69

Васил Левски

преди 2 години

Свобода или смърт !За Украйна !

68

Анонимен

преди 2 години

Генералния щаб ходи по полетата да брои колко руски военни са загинали ли? Хайде стига глупости, и едната страна и другата завишават с няколко пъти реалните загуби, само псевдожурналисти като тукашните могат да се хванат на такава пропаганда...

67

Анонимен

преди 2 години

От 4000 десантчици от ВДВ на Русия 90 процента са загинали в Украйна. Т.ъпакът Путин унищожи елитните си войски.

66

Анонимен

преди 2 години

Това да ти разсипят държавата,да ти смачкат армията,летищата,самолетите,военните заводи,ГСМ,логистиката и какво ли още не и да се изтъпаниш и да говориш за победа определено може да го роди глава под въздействието на някакви халюциногенни субстанции!

65

Анонимен

преди 2 години

До Москва "Москва: Украйна е загубила 47 000 военни от началото на нашествието." А Путин е най-красивия мъж в Русия, а МаЦква гордо плава в Черно море.

64

Няма да се размине

преди 2 години

МОСКВА в пламъци....Санкт Петербург под обсада...Колони от бежанци пътуващи къмСеверна Корея....А помощ от нийде не иде....

63

До 66

преди 2 години

Защо Русия да освобождава Ирак нали краварите го освободиха избиха Садам Хюсеин и други ? Краварите ще им крадат петрола сега а Русия кой да освобождава? Така краварите освободиха Афганистан, Либия, Сирия, Югославия и прочие.

62

Анонимен

преди 2 години

И три пъти повече са ранените. Ненапразно се изтеглиха от Киев и набират доброволци от Сирия и Либия. Путин каза,че и 50 к да дадат целта-заграбване на украински територии, си струвала. Дали обаче целта ще се изпълни и дали пудинг ще е жив е друг въпрос. Явно е, че джудежето е решило да прави курбан с руските войници.

61

Анонимен

преди 2 години

И нито дума, че укронацитата имали поръчка да убият няколко руски журналисти.

60

Анонимен

преди 2 години

Бойците, които се намират в завода Азовстал в Мариупол, се опитват да се пазарят и искат да бъдат освободени с оръжие и изпратени в Турция, където ще бъдат готови да се разоръжат.Те излизат при нашите военни, при руските военни, опитват се да се пазарят как най-добре да се предадат. Искат или питат, не знам коя дума да избера правилно Те не вярват на Киев.Т.е. в техните последни молби евакуацията не трябва да бъде в Киев или не в страна, която да е подконтролна на Украйна.

59

психиатър

преди 2 години

До Анонименбезплатен преглед ти е осигурен.всеки делничен ден от 8,30-12,00 и от 14,00- 16,30не чакай пред кабинета .....направо влизай

58

до 65

преди 2 години

за ефекта на бумеранга чувал ли си, не пожелавай някому нещо което не искаш да ти се случи. В Раша брезички бол, ще ти запазят и за теб едничка

57

Перчо

преди 2 години

Дезинформацията дълбае под дъното.

56

Анонимен

преди 2 години

с тези цифри на пибеди украински, трябваше вече да са пред Москва и да са я блокирали..... смешна история, то верно пропаганда ама тия пресолуха манджата с лъжи.

55

Анонимен

преди 2 години

Засадете дръвче, скопете русофил, погребете руснак. Гледката на скопен русофил, поливаш дръвче над гроба на руснак е наистина релаксираща.

54

Анонимен

преди 2 години

До От ден на ден, все.. "Гледайте да не си го затегнете около врата само..." Абе, русофилите нали искахте ЕС да се разпадне по-бързо, каква е тая "загриженост"?

53

Да се набиват

преди 2 години

Канчетата на дивите сибирски русомонголоидни орди и запратени къмсибирските ледени полета.

52

До А Де-факто

преди 2 години

Как ще е сама, нали емират на Кавказ Козоеб Космарлаев е с тях + свръхчовеците на славянството от Вагнер + гвардията на Башар Асадович, това е безаналогова сбирщина бре!

51

Анонимен

преди 2 години

До Тето "Само дето не знаят, че нито в ЕС им са им притрябвали нито в НАТО." Брех ПАК русофилите и техните господари "знаят" кое е най-добро за другите, а ако другите не са съгласни ще ги "освобождават" отново.

50

посмали Мaнго

преди 2 години

Асен Босев има едно стихче, Посмали MAнг0... че трябва и за урките, Посмали Урчо.. а за 4000 военнопленници украински що не каже?