86

Реалист

преди 2 години

Много хора все още не си дават сметка че стандарта на живот на средния европеец значително ще спадне поне в следващите 2 години. Стандарта на живот на средния българин също. Тия дето ще могат да си плащат сметките и да ядат каквото им се яде, ще бъдат малцинство.

85

И са

преди 2 години

Точно тези, които бачкат и винаги са бачкали, а хл ебарките се въдят, по 8 - 10 "банкомата" раждат, всичко им е дадено срещу нищо! Докога ще ни пият кръвта?! За "елита" въобще пък нямам думи! Само жажда за възмездие, твърде гав раджийско отношение към работливия български народ!!!

84

Анонимен

преди 2 години

Хайде на промяната, още няколко месеца начело с ленчето и кирчо и ще си спомняме с носталгия за Виденов

83

Анонимен

преди 2 години

Радеф защо не си с юмруче на площада ,а пак си се покрил под полата на деса

82

Анонимен

преди 2 години

До Georgiev, всъщност не се купуват :) Поне в Бургас следя пазара, че ми се иска къща с градинка. Нищо не се купува, само се предлагат разни продънени имоти с разгнебитени мебели и уреди и искат 200К за копторите си. Тея от агенциите огладняха и плащат яко за насъскващи статии....поне в Бургас не се хващат на тая въдица. Нека огладнеят па се усвестят!

81

Анонимен

преди 2 години

Медианната заплата в България бруто е 900 лв. Нето е някъде 700 лв. Това значи, че половината (50%) от хората в България взимат нето до 700 лв. Със 700 лв. как се живее? И това, че бизнесът отивал там където заплатите са ниски е глупост, защото бизнесът напусна отдавна България и се премести в Румъния. А в Румъния заплатите са по-високи. В Румъния медианната заплата бруто е 1400 лв. Просто в България пари има само в червените мутри, червената администрация, червените "бизнесмени", червените ***.

80

Простокирчо

преди 2 години

Още нищо не сте видяли! Е....хти държавата щом аз и кокорчо я управляваме

79

Киро

преди 2 години

Нищо де, той Асен ще се погрижи и за останалата 1/3 скоро да не могат да си плащат ежедневните разходи!

78

смех

преди 2 години

е важното е за бежанците да има, за Киро всичко евроатлантическо е приоритет, на американците вчера 2 милярда им подарихме за ф16

77

Обективен

преди 2 години

Въпросът към правителството е какво правим с тези 2/3, ако войната доведе до още по-голяма криза? Примерно стагфлация - стагнация и инфлация в едно. Хладилникът винаги побеждава телевизора... Май ще го научат по трудния начин.

76

Говедар

преди 2 години

Оставка по неотложност и импийчмант на фигурантът радеф! Това трябва да е началото.Видяхте ли какво значи кражби,корупция и шуробаджанащина

75

БАНко

преди 2 години

ЗАЩО ДВАМА, ТРИМА ОТ ВАС СЕ НАДЯВАТ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ДА СЕ ВЪРНЕ ??? ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ УПРАВЛЯВА С РЕЙТИНГ 19 % И МНОГО КУПЕНИ В ПАРЛАМЕНТА ПАТЕРИЦИ !!!

74

В контекста

преди 2 години

...а една трета изобщо не ги покриват.

73

Анонимен

преди 2 години

Нека продължават да се променят! Друга препоръка за тях няма...

72

Кара.Канчева

преди 2 години

Данните за Германия са малко по добри и много лоши .

71

Анонимен

преди 2 години

българите изпитват затруднения да покриват ежедневните си разходи . . . . . . . . . . . Ами защо си избират все такива политици?

70

не бойте се

преди 2 години

гербавите миряни се молят Свети БУда Мъченик скоро ке възкреснеда доизмете хазната от кирчо и кокорчо

69

Анонимен

преди 2 години

Народец който гласува са комунистическите крадци няма как да свързва двата края! Още повече след лавината от милиарди нови дългове! За година крадливите комунисти на радев загробиха България за 50 години напред.

68

Тенгри Кан

преди 2 години

3/3 от Българите;))) Останалите, просто ен са Българи;))) Първом, парите свършваха на 23-то число и до краа на месеца на изпарения, след тва на 20-ста число, до краа на месеца, кафето на джезве, след тва на 15-то число, сее се градината са фанем за зеленото, сега на 10-то число, сеем нивата, за да фанем поне дедовия;))))

67

БАНко

преди 2 години

ПРИ ВОЙНАТА В СИРИЯ НЯМАШЕ САНКЦИИ, НЯМАШЕ ГЛАД !!! И ТАМ СЕ БИЕХА РУСИЯ И САЩ !!!