155

Solar Power

преди 2 години

До Атанас Велмазов: Няма нищо братско руснаците. Нашите братя са украинците. Там където е била Стара България. Гените са ни еднакви. руснаците са наследници на монголските орди на Чингиз Хан. Ако се вгледаш внимателно ще видиш в Путин леко дръпнати очи, нисък ръст и т.н. всички черти на монголоидите. С братята много си се объркал млади господине :)

154

Антинатовец

преди 2 години

Няма по тъпо племе от фашагите от Бандера. Търсете фашаги трилион долара от краварите и ги прехвърлете към техните 18 трилиона дългове. Когато нападахте от 8 години Донецк и Луганск от кой търсихте долари за атака и питахте ли тези хора там в убежищата и скривалищата добре ли им беше? Ако хората там са украинци защо ги нападахте това е геноцид . Ако ги нападахте че са руси защо ги спирате да си минат към Русия?

153

Генералисимус

преди 2 години

До Атанас ВелмазовЛеко само да не ви натежат празните руски рубли, че трябва 1000 коментара да напишете, че да си купите ракията и лойта с червен пипер за вечерта. Рублата като долара - *** и половина са и двете. Пак хора които не искат да се бият умират, защото един алкохолик и един актьор се джафкат за територия. Все едно в гроба ще си я носят. Срам и позор, извинение за хомо сапиенс са и двамата, но и вие се борите за титлата!

152

До Хххх

преди 2 години

Времето и водата текат само напред, мойто момче, не се връщат назад ! Ако вземем да се връщаме назад, може да стигнем до времето, когато Руското княжество е било част от Монголската империя ! Земите на Украйна са й дадени от СССР, не от Русия, а ако почнем да говорим за произход на болшевишките лидери, много малко от тях са били руснаци ! Четете бе, четете повече, за да не се излагате така !

151

българин

преди 2 години

Браво на украинците, много мъдри и зелени.Добре ги плъзнаха .

150

До Българин

преди 2 години

Руското население в Донбас щом не иска да е част от Украйна, да заминава в Русия - там има земи колкото искат, и при това ще гледат всеки ден по телевизията лика на любимия си идол Путин !

149

До Хайде стига!

преди 2 години

Ама те каквито и да са, са в Украйна бе, а руснаците там работа НЯМАТ !!! Даваш ли си сметка за това ?!

148

Хайде стига!

преди 2 години

"украинците, блокирани в разрушения град Мариупол" са нацисти от Азов и натовски военни, инструктори и доброволци. Те не искат да излизат при руснаците, защото ще има съд и присъди. Искат коридор към трети страни???

147

Закривай

преди 2 години

окрайна!

146

Обикновен човек

преди 2 години

Чета коментарите и не проумявам - не се ли информирате за тази война от различни източници и да формирате собствено мнение или плаща ли Ви някой да пишете тези глупости ?!? Войната си е война, агресия проявява този който напада съседна страна и щом причинява щети на чужда територия е повече от логично, че носи отговорност за възстановяването им. Просто, ясно и залегнало дори в Руското законодателство !

145

Анонимен

преди 2 години

Хохлите явно така и не разбраха,бой и .бан не се връщат,всичко остава за ваша сметка и най вече за сметка на собствената ви наивност да се водите по акъла на марионетката шут!

144

Велик ден

преди 2 години

В чест на Великденските празници, великият православен лидер Владимир Путин разруши няколко православни храма, освободи доста православни вярващи от земните им мъки, и принесе в специална жертва Господу живота на тримесечен украински младенец ! Слава, няма друг като него !!!

143

Анонимен

преди 2 години

Киро, дай им на украинците един трилион долара, а пък ние българите пак ще се оправим някак си. И тебе ще оправим.

142

УБиват православни

преди 2 години

НАркоманизирания ПУТИНЧО ползва зомбирани мюсулмански наемници за военен терор срещу ПРАВОСЛАВНА УКРАЙНА>>Този нагъл престъпник в втория псевдо еврейн започнал жестока война срещу Православната охрана на Земята ни.. Вижте ГИТЛЕРЧО от кое еврейско семество произхожда в Австрия..

141

Анонимен

преди 2 години

Един трилион долара ще ги търсите от тия които ви накиснаха в тая какафония.

140

Анонимен

преди 2 години

Предложиха на украинците мирен изход, те отказаха. Сърбат това, което са надробили. С мисълта, че са велики арийци вече е проверено исторически докъде се стига, трябваше да четат повече история.

139

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо СЕМ и СГП

138

Анонимен

преди 2 години

Хора на Бг. да потърсим колективна отговорност на всеки който призовава за гонения и ""смърт на русофилите"" ние сме демокрация а не сме нацистка деноминацията.

137

Апокалипто

преди 2 години

Линията на търпението е прекрачена,от тук нататък или ще се съобразяват с Русия или ще хвърчат шамари.Ако някой си мисли,че Русия ще бъде сломена веднага да търси психиатър!

136

164

преди 2 години

Амебо, Русия печели чисто 1 милиард дневно от Западните си роби за горива сес се? 1 трилион може да са много за янките щот немат дим у гъзо като теб сес се тъппич? бухаха