126

Анонимен

преди 2 години

*** скиор и сноб. Ще минеш, през труповете на бедните българи. Падение.

125

Анонимен

преди 2 години

То от личен опит виждам, че в България "лош матрял" не значи беден. "Лош матрял" в България има и сред богатите, и сред средната класа и сред бедните.

124

до 139

преди 2 години

За ниската си заплата търсиш вината в себе си и се учиш от тези, които взимат на месец, колкото ти за 2 години. Аз така успях. Хубава вечер.

123

Анонимен

преди 2 години

Ние като сме магазин ери, ако ни няма ще ми ядеш шнура. Като ходиш на ски, кой ти чисти и мие тоалетната в стаята, някой с 8 К заплата? Пази боже, сляпо да прогледне.

122

Анонимен

преди 2 години

Е тези надутите са "новият елит". Те се смята за повече от простосмъртните. За тях просто наличието на някой лев в джоба е всичко. И не си мислете, че става въпрос за някакви много извисени хора. Просто това са новите Бай ***. Не слагам всички под един знаменател, има и свестни богати българи, но повечето са именно Бай ***.

121

@131

преди 2 години

Отивай си на ски и не ни занимавай с глупостите си. Продавач не било кариера. Ти на коя планета живееш? Ако всички работят меринджейчета, кой ще те обслужба, бе ***? Хората умират от глад, тоя взел да разсъждава за кариерите на хората. Не мога да купя нови маратонки на децата, щото няма откъде да отделя 50лв (щото ходя само в Лидел с моята заплата, не купувам адидас или не знам какво си), тоя за ски-компанията си ще ни разправя.

120

Анонимен

преди 2 години

Няма за Сейшелите, няма за S-класа.... Голям проблем...

119

Анонимен

преди 2 години

Познавам "умни" българи, богати, които са с такива розови очила, че просто не е истина. За тях България просто се развива прекрасно. Всичко е цветя и роси... Няма никакви такива безпаричия, защото те самите никога не са виждали глад. Те са толкова слепи, че дори накрая и сами да останат в държавата пак ще твърдят, че всичко е добре. Само ако тях самите ги сполети мизерията (в която живеят болшинството българи) ще разберат за какво става въпрос.

118

Анонимен

преди 2 години

Сноби, комплексирани!

117

до 133

преди 2 години

Не само ходя на ски, а карам от 4-годишен. Традиция в офиса ни е 2 седмици remote работа от Алпите още от години насам (преди пандемията). Хем работим, хем спортуваме.

116

До 131

преди 2 години

Абе я бегай в Нигерия бе аграр. Ходел на ски, ходиш да си търкаш дясната ръка в джоба

115

Анонимен

преди 2 години

До подутите кифли, с много пари. Вие не сте мерило, за стандарта в България. Като ви гледам отношението, към по-бедните, веднага си отговарям, защо и децата са ви лоши и агресивни. С пари, не се купува доброта, вие минават като валяци през хората. Арогантни личности!!!

114

до 126

преди 2 години

Не, не влизат. Говоря за приятелските кръгове. Хората, с които ходя на ски, с които спортувам заедно, с които работя, с които си ходим на гости и се забавляваме. Магазинери там няма. По-скоро има, но са собственици на малки бизнеси или дечица на някой приятел, които припечелват през лятната ваканция нещичко. Защото продавач, сервитьор и всякаква слугинска работа е временна заетост за ученици и студенти, но не и кариера.

113

Анонимен

преди 2 години

В БАН заплатата е 1100-1300 чисто. В СУ, предполагам че е с около 200 отгоре. В общините заплатата е около 1000 чисто, при учителите не знам колко е след увеличенията, но не вярвам да е над 2000 чисто. Това е един огромен процент хора, които взимат ниски заплати. Престанете да си измисляте високи заплати. Високи са само за IT-тата, анализаторите на данни и малък процент хора на мениджърски позиции. Всички останали мизерстват. Пред Лидел няма къде да се паркира, а количките са празни.

112

Кики

преди 2 години

Майстори строителни ремонти изобщо не си вдигат телефона за под 250 лв на ден.Фризьорки и маникюр , дават часове поне с два дни отлагане.Заведенията пълни.Автомобили направо мравуняк.За IT , доктори , зъболекари , адвокати изобщо дума не става.Може би има криза но май приказките са повече за сега.

111

Pif

преди 2 години

Сега да сложат и една статия как имотите свършват и банките дават яко ипотечни, а народа пазарува имоти и даже вече са на привършване, а брокер казва и по скъпо ще става...

110

Анонимен

преди 2 години

Че кое му е срамното да се берат малини? С това мислене на "елитът" в България се вижда как България реално е африканска държава. Рибата се вмирисва от главата. В България главата ("елитът") постоянно се отрича и от ръцете си, и от краката си и от всички части на тялото. Само тя била важна. И тялото (България) лежи в някаква крайпътна канавка, а главата ("елитът") на всички преминаващи и цъкащи с език с изумление, казва "Това миришещо тяло не е с мен... Те хората на Запад са умни и разбират...

109

До 115

преди 2 години

Малко прекаляваш с това "кръга около мен" няма под 5000 лв заплата. В кръга ти не влизат ли познати които продават в магазинчето където си купуваш вино, сирена, мезета, цигари? Айде по полека с тия "кръгове" снобе

108

Анонимен

преди 2 години

Боже, много лоши хора сте станали. Като, не сме в сфери, които взимат много пари, значи не сме достойни да живеем ли? Винаги е било така, никой не оценява другите. За това, някой като стачкува, настава хейт.

107

Анонимен

преди 2 години

От хората с пари, които познавам (българи) в София, само единият ги е спечелил сам, защото е програмист. Всички останали са или получили по наследство или имат имоти пак наследствени.