властта.

550

Българин

преди 2 години

До 561. Ми какво чакаш. Хващай автомата, скачай в окопа на хохлите, превземи Москва и забий холенското знаме над Кремъл, като си толкова Ернан.

549

Анонимен

преди 2 години

Киро, нали знаеш каква е съдбата на продажниците? Накрая ги отрязват.

548

Бачo

преди 2 години

Кире вземай си Ленчето и бегом в Канада

547

Стамболов

преди 2 години

Радев се прави, че не "познава" Петков хахахахакомунисти сър

546

Анонимен

преди 2 години

България трябва да вдигне транзитните такси по Балкански поток. С оглед международната ситуация.

545

ФАКТИ

преди 2 години

Путин подкопава ЕС от години с поставени национал-фашистки политици и партии, чиято единствена цел беше разпад на ЕС.В Англия успяха с активно мероприятие и с АТАКА в България поканен английски фашист Найджел и филм за милионите роми в махлите на България ,които си стягат куфарите за Англия... (АНГЛИЧАНИТЕ ИЗЛЯЗОХА ОТ ЕС ГЛАВНО ЗАРАДИ МИГРАНТИТЕ ).В Австрия са националистите на власт и днес казаха, че приемат да плащат в рубли.Льо Пен за малко да вземе Франция с пари от Путин 7 милиона $ за 2022