76

Анонимен

преди 2 години

руснаците тръгнаха по 3 направления от север към Киев, от юг за Николаев и Одеса, и на изток за крайбрежието на азовско море, северното направление и великата 65 км. колона стана на скраП, тотално беше наритана 100 хилядно войскова част, южното е спряно и няма никакви изгледи там да продължи, остава им само да постигнат някакъв частичен успех на изток, но като гледам как вървят нещата в скоро време ще бегат и от там с 200, проблема е че отново ще проявят своята варварщина

75

Анонимен

преди 2 години

У морето ги издавете,ДБТехнатаМайка.Пък после ще го прекръстиме на Зелено море

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Украйнците трябяа са ги ударят вечерта, където най малко очакват и да им разбият обрача." ---- да ги ударят с какво? Авенджърите на марвел ли? Хахаха... а сетих се - защо не отидеш да им помогнеш да ударят ***? Ама вземи поне още няколко човека "мислещи" като теб, че да си правите компания. Хайде давай.. хохлите много ще ви се зарадват!

73

Анонимен

преди 2 години

Аз ли нещо не съм разбрал или,до вчера един дрогиран шут твърдеше,че е на път да разбие нечия армия и аха да влезе в мАсква,па днес слушам че нещата ама хич не да така?

72

До До80

преди 2 години

Необходимо е. Пробвахме с мир и не става. 8г размирици в Украйна, 18г размирици в Северна Осетя, 19г размирици в Чечня, 24г размирици в Молдова. Русия подстрекава конфликти в Европа и непрестанно нарушава спокойствието и установения ред. Ноложително е на всяка цена Русия да бъде смазана. Една последна война да сложи край на войните в Европа - това е бил замисъла на Първата световна но не са я докарали до край. Време е за война, която да е толкова тежка, че никой повече да не иска войни!

71

Анонимен

преди 2 години

Украйнците трябяа са ги ударят вечерта, където най малко очакват и да им разбият обрача.

70

do 80

преди 2 години

Щетите за русия ще са грандиозни, не се съмнявай. Проблема със санкциите е, че действат със закъснение. А на всички в западна Европа им се иска на момента да се оттеглят руснаците от Украйна. Ако тези санкции бяха включени навреме - през 2014, сега русия щеше да е болния човек и изобщо нямаше да им е до войни. Затова огромна вина имат естествено и Меркел

69

ГОШО

преди 2 години

По големи големи *** у лапнишарани от украайнците няма

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "В тази война е абсолютно наложително щетите за Русия да са толкова грандиозни," --- не е лесно да си пр03... колкото са щетите за русия, за европа (и нас конкретно) щетите ще са в пъти повече! Докато русия си е самодостатъчна, ние европейците (особено по-неплатежоспособните) ще изпукаме от глад и студ! Ама да.. по-важно е да се защитават американските интереси! Ае у лево мак.. ти пр0дажна!

67

До80

преди 2 години

'юначе'Ьа жалост,Стриването на прах на една Русия може в един момент да се превърне в Стриването на света такъв какъвто го познаваме!Та не е лошо малко да си измиеш гурелясалите очи преди да се правиш на смелчага!

66

Анонимен

преди 2 години

В тази война е абсолютно наложително щетите за Русия да са толкова грандиозни, че никога повече да не си помислят за война в Европа. Европа трябва да се обедини около Украйна и да направи Русия за пример на всеки, който реши някога води война в Европа. Дали член на НАТО, дали на ЕС или не няма значение. Трябва пакт, че ако някой започне война в Европа цяла Европа започва война с него с всички възможни средства до пълно унищожение. Трябва Кремъл да бъде стрит на прах за урок на бъдещите поколения

65

Анонимен

преди 2 години

макЕдонците биха рекли - нема къде да ги копаме...пардон- нема да стигнат подвижните крематориуми. :)))

64

Анонимен

преди 2 години

27 милиона рушки трупа е добра цифра 72, но ..може и повече! Каккто е казал Мечо Пух...знаеш

63

Анонимен

преди 2 години

До Гледайте !!! "Украинските бойци с нови оръжия тръгнаха към мощна контраофанзива и си възвръщатпревзетите територии!" ----- гледаме, гледаме... гледаме го от началото на войната.. пардон - специалната операция. Постоянно укрите са в контраофанзива... чудно как с тази контраофанзива, вместо да са вече на портите на кремъл, те пускат жалейки от подземията на завода.. или пък реват на умряло, че са обградени отвсякъде и всеки момент ще ги довършат... та да - гледаме.

62

До73

преди 2 години

Значи това говори още по зле тях,курдисваш марионетно правителство и си готов"поканен"

61

Анонимен

преди 2 години

Аз искам американски бази в България. Поне колкото в Германия. Има защо.

60

До До Мирчев

преди 2 години

От тия 400 бази имат 2 на територия където не ги искат. Останалите са в съюзнически страни, където са добре дошли, поне официално. Дали населението ги иска е друг въпрос.

59

Анонимен

преди 2 години

Трябва да бъдат убити поне 27 000 001 Руснаци в тази война. Понеже през ВСВ умряха 27 000 000, което очевидно не ги възпира да водят войни. Изглежда цифрата е малка. Затова трябва този път да са поне 27 000 001 да видим дали този път няма да им дойде акъл но се съмнявам. Абе колкото повече толкова по-добре. Току вземат да приемат военна доктрина като на Япония - армия само за самоотбрана, никога за нападение, международни конфликти се решават само с дипломация! Това Руския варварин не го може!

58

До Мирчев

преди 2 години

Мирчев в всичките 400 бази по света,що щат Говедарите там,във всичките конфликти които подпалиха по света в близките години,Югославия,Ирак,Либия,Сирия,Афганистан що щат там?Та като ще осъждаме агресорите не е лошо да го правим в прав текст а не избирателно!

57

Анонимен

преди 2 години

Не се наядаха на територии тея. Зинали с голямата уста, завладявай, завладявай, окупирай. Край няма