49

Анонимен

преди 2 години

Турция мачка вече почти цял месец всичко цивилно в Ирак. Алоууу, козяците, русофобите, що не накачулите иракското знаме по фейсовете си?! Що не осъдите агресията на Ердоган? Що не мръннкате, че умират иракски деца!? Или украинските деца са по-важни, а?! Лицемери!!!

48

Тето

преди 2 години

Цената на разходките се вдигна. "не ми идвайте с празни ръце да се снимате"Ама нагли бе!Само дето не знаят, че нито в ЕС им са им притрябвали нито в НАТО. Просто са едно пушечно месо за удоволствие на *** либепедрасти.

47

до Сводка с водка

преди 2 години

имаш ли представа военно контра разузнаване с какво се занимава, с всичко друго, но не и да брои жертви. Аман от папагали като теб.

46

Анонимен

преди 2 години

много лъжи от тея урки бе,трабва да си много прростт че да им вярваш

45

А Де-факто

преди 2 години

Русия воюва срещу НАТО сама! Украйна която 8 години се стремеше към този конфликт подстрекавана от САЩ и ЕС и напомпена с оръжия и съоражение продължава да се въоръжава непрестано от почти всички страни членки на НАТО!

44

Анонимен

преди 2 години

900 танка? хахахаха, Киев щом казва значи е истина. Смях. А Урките колко са загубили? или за там мълчим че ние срам. Между другото вече има над 5000 предали се урки и всеки ден по 50-100. Западните пропаганди са меко казани смешни.

43

Пророк Староверец

преди 2 години

Москва ке падне и светот ке биде по-убав.

42

Тето

преди 2 години

Накрая Зелето ще му дадат някой пост на *** русофоб я в МВФ, я в ООН, а може и направо да му дадат един Оскар, то не бяха филми не бяха сцени не бяха речи. Не бяха разходки. Поне откри туристичексия сезон и развежда разни западни плашила.

41

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах сега България с НАТО ли е или с Русия?

40

Анонимен

преди 2 години

Украйна както винаги преувеличава. Руските загуби са около 19 800, а не 22 100 души както казват. И Мариупол е почти превзет, още малко остана. Те излъгаха и за крайцера Москва - крайцерът беше ударен с две ракети, едната Нептун, другата Атмаджа, а не с два Нептун'а. Лъжат окрите.

39

Анонимен

преди 2 години

А колко цивилни е загубила Русия? Докато Украйна реве за оръжие, а не за мир, ще губи цивилни.

38

Сводка с водка

преди 2 години

Убитите руски солдати наброяват около40 977 души. В това число не влизат около6391 чеченци,3000 сирийци,2682 вагнеровциСпоред руското контраразузнаване.Официална бройка. Вътрешен сайт на ГЩ на РФ. Проверено и от независим източник.

37

Анонимен

преди 2 години

А НАТО защо не защити Украйна а стои отстрани и гледа? Можеха спокойно да пуснат бомби в Москва и да ликвидират Путин още преди години. Но го оставиха да си прави каквото си иска и ето резултата.

36

Сата НАТО

преди 2 години

Украинските загуби са 3 - 4 пъти по-малки. Украйна досега водеше само отбранителни сражения и партизанска война.

35

Червонец

преди 2 години

Русия внимателно зачиства нацистите. Ако не подбираха за 24 часа и от област окрайна нямаше да остане нищо.

34

Анонимен

преди 2 години

"възможности за безнаказани грабежи и мародерство". Това без да се споменава е общоизвестно.

33

Тето

преди 2 години

А както гледам вие скоро държавица няма да имате. И както гледам повечето бежанци говорят руски помежду си, та се чуда от кой точно бягат ? Дали не бягат от джуджето Зеленски ?

32

Германец

преди 2 години

Може още :)

31

Асоциален Примитив

преди 2 години

Русофилите-*** одобряват клането на жени и деца и всякакъв вид мародерстване. Нормално, всички сте наследници на бедняците които грабиха България след девети, ратайски гени, паднали "хора".

30

Анонимен

преди 2 години

Ако слуша и вярва човек на дрогираният шут и кохорта му от празноглавци,ще излезе,че са на път да превземат Москва!Хората хубаво са казали-Бъхти за да те Уважават,та и там ще дойде голямата грешка на Путин че ги остави на мира и сега ще лаят като бесни псеета!