110

тя

преди 2 години

Руските войници са благородни и това им пречи във войната с Украйна !

109

Варна

преди 2 години

КАК ГОСПОД НЕ НАКАЗВА ТАКИВА КАТО ПУТИН И СИЕ? ЗАЩО СВЕТЪТ ГЛЕДА И НЕПРАВИ НИЩО .ТРЯБВА ДАСЕ СЛУША ТРЪМП МОЖЕ БИ ТРЯБВА СЪЩОТО И НА РУСИЯ ЗА ДА СПРЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

108

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости , естествено режисирани от хамериканската заразаааа....

107

ДИВАЦИ

преди 2 години

Няма,"Бандеровци",тия живеят в страх от преди 70 г.,луганец и донбасец също няма, НЯМА ИЗВИНЕНИЕ ЗА РАЗРУШЕНИЯТА И ЦИВИЛНИТЕ ЖЕРТВИ,ДАДОХМЕ ИМ(РУСНАЦИ И УКРАЙНЦИ)ЧЕТМО И ПИСМО,А ТЕ СИ ОСТАНАХА ДИВАЦИ.

106

Некъф

преди 2 години

Няма такъв цинизъм като на рашките! Попиляваш една държава, а после облъчваш децата с политпропаганда какви да ставали! *** в човешка кожа са рашките!!!

105

do 142

преди 2 години

До QanonРусия без повдо не напда разбира се. Както и пияницата без повод не пие.

104

Анонимен

преди 2 години

И децата изнаслвали, и децата изнасилвали, и учителката, и лелката и даже и директора изнасилили руснаците.

103

Анонимен

преди 2 години

И ще съдят убийците, мародерите и изнасилвачите СРЕД ВАС! И Шутин и Лавров и Конашенков (с изцъкления нацистки поглед) ще са на подсъдимата скамейка!

102

Qanon

преди 2 години

Много сте готини фашистчетата, но Русия без причина не напада.

101

ДОСТ

преди 2 години

СЪЩОТО БЕШЕ И ПРЕЗ 1989 Г. ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ. ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ. ПОЛИТИЦИТЕ СЕ УЧАТ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ. ЗЕЛЕНСКИ НАПРАВИ ГРЕШКА И ТО ФАТАЛНА А ДЕЦАТА УТРЕ ЩЕ Я ПОПРАВЯТ.

100

Само си мисля

преди 2 години

Значи ако някой ме изгони от къщата ми и ме заплаши да ме убие, а после потроши всичко и окраде каквото му хареса, и после ми остави бележка, че ми се извинява и знае че ще се справя, просто ще съм му много благодарен, и ще го обичам вечно!Тия рашъни наистина са необратимо облъчени от пропагандата! Че даже и българските им подражатели са прихванали...!

99

ДДРОнег

преди 2 години

Дори и руските войници осъзанват безсмислието на тази братоубийствена война , започната от военнопрестъпника путин !!!___А това за бандеровците е написано от някой от еруските политкомисари !!!___И сега нека поклонниците на военнопрестъпника пурин ми нацвъкат минуси !!!

98

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Кога наци-мур-зилките пък са се научили да пишат!

97

ако говорим

преди 2 години

До Анонимен за пропаганда я кажи за ирак и химическото им оръжие , за либия , за бомбандировките в сърбия от демократичния запад или при тези специални операции на запада нямаше цивилни жертви ??

96

Анонимен

преди 2 години

вижда се, вижда се , задигнали са черчеветата от прозорците, но дали руснаците се оставили тоалетните унитази в училището и селото, защото се видя как изнасят такива вещи! Явно са много търсени у тях!

95

до 155

преди 2 години

Ти откъде знаеш, че украинските деца предпочитат да бъдат изтребвани от укрофашаги? Алеята на ангелите да ти говори нещо? Освен загиналите, хиляди деца в донбас са инвалиди. Недейте да роните кървави сълзи подведени от западна пропаганда, слепци.

94

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът си отива, спете спокойно, деца!

93

Анонимен

преди 2 години

Какви хубави хора били руснаците. Съсипали бъдещето на милиони украински деца, но за сметка на това пък написали толкова мили думи. Верно ли е толкова елементарна руската пропагандна машина?

92

Въпрос

преди 2 години

Кой има полза от тази братоубийствена война? Кой напечата няколко трилиона зелени хартийки без покритие? Кой излезе от ЕС за да бъде съюзник, а не васал на САЩ?

91

никой не оспорва

преди 2 години

До Българин че в русия демокрация НЯМА...не че и на зпад има ....може да пишеш и протестираш но политиците пълнят континента с бежанци от африка и *** които ние издържаме....кервана си върви а кучетата си лаят !! и на запад има доста хора които живеят на ръба затиснати от сметките , вярно че не е както в русия но не е и справедливо а за корупцията на запд просто богатите не парадират за да не дразнят останалите