584

Анонимен

преди 2 години

Кой човек ни е казал? Путин? Той не е човек. Той е убиец. Анатема!

583

Анонимен

преди 2 години

Рекет означава изнудване за пари, заплашване срещу обещание за охрана. КП да учи правилен български. Хората просто искат да им се плаща. Големите рекетьори в случая са САЩ и ЕС, които ни "охраняват" така, че всичко да ни е по-скъпо.

582

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро е в паника и в опит да се прави на силен тоест подготвен изглежда глупаво. Издава го това че хвърля обвинения, ако наистина беше подготвен нямаше да се изхвърля така.

581

Анонимен

преди 2 години

Киро много лъже,как австрийците,италианците,унгарците че и германците може да плащат с рубли и да нема проблем,а при Киро да има...ама на тези хора управницте им милеят за дъжавиците си,за икономиките си и най-вече за народа...докато наше Кире,го интересуват ко ше каже Урсулата и ко ше му нареди Мустафата...***.к.*** ви изедническа откъде са навъдихте всичките...

580

Идеалист

преди 2 години

Няма проблем да се плаща с Рубли. проблемът е, че няма Евро!

579

Анонимен

преди 2 години

Объркана работа, хем подготвено правителството, хем е шантаж. Ако беше шантаж нали нямаше да сте подготвени. Човекът преди един месец ви каза така и така се променят условията, защото задържате наши активи, искаме газът да се плаща в рубли - имахте ЦЯЛ МЕСЕЦ да решите проблема. Сега е шантаж. Това е некадърност.

578

Асенчо

преди 2 години

Кирилеееееее.....напускай продажник !

577

Анонимен

преди 2 години

612 Старите условия важат за Австрия и Унгария. Последната не даде военна помощ за Украйна и бе оценена по достойнство, от Путин. Къде сме ние? Не дадохме оръжие на Украйна, орезилихме се пред света...и нищо?!

576

хммм

преди 2 години

831 въведени коментара според търсачката и 617 показани. Каква свобода на словото има в тоя сайт. Всеки трети коментар изтрит. Западни сте само на думи, толкова сте истински колкото и приказките бълвани от Брюксел. Скоро ще ви пръснат панаира от изток.

575

Zlata

преди 2 години

Италия се опита да увеличи доставките на газ от САЩ вместо руския, но американският втечнен природен газ се оказа толкова некачествен, че оборудването започна да се разпада в страната. Това каза блогърът от Тоскана Катрин Сантони.

574

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се. Колко милиона отиват в джоба ти. Рекет било. Че не плащаш и правите енергиен фалит. Опасен човек, само селфита и едно безгранично празноглаво самочувстие и целеустременост. Плащайте газта и оставка!!!!

573

Анонимен

преди 2 години

Киро ментата клекна пред Путин за оръжието, за Украйна, съвсем безплатно, без да договори газта, поне. За какво ви е Нинова, която формира българската политика в момента, ако не може с Решетников/Путин, една газ да договори?

572

Освобождение

преди 2 години

Честито! Освободихме се - от газ! Сега ще се освободим от пари, от работа и от мизерните си животи най-накрая! Честито на печелившите!

571

Киро Тъпото

преди 2 години

Простете ми, *** съм. Урсула ме излъга, че ще ми носи кофите с газ. Байдън ме предаде, обеща ми газ ама друг път!

570

джо

преди 2 години

Всичко е ясно , че нищо не е ясно.... На селския глашатай ли да вярваме или на оная си работа.....????

569

Анонимен

преди 2 години

няма по- подготвено правителство от сегашното

568

Анонимен

преди 2 години

612 Крали са от западняците, затова. И като им показаха пътя, дойдоха в България, за да крадат с милиони, милиарди.

567

Анонимен

преди 2 години

Докато наш Киро летя от София до Варна, за да го снимат журналистите с евакуираните ни моряци, австрийският премиер рискува и отлети за Москва. За да се срещне с Путин и да договори газта.

566

мда

преди 2 години

просто кико ни успокои :)

565

Анонимен

преди 2 години

Шантажа си ти просто Киро ,билета ще ти го купим ние и право в Канада