664

Разочарован

преди 1 година

Нищо повече от *** И ФУКЛЬОВЦИ НАХАЛНИ не са , ястребите,, от ПП. Преди години имаше бял мерцедес който народа разлюля и някои се попикаха в него - това е нищо в сравнение с това което очаква Кирчо и Кокорчо през есента когато цените скочат и само ще се облизваме пред витрината за храни.

663

Анонимен

преди 1 година

НАЙ ЛОШОТО Е ПРОС ЧОВЕК ДА ТЕ УПРАВЛЯВА! СТАРИТЕ КРАДЯХА,НО БЯХА ХИТРИ! ТОЗ КРАТУНКО ТАКА ЩЕ НА ЗАБАТАЧИ ЧЕ НИВГА НЯМА СА ОПРАВИМ

662

Ами

преди 1 година

Шантаж е управлението ти, Киро. Ти продаде и предаде България.

661

Анонимен

преди 1 година

Това правителство е тотален провал!

660

Анонимен

преди 1 година

Господи,дано гръмне влака на Кирил Петков.Да се подпали и обърне.

659

Анонимен

преди 1 година

Шантаж е да не платиш газа в сметка на Газпром и така да съсипеш цяла България.Шантаж е да им искаш заплатите на нигерийска сметка.

658

Анонимен

преди 1 година

СЛЯП ЩЕ ПРОГЛЕДНЕ, РУСОЛЮБ НИКОГА НЯМА ДА ПРИЗНАЕ КАЛКО ВРЕДИ РУСИЯ НА БЪЛГАРИЯ!ПУТИН НЕ Е ДРЕБОСЪК,А ВЕЛИКАН!РУСИЯ ОСВОБОЖДАВА,А НЕ УБИВА!РУСНАЦИТЕ СА НАЙ!НАЙ!КОГА ЩЕ СВЪРШАТ БЪЛГАРОМРАЗЦИТЕ?ЗА РУСКИ РУБЛИ МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДЕТЕ!

657

Зозо

преди 1 година

Понеже в България има най-много ***, копейковци, комунисти и сидеровци...... на тях най-напред им спряха газта :))))))))))))))))))))))))) Кеф голям, те първи ще усетят "братската" руска любов :))))))))))))))))))))))))) Да им е честито!!! Както са с по 2лв. в джоба...... :))))))))))))))))))))))))))

656

Жена

преди 1 година

Такова лиза.не друг до сега не е правил! Зимата на Жан Виденов ,ФАЩ ни я спретнаха, защото човека искаше да сме независима държава , а те не. Ако се беше запънал повече, като при Сърбите конфликт щяхме да имаме. Сега, пак заради ФАЩ и техния интерес, някаква подобна инфлация залива цяла Европа. Вън ФАЩ от БГ!!!!

655

Анонимен

преди 1 година

Пълен Провал, канадско ме.ке.ре, Марш от България!

654

Ха

преди 1 година

Продължаваме промяната...то ясно си е заложено в името на партията .Повече от 30 години тече промяна-държавата срещу народа в полза на чужди интереси.От какво сте недоволни...промяната тече ускорено-много добре се справят умните и красивите...народът обеднява ,те ще забогатеят и ще си идат,други ще дойдат...пак народът ще ги избере на ужким.Диалектика!Баба Гицка от Големанов...Народът ли се обажда,прати му много здраве от мен.А народът е в ролята на свако Тако от Чудомир-и я че изокам никой ден.

653

Анонимен

преди 1 година

Шантажа е ваш ,5 месеца освен увеличения на цените нищо добро няма

652

юлиян

преди 1 година

бензин иска,рубли дава.Конец.Дава,Киро,дава,иначе бензин няма,глас народен,няма.

651

някой си

преди 1 година

Кирчооо , понеже у БГ всичко ни е наред та тръгна и за Украйна да мислиш,ехоо осъзнай се малко,губиш доверие.

650

Анонимен

преди 1 година

Оставка, Оставка, Сега вече може да удари кипенцата на държавата Киро великия на това се вика велик бай ***.

649

Анонимен

преди 1 година

Киро Лъжеца ге разправяше същите и за моряците в Мариупол... които трябваше САМИ да се спасяват преодолявайки ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО на антибългарската кирова клика. Факт.

648

Анонимен

преди 1 година

Киро Кеша щял да пътува с влак до Украйна след Полша. Тутууууу ти туууу. Пука му на кевлареното одеало, че хората ще си фалират бизнеса. Важното е да се правят кинти от доставките на оръжие. Оставка!

647

Конентапор

преди 1 година

До АнонименЯвно не си запознат със законите на икономиката. Това което искаш е възможно само при соца. Да си чул американци от юга да искат същия стандарт като Ню Йорк или Сан Фаранциско? Вместо да пишеш глупости се образовай. И в България има работа която е по-платена от на запад. Ама ако си бачкаторче с бусче на някой чичка няма как да вдигнеш стандарта.

646

А

преди 1 година

Кой знай в коя сметка преведе парите......,.

645

Анонимен

преди 1 година

Виждаме всички как си подготвен. Свалени панталони, това е подготовката