149

Анонимен

преди 2 години

Америка предизвика война в сърцето на Европа. Кървава братоубийствена война. Какво очаква Америка да получи в замяна. Аз мога да кажа за себе си. Изпитвам омраза и презрение към народа на Америка който със своето действие и бездействие подкрепя правителството и убийствата на славяни. Същото омерзение изпитвам и към марионетното българско управление.

148

Анонимен

преди 2 години

Надявам се противните нацисти и фашисти в ада да горите. Дори руснаците да напуснат ще имате гражданска война. Освен това хората в Европа и по света постепенно ще ви намразят дори в Америка. Пирова победа е сега.

147

Анонимен

преди 2 години

Утре ще се предадат, като кацнат брадърите в Киев. Те вече са там се, кой ще пука с ракетите, след като укрите не могат да се справят? Най- накрая си намериха повод как да стрелят срещу Русия. Избягаха от Виетнам, Ирак, Либия, Сърбия, Сирия, Афганистан... Сега ще бягат и от Украйна. Ама пък не им липсва самочувствие да се обявяват за победители. Относно загубите- Путин се отчита на Байдън всеки следобед. Зеленски е без загуби, те са зомбита, рамбита, спайдърмени и айрънмени и все....мени!

146

Анонимен

преди 2 години

украинците ги броят от космоса, техните са чипирани и светят в зелено, руските жертви щото са без чип са в червено. Укро американско ноухау.

145

Анонимен

преди 2 години

А украинците са загубили 41 700 военни.

144

един

преди 2 години

И на кого е нужно това? Защо трябва да има почернени майки и деца сираци, независимо от коя страна??? Спрете войната и преговаряйте за мир

143

Анонимен

преди 2 години

При Зеленски нема лабаво,Украинските войници направо сложиха в джоба си бат Рамбо,най-интересното е как и кога сколасаха да преброят всичко това,явно те не се бият с Руснаците ами броят жертвите...

142

До Аз есмь царь

преди 2 години

Атакуващия губи повече...

141

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ги бият, толкова повече лъжат, само се замислете жертвите остават в територията на победилата страна, а досега само губят територии, че аджеба как успяха да ги преброят?!?

140

Аз есмь царь

преди 2 години

Украинските Клоуни няма да пишат толкова много. Те губят територии, хора, не могат да преброят загубите си и са ужасни. 7-10 пъти повече от руснаците

139

Анонимен

преди 2 години

Те рашите са избили хиляди етнически руснаци в Донбас

138

Бесен

преди 2 години

"Загубите на руските въоръжени сили от началото на нашествието в Украйна на 24 февруари възлизат на около 22 100 души" - това звучи като едно добро начало! Надявам се с доставката на ново тежко въоръжение украинците да се постараят повече!

137

До Анонимен 144

преди 2 години

А руснаците делят на 10ка и излизат около 400-500 човека... Пълен смех. Загубите са им между споменатите цифри от Украйна и Англия, около 17к. Само като си спомня, че при потъването на Москва, загина само един...корабът!

136

Анонимен

преди 2 години

Управляващите в Русия не се поучиха от грешките си. За Путин, Украйна ще бъде новият Афганистан. Няколко поколения ще са нужни за да бъдат намалени омразата и отвращението, които бяха предизвикани от безумните действия на Путин спрямо Украйна.

135

Анонимен

преди 2 години

Киев да не гледа в чуждото канче, а да разпореди на укрите да пуснат цивилните от Азовстал, а да не се крият зад тях като миризливи плъшоци.

134

Алооо

преди 2 години

Ами аре давайте контра атака и до утре сте в Москва и свалете Путин и да се свършва войната...

133

Анонимен

преди 2 години

И 100 000 да умрат, *** няма да се трогне. Важното е до Русия да не достига информацията колко са жертвите.

132

Анонимен

преди 2 години

"А Украйна колко е загубила? Ама честно.." - и Украйна горе долу толкова заедно с цивилните жертви.

131

Анонимен

преди 2 години

Чак 22 000 едва ли, но със сигурност са над 15 000, че Русия си призна за големия брой жертви. Обаче цивилни жертви Русия не дава. Руски деца и жени не загиват по полетата на Украйна.

130

Анонимен

преди 2 години

Е как па ги преброихте,бре? Бегахте по полето и влизахте в танковете ли?