15

#

преди 2 години

Ако бяха американците ,да са пуснали атомна бомба над Киев............както направиха над Япония и бивша Югославия..................Русия може да превземе военно Украйна за 3 дена,но руснаците искат минимум цивилни жертви............все пак са близки народи с украинците!!!

14

В хърватския парламе

преди 2 години

нт са прогонили симпатизантите на Путин сшутове и шамари! Това трябва да стане и у нас!

13

Манолски

преди 2 години

Явно зеления не е наясно, че победеният плаща цялата сметка. Кристалина Георгиева и Ротшилдови ще им дадат заем срещу солена лихва нямат дерт.

12

#

преди 2 години

Без западна помощ Украйна да е капитулирала................западните държави гасят пожара с огън...........вместо да са посредници за мирно решение на конфликта ...........те дават оръжия на украинските фашисти!!Айде започвайте с минусите сега!!

11

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Укрите са страховити войни и ще смачкат арабите! СЛАВА УКРАИНЕ!

10

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

агресори убийци

9

Да се дадат оръжия

преди 2 години

На храбрите украински бойци да тепат руските агресори! Трябва да бъдат прогонени или унищожени до крак!

8

Кк

преди 2 години

Голяма глупост сътвориха русите, голяма!

7

Анонимен

преди 2 години

Фашистка Русия е обречена да загуби и Крим в тази война.

6

Русия

преди 2 години

да е спечелила войната 100 пъти,ако не беше военната помощ на запада за Украйна!!!Това е война на Рсуия с/у НАТО и САЩ на украинска територия...............не се заблуждавайте!!!

5

Украйна

преди 2 години

ще загуби Херсон и Одеса...............руснаците правят сухопътен коридор до Крим...........целта е да контролират цялото Черно море!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Никакви пари не могат да компенсират Украйна!

3

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си признаем, че на Запада му беше добре като се водеха войни в Близкия Изток. Сега войната е в Европа и си личи, че не сме излезнали от миналият век. Все същите сме си, но просто бяхме лицемери, когато войните се водеха другаде... :)

2

Терор Колапс

преди 2 години

Перничани Екзекутират Българи по поръчка на бившия Премиер Бойко Методиев Борисов!

1

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си признаем, че на Запада му беше добре като се водеха войни в Близкия Изток. Сега войната е в Европа и си личи, че не сме изчезнали от миналият век. Все същите сме си, но просто бяхме лицемери, когато войните се водеха другаде... :)