70

За какво се мълчи

преди 2 години

Руската пропаганда много набляга на избуяването на украинския селяндуро-нацизъм във формата на бандеровщина, но нито веднъж не спомена защо се случи това. Откакто се разпадна СССР и има независима Украйна, руските великодържавни шовинисти отричат правото й на съществуване и се заканват да я "върнат в родината", тоест в империята. Няма страна, в която на такава заплаха някои групи да не реагират с екстремизъм. А Вовата с безсмислената си агресия оправда със замах всякакви изцепки на бандеровците.

69

Глух Пор

преди 2 години

Фаучи просто бе сменен със Зеленски. И пак мор, смърт, глад и икономическа разруха по цял Свят. В името на Новия Световен Ред и спасяване на Планетата от пренаселване и глобално затопляне. Кой ще е следващия герой? Аз залагам на Бил Гейц най-големия земевладелец. Да ни спаси от пържолите и луканките чрез синтетично месо с разни хуманни екстри в него. И пак доброволно както с ваксите. И броя на населението на земята ще влезе в нормата. Искахте интернационализъм- ето ви! Само му викат глобализъм!

68

Анонимен

преди 2 години

Руснаците си заминали и дошли украинците. Но защо нали вече са свободни. Или може би не. Хората говорят в угода на властващите на момента.

67

Анонимен

преди 2 години

В репортажите има продуктово позициониране. Защо не запитат бабите от Донбас.

66

Анонимен

преди 2 години

Троловете русофоби като не им изнася и слагат минуси. Всеки честен човек може да напише в нета Мадоната от Гурловка и да прочете и види снимката. Няма да я забрави никога. 2014г. ест.

65

Анонимен

преди 2 години

"всички в селото, са си отдъхнали. Дошли са украинските военни, а руснаците вече ги няма" - толкова от думите, че руснаци и украинци са един народ.

64

Анонимен

преди 2 години

И да слагаш минус и да не слагаш трагедията в Донбас от 2014 е факт а мадоната от Гурловка е потресаващ факт как укронацистите убиват жени и деца. Има снимка. Препоръчвам я на троловете русофоби ако имат здрави нерви.

63

Анонимен

преди 2 години

До долния сам знаеш буча е постановка дори Запада го разбра и млъкна само троловете го повтарят като навита латерна. Защо не напишеш "мадоната от Гурловка" 2014 да видиш кой е истинския Убиец.

62

Анонимен

преди 2 години

Този белгиец да отиде в Гурловка и да разгледа снимката на "мадоната от Гурловка" млада майка с малко бебе убита още 2014 от когато и до сега има война в източна Украйна. Дано схване кой е Убиеца.

61

Анонимен

преди 2 години

Проблема на руснаците е че са благородни и смятат украинците за братя, а украинците ги мразят от преди войната и се имат за нещо повече. Именно в репортажите на тоя белгиец една украинска баба каза че руснаците им завиждали на хубавия живот. Селото не е хубаво.

60

Анонимен

преди 2 години

Тази татянна е повторена няколко пъти. Дразнещо. Репортажите на белгиеца са посредствени и подценяват българската публика. Много слаба и евтина пропаганда.

59

Анонимен

преди 2 години

До така е. Те руснаците са един от много добре образованите народи. Това дори и Запада го признава.

58

Бафмааму

преди 2 години

И от селата ли са изчезнали съветските войни, та това е резил до коленете. Как ще печелим битката срещу укро фашагите? Кво става с мечката? Къде е мечкадарят?

57

Анонимен

преди 2 години

Да, вие разрушавайте, а децата ще строят наново Украйна!:/// . Децата никога няма да ви простят и няма да повярват, че сте започнали тази война за тяхно добро. Защото ако ви беше грижа, щяхте да се откажете и да хвърлите оръжието!

56

Това е

преди 2 години

Егати безочието и наглостта !!! Ами станете вие бе - доктори, инженери, учители, ...вместо да се чудите кого да нападате !!

55

Анонимен

преди 2 години

Това звучи цинично от ръцете на тези, които убиват и сеят разруха! Ужасяващо цинично.

54

Правилно ли прочетох

преди 2 години

до 88 - Ти светил ли си им че знаеш? Или от СиЕнЕн ти го казаха. Иначе който, ако е правил такива неща трябва да отиде на Международен Съд, без значение от коя страна на барикадата е. А това което бях написал е самата истина. И факт. Чети малко как и под какви условия е създадена държавата Украйна. И кой са Азов, Айдар , Десен сектор и Торнадо...и Зеленски...и кой налива пари там, за да започне тази война.

53

Анонимен

преди 2 години

Очевидно тея слова написаните не работят. Ако работеха тези, които ги пишеха щяха да живеят в Мир след 1945г. А от тогава на сам , колко войни забъркахаа... сега пишат Мир на децата :))) Доста несериозна пропаганда.

52

Далаверка

преди 2 години

1922 Украйна подписва договор да е част от СССР, 1991 година се отказва от този договор. Но не и от земите които другаря Хручов като украинец и лидер на СССР е ОТНЕЛ от РССР и харизал на УССР. Като не спазват договора да си върнат харизаното от техния човек на Русия или да се съобразят с руското си население. Украинците го играят тарикати, за да си задържат това което не е тяхно правят сценки и реват на добрия Запад. Който е много милостив и загрижен за своите славянски братя.

51

Анонимен

преди 2 години

Нал Киро да си извади американския иуууй от не огряващо то място и да върне Македония в пределите на България . Такова нещо Македония не съществува