115

Анонимен

преди 2 години

Руснаците трябва да си платят сметката.Конфискация на имуществото и с парите компенсации за Украйна.Същото и за тези,които им помагат и подкрепят.У нас да се започне от Копейкин,Нинова,Р.Петков и всички около тях.Конфискация.Може да се приеме международен закон ,който да се прилага във всяка страна

114

Анонимен

преди 2 години

Българите посрещаме нашите братушки с хляб, сол, и нагиздени моми с влажни погледи и подмокрени гащщти под повдигнатите до кръста поли. Ама какво разбират украинските фашисти от гостоприемство. Диваци.

113

Анонимен

преди 2 години

На украинците 8 години и се обяснява, че не трябва да избива собсвеното си население. На мястото на УССР може да възникнат 2, 3, а може и 5 нови държави, но всичките ще бъдат лоялни на Русия изцяло ще се подчиняват на правилата които Русия ще установи. Някои могат да поискат да се присъединята към Великата държава, и Русия щателно ще разгледа дали са достойни, като те трябва и да проявят достойнствата си.

112

Анонимен

преди 2 години

само че укрите отбягват преговорите и търсят повод сега им нареди стопанина никаквии преговори до последният украинец ще се бият. в мариопол има важни докумети и генерали на нато мъчат се да ги измъкнат живи от азовстал мариопол е вече руски град там се вей рус знаме.фашистите не залужават да живеят.укаинският народ плаче от тяните зверства жителите като виждат рус воиска плачат от радост не им се вярва че рус го освобождава от нацика

111

Анонимен

преди 2 години

"И каква е разликата между Хитлер и Путин" - Общото е, че и двамата са велики лидери защото следва вектора на движение на народа си. Разликате е в двата народа, единия народ е движен от тъмната страна и тъмните сили, другият върви по пътя на светлите сили. И Путин, и Хитлер следват посоката на народа си.

110

Анонимен

преди 2 години

Русия вече не е суровинен придатък, а велика империя. Точка. УССР е в зоната на влияние на Руската империя. И всички в зона на влияние ще живят по правилата на Империята. Не искате - тогава се сърдете на себе си.

109

Анонимен

преди 2 години

Злото трябва да бъде спряно с всички възможни средства.

108

Ттт

преди 2 години

Разузнаването подведе Путин, че ще го посрещнат с хляб и сол. Русия не беше готова за война, а за разходка като в Крим за 2-3 дни. Войниците нямат мотивация, не знаят защо са там. Невероятна историческа грешка!!! Не съм очаквал това от Путин. Той направи много за Русия, а го унищожи за миг.

107

АнонимеН

преди 2 години

ДА СЕ КОНФИСКУВА И ЗАПОРИРА ВСИЧКО НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ГРУПИРОВКА ОТ МОРДОРСКВА КАКТО И ВСИЧКО НА КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕЗАБАВНО! СРАМ И РЕЗИЛ ЗА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ , ЧЕ Е НАЛОЖИЛ ЕДНИ СМЕШНИ ЗАПОРИ И КОНФИСКАЦИИ ОЩЕ! САНКЦИИТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛКО - ДА СЕ КОНФИСКУВАТ ВСЧКИ ПРИТЕЖАНИЯ НА ГАЗПРОМ ИЗВЪН ТЕРИТОРИЯТА НА *** ЛИСТАН!!!

106

АнонимеН

преди 2 години

САНКЦИИТЕ КЪМ МОРДОРСКВА КОЯТО ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО И НА СИРИЯ И НА УКРАЙНА ЗА ДА ИМ ОТКРАДНЕ ЗЕМЯТА СА МНОГО МАЛКО!!! ДА СЕ ИЗГОНЯТ НЕЗАБАВНО ВСИЧКИ ДИПЛОМАТИ ОТ МОРДОРСКВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ!

105

АнонимеН

преди 2 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНДЕЛИСТИЧЕСТА ФЕДЕРАЦИЯ 80% Е СЪЩОТО КАТО КА ПУТИН!!! ИЗОБЩО НЕ ГИ СЪЖАЛЯВАЙТЕ И НЕ ПРОЯВЯВАЙТЕ МИЛОСТ КЪМ ТЕЗИ ТВАРИ КОИТО ЩЕ ВИ СТОРЯТ ЗЛО БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО АКО ТОВА Е В ТЕХЕН ИНТЕРЕС!

104

Бандера

преди 2 години

е убивал не само руснаци, но и поляци............ето това е националния герой на Украйна..............фашист, радикален националист и убиец!!!

103

Анонимен

преди 2 години

Всичките,които се прекланят пред убиеца Бандера,който е избил хиляди евреи са нацисти.Да си измислят нов герой украинците.Сегашната война ще им го даде.Те просто са нямали герой и затова са сложили Бандера,но не е подходящ.Младите украинци като почнат да четат за Бандера почват да четат и за Хитлер и става верижна реакция...накрая стават зли и готови да убиват.

102

Анонимен

преди 2 години

Процеса на денацификация продължава.

101

АнонимеН

преди 2 години

ФАЛШИВИЯ КА ПУТИН Е БОЛЕН ОТ РАК И НЕ МУ ПУКА , ЗАЩОТО УМИРА ! НО ИСТИНСКИЯ ВИНОВНИК Е ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА МОРДОРСКВА КОЕТО ГО ДЪРЖИ НА ВЛАСТ , ТЕ СА АБСОЛЮТНИ СЪУЧАСТНИЦИ НА РЕЖИМА В МОРДОРСКВА !!! НАД 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА БЕЗБОЖНИЦИ СПОСОБНИ НА ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА СЪЩИТЕ КАТО КА ПУТИН СА!!! НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА НИКОЙ ОТ МОРДОРСКВА !!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Василев,те забраняват другите езици със закон.Твоето отпада.

99

АнонимеН

преди 2 години

ЗАПОРИТЕ , САНКЦИИТЕ И КОНФИСКАЦИИТЕ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА МЕЖДУНАРОДНА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПИРОВКА ОТ МОРДОРСКВА СА ТВЪРДЕ МАЛКО!!!!!!

98

АнонимеН

преди 2 години

ПУТИНО ФИЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ В УКРАЙНА И ГОЛЯМ СРАМ ЗА УКРАЙНА , ЧЕ НЕ Е ЛИКВИДИРАЛА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА МОРДОРСКВА КАТО ИМ ОТРОВИ ВОДАТА

97

Анонимен

преди 2 години

Боя се, че гремлинското джудже все още не можа да проумее какви ги забърка този път.

96

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗПРОДАДЕНА ЗА ДА СЕ ПЛАТЯТ ЩЕТИТЕ КОИТО НАНЕСЕ НА УКРАЙНА !!!