95

Кремълски цинизъм

преди 2 години

Руските варвари, нахлули в Украйна, ще изкарат още малко че войната била срещу Русия??? Какво търсите там бе, като никой не ви е канил! Борили се били за "чиста" раса! И вие какво , отидохте да зацапате расата ли?

94

Не се безпокойте

преди 2 години

Европа тепърва ще има проблеми с укронацистите и освободените украински затворници, щедро въоръжени от ЕС.

93

До Василев

преди 2 години

Порошенко и Зеленски се борят за чиста раса, Бандера е националният им герой. Прочети кой е Бандера. Знаеш ли, че Азов и Десен сектор бяха в американския списък на терористични групировки. После решиха да ги използват във войната срещу Русия.

92

Анонимен

преди 2 години

Че то разрушените сгради в украйна едва ли се оценяват на един трилион долара

91

До 107

преди 2 години

Три месеца от началото на войната и ти така и не си разбрал защо е започнала! През 2014г. в Украйна беше организиран преврат от САЩ (справка прохванати от ЕС разговори на Нюман). Имаше убитри българи в Одеса, изгорени хора и бг знамена, оскверниха български паметници. Цели 8 години на рускоговорящото население беше забранено да ползва руски, затвориха руски училища, списания и др. Над 18000 човека (над 500 деца) бяха убити в Донбас.

90

Анонимен

преди 2 години

В инвентара на украинските селяни тази година имали повече бронирана техника, отколкото трактори.

89

Това е целта

преди 2 години

Не се учудваме. Нали САЩ, Англия и ЕС дадогха МИЛИАРДИ за въуръжаване на Украйна за да бъдат боевете за много време напред с много жертви.

88

пияница мистик

преди 2 години

В тази църква на снимката явно е имало попове нацисти и затова пияните колхозници са и метнали една бомба :)))

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 Поне не нападаме не убиваме и не ограбваме никого от съседите си, а че не можем да изберем правилните хора които да ни управляват това си е така. Всички започват с борба срещу корупцията и накрая винаги корупцията ги побеждава.

86

Анонимен

преди 2 години

Кой и как да предположи, че един нашмъркан наркоман и шепа разгащени украинки ще скъсат от бой втората военна сила в света?!

85

Пола Бадоса

преди 2 години

Изненадана съм как медия ще излезне с подобно заглавие .Абсолютен непрофосионално отношение .Във война на Великден с фунийки ли да се стрелят питам аз?

84

Анонимен

преди 2 години

Да накажем русия , като спрем да купуваме смартфоните им , колите им ,компютрите им , телевизорите , облеклата , пералните , хладилниците , печките , пастите за зъби , шампоаните .....и так дале , и так дале

83

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не са военнопрестъпници, защото не са обявили война на Украйна те са най-обикновени бандити и разбойници маскирали пладнешкия грабеж като специална военна операция. Но при всички положения Русия ще плаща за всички щети.

82

Анонимен

преди 2 години

Защо не плачете, за хората, които ги тормозеха урките. Оставиха ги, без пенсии и заплати. Това хуманно ли беше? Стреляха по домовете им, убиваха ги от 2014г.Вие сте лицемери. Тези, които дойдоха тук, болшинството са богати украинци, бедните отново са там.

81

Кк

преди 2 години

Лошо, русите направиха грешна преценка за настроенията в Украйна и допуснаха невероятна историческа грешка!

80

Анонимен

преди 2 години

Товарищи, превзехме ли вече Берлин?

79

Анонимен

преди 2 години

Специално за руския народ вината си е изцяло негова, защото той е неспособен на живее цивилизовано и да излъчи елит който да приема международните правила за съвместно мирно съществуване. Винаги се правят на по умни, винаги потъпкват правилата и поетите ангажименти, винаги те изпълняват някаква специална божествена мисия абе с една дума ***. И да сменят Путин пак ще са същите.

78

Горят десетки

преди 2 години

Складове с гориво на Безаналоговата армияв самата Русия ! Браво на украинските партизани ! Сега в Брянск, скоро в Москва !

77

#

преди 2 години

Човешкият живот на убитите войници и мирни хора не се измерва с долари.............продажници и предатели!!!

76

toti

преди 2 години

Едва ли честа е по важна от живота,когато го загубиш,къде отива тя???А само планетата земя е нашия дом,а не няккви си там граници,огради и т.н