106

Не разбирам много

преди 2 години

Че тез 2/3 преди си бяха почти 2/3, няма смисъл да се лъжем, че не живеем в третия свят.

105

до 118

преди 2 години

Факт. С мене и моя кръг се изчерпват можещите и кадърните у нас. Всичките много знаете, но отидете ли в ЕС, сте таван берачи на малини. Затова и по цял свят ще сте бедни. Светът има нужда от такива хора. Вината за ниския си доход търси в себе си. Мерси.

104

Анонимен

преди 2 години

Сит на гладен не вярва. То защото доходите са много хубави в България, за 10 г. са избягали от "рая" ("Мила родино ти си земен рай...") 500000 българи. И така ако продължава след 20 г. на тази територия ще има само пенсионери.

103

Анонимен

преди 2 години

Честита ви промяна!

102

Анонимен

преди 2 години

До до 106 и с тебе и твоя кръг се изчерпва света, явно , гений......

101

до 104

преди 2 години

В София медианната заплата е над официалната средна- 2200лв.. В СРЗ влиза и сивият сектор, където всеки се осигурява на минимална, а под масата взима в пъти повече. Добре си написал най-нископлатеният труд на касиерки и склададжии, че вече гони 2000лв.. Това не е медианна заплата, а много ниска за София. Медианната е над 3500 във всички случаи. В София са 1/3 от работещите в България.

100

Анонимен

преди 2 години

Простите Харвардски кирчовци да се омитат,че ще ни докарат до национална катастрофа,и ще бъдат първите от властта влезли ефективно в затвора. Херо няма ли да си ходи в САЩ? Такива тапири намери,предишните американски посланици поне намираха хитри лъжци и мошеници, а тези дори да лъжат и мажат не стават. Абсолютни тапири.

99

до 106

преди 2 години

Съгласен, и около мен няма човек с 2000лв. заплата, а най-ниската, за която знам, е на лекар, който си има и странични занимания и изкарва около 5000. На 33 съм и средната заплата на хората около мен при всички случай е над 8000лв..

98

Анонимен

преди 2 години

Като махнем IT сектора, навсякъде другаде е мизерия. Не може всички да са програмисти или да работят в офис.

97

Киро Канадеца

преди 2 години

Путин е виновен, да затягат коланите така го наказваме!

96

Анонимен

преди 2 години

Щото не са укри да взимат по 40лв

95

Анонимен

преди 2 години

Познавах една жена в София, работеше за минималната нето (някъде около 500 лв.) като чистеше домове на хора. Сега е в Англия и взима 4000 лв. на месец, като има безплатна квартира и храна. България е по-скоро в Африка, отколкото в Европа по отношение на заплащане.

94

Алооо

преди 2 години

"великите харвард учени" ще се погрижат да 3/3 да не можем да си плащаме. Чета някъде надолу по коментарите, че апартаменти сме имали, имоти, ами имали сме по времето на "гадния" соц. От тогава 90 % от хората имат имот и има къде да живеят. България има най-много собственост в ЕС, благодарение на "гадния" соц. Раздават кредити на хората, защото банките има какво да им вземат от едно време, иначе и кредити нямаше да дават на никого.

93

до 104

преди 2 години

Ся ще започнат да обясняват в прованса в еди кой си завод как бачкали за 800лв. и си мислят, че България това е шепата хора от прованса в завода.

92

Петко

преди 2 години

До айде сега 103В блока имаме седем бабки със собствени апартаменти на по 80 години и по цял ден висят на пейките и се оплакват колко зле били и колко ниски били пенсиите. Като искат да са добре да продават, а не да ги стискат за оня свят или за внуците, които не ги поглеждат. Ще седиш седнал на куп пари и ще ревеш за стотинки...

91

Анонимен

преди 2 години

България не е само София. В София са 1,5 млн. души . От тях работят 500 хил. Останалите 1,5 млн. работещи в България са извън София. Заплатите в София били уж по-големи. Но ако отворите обявите за работа в София предлаганите заплати са масово 800 лв. нето.

90

до 104

преди 2 години

Не познавам човек с 2000лв. заплата дори. Освен един младши учител, който взима 1300 от едно училище, но работи паралелно на 3 места, за да изкара нормални пари.

89

Зелен чорап

преди 2 години

Президент- фигурант,премиер- неграмотен лъжец с ментални проблеми.фин.мин.- доказан крадец с две присъди,икон.мин.- корумпирана комуниска,вътр.мин.- алкохолизиран милиционер,мин. на култ.- необразован наркоман и тн... Е това е промяната ,за която скачахте за по 30лв. преди 2гА щях да забравя Бойко е виновен

88

айде сега

преди 2 години

Пълни глупости, народа бил зле. Който е зле не държи три празни апартамента и не ходи всяка година на Слънчака. Аман от ужким бедни, дето все се оплакват, а имат имоти за милиони. Няма жал за такива.

87

Анонимен

преди 2 години

Доволен съм че поне за украинските бежанки има.Радвам се че са настанени в хотели на първа линия,имат хубава храна и са доволни от България.В техните очи даже сме много богати щом можем да си позволим да помагаме така.