30

Анонимен

преди 2 години

Мдаа, не дай боже рушлямисти да те освобождават! Няма по нагли хора от монголотатарите рашисти!

29

Анонимен

преди 2 години

"Според Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна в нашата държава вече са елиминирани 20,3 хиляди противници ." - каква наша държава? Ти украинец ли си и защо не си на фронта или визираш Велика България, която според украинските учебници не е съществувала никога?

28

Анонимен

преди 2 години

"нашите войници нанесоха загуби на руските нашественици" - ние наши войски там нямаме и освен, ако не смяташ да си първия заминал, робот, те съветвам да не говориш от името на народа.

27

Анонимен

преди 2 години

Забравили са да напишат: "ние избивахме вашите родители, баби и дядовци, сестри и братя. Ние разрушихме вашата държава, защото не можем нищо друго освен да рушим това, което ние самите не можем да създадем. РусНАЦИте."

26

Анонимен

преди 2 години

Конашенков да слага шапката с перка, че сигурно ще е сред първите, които ще ги правят жени за забавления в затвора.

25

Анонимен

преди 2 години

Когато казвам, че не харесвам ръсия, не харесвам режима на диктатора й, както и всички негови подчинени, извършващи мародерства и гаври в Украйна. Лошото е, че има много читави руснаци във всяко подразделение, които нямат избор

24

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

преди 2 години

Времето което бе дадено на стотиците офицери от НАТО и Украински войници които са се барекадирали в я завода Азовстал приключи. Тежки бомбардировачи Ту-22мз в момента унищожават завода като бомбите които използват са предназначени за унищожение на подземни тунели и укрепени позиции. 400-те чуждестранни офицери предпочетоха да загинат но не и да се предадат на Русия след изявлението на говорителя на ВМ Игор Конашенков ,че най-малкото което ще получат е доживотна присъда в Руски затвор!

23

Анонимен

преди 2 години

30-ти, американците да не би да възстановиха София след бомбардировките, а. Зеленски е най-големия виновник за това което сполетя Украйна, той се продаде.

22

пфф

преди 2 години

"И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива *** и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка! Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще да въстанат и протестират срещу подобно едно престъпление!" - Захари Стоянов (написано преди повече от век, а тук някои още не са се събудили от приказния сън за "асвабадителите")

21

До 31

преди 2 години

Я кажи руснаците ,в рубли ли ти плащат или друга валту?! Е, бива ли да си толкова елементарен, А?!

20

Слава на Украйна

преди 2 години

Какви гнусни и мазни лицемери са мужиците! Но са прави. Войната ще свърши и украинците ще се възстановят с помощта и на цивилизования свят. Но Русия ще остане изолирана и мизерна като Северна Корея, докато не се демократизира и денацифицира и приключи с култовете към личността, както и в този случай култ към един изперкал бункерен пергиш

19

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ми е кеф да извадят от дупките наемниците. Чиф го дирят тия там? И да набарати документацията... Леле, какъв хубав скандал ще гръмне! Голям кеф!

18

Денчев

преди 2 години

Агресори и завоеватели да искат прошка ?! И то Руснаци ?! Не може да бъде ?! Но по-важ ното е,че не децата ще трябва да възстановяват Родината си,а фашистките руски завоева тели- децата не са разрушили Украйна,а "доблестните руски миротворци " !!! Пфу! Отвра тителни са !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са грабили и в България! А защото много ни обичат и репарации сме им плащали и Македония са ни взели, че и пиринския дял се е подготвял за откъсване. Но пропагандата им е желязна и доста хора наивно вярват, че сме видели нещо добро от тях!

16

Анонимен

преди 2 години

Ако съществуваше ковид щяха да изпук кат по тези бомбоубежища един месец.

15

Анонимен

преди 2 години

Не са разбрали! Изнесли са компютри. Помислили са ги за телевизори! Иначе никога не биха извършили такъв грях, да крадат от дицата!

14

Анонимен

преди 2 години

Ами те в ГДР си бяха строили и оборудвали сградите. Да не би нещо твое да са взели?

13

Анонимен

преди 2 години

Руснаците като се изнасяха от ГДР същото направиха, изнесоха всичко каквото можаха от квартирите си - мивки, батерии, душове, нищо не оставиха. Така правят винаги.

12

Анонимен

преди 2 години

Това което правят войниците на путин в Украйна дори хитлер не го е правил

11

Джонсън

преди 2 години

До БългаринТова Украйна държава ли е , от кога , как !!!. Творение на Ленини, комунизма. Нали Ленин и комунизма ги закопаха, но Украйна остана ....