96

НЕМАТ ХОРА ,БЕ.

преди 2 години

....КАКВО ШЕ ОБСАЖДАТ....?

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Пенсията в Москва е150лв" --- що лъжеш бе б0т?!?!?! На колега руснак, родителите му живеят в България и получават руски пенсии от по 600 лева!

94

Анонимен

преди 2 години

Пенсията в Москва е150лв

93

Анонимен

преди 2 години

НВ Джуджето е в транс на 9 другия месец има парад

92

мдаа

преди 2 години

А все още сме на аператива.... и са пуснати въдичките за големата риба...

91

Зелински

преди 2 години

Помощи приемаме само кеш в чекмедже...

90

Беновска пита

преди 2 години

Ало, защо не публикувате Стефан Янев,който при Цветанка Ризова заяви,че оръжията и боеприпасите доставяни на Украйна от Запад и от Изток биват унищожавани моментално щом стъпят на украинска земя от високоточните хиперзвукови руски ракети!!!

89

Друг военен

преди 2 години

Не само се обкръжава а и се пленява или унищожава!! Справка: 600 000 армия на фон Паулус край Сталинград!! Ясно??

88

Военен експерт

преди 2 години

Руската армия се стреми да " ОБСАДИ" укрите в Донбас?? Ха ха ха!! Обсажда се град,крепост и т.н!! Войска не се обсажда,а се ОБКРЪЖАВА!! Схващате ли бе тикви??

87

до 103

преди 2 години

Много бързаш. НАТО-вската техника е непозната за украинците. Ще са им нужни поне две седмици за основно обучение за боравене с по-простата техника. За по-сложните системи поне шест. А и придвижването до фронта няма да стане без въздушна подкрепа и ПВО. И най-уязвимото звено радарите, трябва да се позиционират много внимателно. Тоест не очаквам получената техника да влезе в действие по-рано от месец.

86

Гошо

преди 2 години

До do 80Нещо обаче на ЕС санкциите им подействаха мигновено ,за Русия се оказа че би трябвало това да стане някъде в бъдещето по точено някъде около 2-рото пришествие

85

Анонимен

преди 2 години

А бе има нещо мътно тука! Оръжия за милиарди пък на фронта нещо това оръжие го нема никакво! Къде ли е? Едва ли руснаците успяват да го унищожават напълно! Два възможни отговора: или краварите доставят оръжието само по документи, а си го продават някъде наляво, или самите украинци го продават!!! Те са способни на това и много повече

84

Анонимен

преди 2 години

И какво се оказа, че само част Източна Европа + САЩ и Великобритания стоят зад думите си, че подкрепят Украйна. Останалите не искат да ядосват путника, и гледат нещата да приключат по-бързо. А те да продължат да си живуркат и да се кълнат в ценности, в които очевидно не вярват.

83

независим

преди 2 години

Много лъжи се изливат от едната и от другата страна, но защо никой така не се вайкаше когато същото направиха Американците в Сърбия?, когато избиха близо 15000 човека?, когато дори в София падаха ракети с необогатен УРАН?

82

аз

преди 2 години

и като ги хнавете им отрежете пръстите и гениталиите както те са направили с руски войници......................мръсни изчадия фашистки.

81

Анонимен

преди 2 години

До do 92, е то сигурно се изкушават да метнат некоя бомба в Кремъл, ама това ще е безсмислена операция и не защото няма да успеят, ами няма да има полза от това, то всичките кремльовци отдавна са се изпокрили по бункерите, оставили са Лавров само да меля глупости от време на време

80

do 96

преди 2 години

Като се има в предвид колко остаряла и ненадежна е съветската техника, по-скоро ще е чудо ако успеят да го спрат, както е бавен. Той и Москва уж тежковъоръжен и с толкова много хора, уж може да се защитава - оказа се вятър работа. Цели 2 дозвукови ракети са го поразили. А по непотвърдена информация от един матросите говорил с роднини, ракетите са били дори 3.

79

Анонимен

преди 2 години

Кога най-накрая ще изгонят украинския агресор от независимите държави Луганска и Денецка народни републики?

78

do 92

преди 2 години

Фактически украинците до сега не са разполагали с истинско оръжие за водене на война. Само с леки ръчни установки за спиране на танкове и донякъде самолети и хеликоптери. Сега, след като започнат доставките на дронове и артилерия, а също и тежка техника, ще видим как ще се развият нещата. Поне е сигурно, че запада няма да позоли да се ползват оръжията на руска територия. Украинците 100% си играят с мисълта да пуснат от MQ-9 Reaper някоя и друга бомба в кремъл

77

Анонимен

преди 2 години

Руската армия се опитва да обсади украинските сили в Донбас, като притиска украинската армия от всички страни, се казва в анализ на Пентагона, цитиран от "Вашингтон пост". Баси анализа - опитвала се да обсади, като притиска ВСУ от всички страни. Щеше да е по-разбираемо, ако бяха казали, че укропите са блокирани в голям котел и сега ВС на РФ ще ги раздробява и отлъчва в малки котли, удобни и лесни за ликвидация.