16

Анонимен

преди 2 години

До Унуфри Приятелю, какво русофилите казвате, че "четете" ми е все едно. Вие освен кремълска пропаганда нищо друго не разбирате, тъй че каквото и да си четете, все си говорите за "крокодила". Знам, че ви боли за това, че Империята на Злото не успя да вземе Киев и не само, но стискайте зъби. Скоро Пууутларах ще обяви "пАбеда" след което ще има дълги и мъчителни години на разпадането на Расссия. ВЕрвай ми, този филм съм го гледал със СССР.

15

Джонсън

преди 2 години

До Терористична Държава НАП , Цацаров, Гешев, ДАНС Полиция са лични Терористични Организации на Бойко Методиев Борисов! Изтезават Българи по поръчка на Гешев, Цацаров и Борисов! Няма да забравим, няма давност

14

Джо

преди 2 години

Рашшистката тактика е ясна - да засипят с труповете си Украйна. За сега преуспяват - повече от 21 000 нашественици са мъртви!

13

Зозо

преди 2 години

....Пентагонът съобщи, че Украйна наскоро e получила изтребители......... Брао!!!

12

Унуфри

преди 2 години

До анонимен 5: Аз започнах с това, че съм чел анализ (на висш американски военен публикуван в американската преса) и съм цитирал какво е пишело в него. Ти черпиш цитираните от теб данни от генщаба на ВСУ, НАТО или това си е твое твърдо убеждение?

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 "Може би най-после наглосаксите разбраха какъв е планът на Русия." Да потопи МаЦква?

10

Митето

преди 2 години

Е,друго си е ако като янките бомбардират непрекъснато седмици наред и после да пратят аборигените да разчистват развалините и да изравят трупове.Ама нали са азиатски диваци,придвижват се бавно и пазят цивилните,че и ги евакуират даже.

9

Анонимен

преди 2 години

Може би най-после наглосаксите разбраха какъв е планът на Русия. Преди време всеки ден се пускаха някакви статии за неразбирането на руските действия, сега вече може да им светне. Като се има в предвид, че основната армия на Украйна е в Донбас, сега тя ще бъде обградена и унищожена.

8

Анонимен

преди 2 години

войната ако се проточи ще се разпростре и по улиците на лодон, Хаджиб и Кебал не обичат студен ориз за закуска

7

Укровашисти

преди 2 години

Целта на Русия е да гарантира сигурността на административните граници на Донецк и Луганск. Азовци, Айдарци и други клонинги Бандеровци започнаха геноцида там. ***, ние тези фашисти не ги жалим, ти си ги оплаквай ако искаш.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 "не ще да е толкова дългосрочен" Когато чуеш руснаците да обявяват "победа" въпреки че не са доникъде, да знаеш, че започват да дават назад във военно отношение. Икономически фалита им е в кърпа вързан, Въпрос на време е.

5

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 2: какво се впечатляваш? Той целия свят толкова се е из *** де раст ил, че може да се очаква абсолютно всичко. Свърши времето на онези, които са преживели ВСВ и се бореха със зъби и нокти да създадат свят, който да не позволи същото да се случи отново. Обаче дойдоха либерастите и ... Явно човечеството има още да се учи, още ядове да бере... Не знам дали си заслужава да сме живи, за да видим какво ще стане...

4

Анонимен

преди 2 години

До Унуфри "Оказа се, че "нападението" на Киев е било маневра за отвличане на вниманието и разпиляване на силите на ВСУ." Не, не се "оказа" това. :))) Оказа се, че сметките на руснаците за бърз или среднобърз успех се оказаха без кръчмар и затова се насочиха към единственото останало нещо, което можеха да направят - да се опитат да вземат Донбас. Само дето украинците отдавна са наясно с този план и са се подготвили колко могат да се подготвят в условия на неравни сили.

3

Анонимен

преди 2 години

не е изключено войната да премине в кървав дългосрочен конфликт" - не ще да е толкова дългосрочен

2

Унуфри

преди 2 години

Тия анализи бяха готови когато руснаците изненадващо се оттеглиха на север от Киев. Оказа се, че "нападението" на Киев е било маневра за отвличане на вниманието и разпиляване на силите на ВСУ. Сега това, което е останало на югозапад от ВСУ отива в коша - като им пресекат каналите за въоръжаване и продоволствие и ги подпукат с минометите и въздушните сили и ще има яко да растат слънчогледи. Даа, неведоми са пътищата божии...

1

Терористична Държава

преди 2 години

ДАНС и МВР са лични Терористични Организации на Бойко Методиев Борисов! Изтезават Българи по поръчка на Гешев и Борисов!