90

Българин

преди 2 години

Как живее руския народ,бе философи.Само шепа олигарси и обкръжението на Путин са добре.Няма опозиция или е в затвора или убита.Никой не може да протестира или да каже нещо срещу Вожда.Следене в интернет и промиване на мозъците колко са Велики.В по бедните руски републики освен да си военен д-р работа няма.Коя е държавата с най много емиграция в Света .Русия,що бягат от хубавото тия хора Не знам.На никой не му е нужна руската обич,тя Води до руска действителност.

89

Българин

преди 2 години

Русия - вечен враг на България. Помнете Добруджа, Съединението и избиването на елита ни.

88

В батака

преди 2 години

На влизане в моя град като погледна блоковете, все едно гледам разбомбения Мариупол. Без война, а такава разруха.

87

Анонимен

преди 2 години

Върхът на цинизма, нахлуваш в една страна, избиваш, изнасилваш, рушиш, а после пожелаваш успех на оцелелите й жители. Това само руснаци го могат.

86

Българин

преди 2 години

Да ЖИВЕЕ РУСИЯ!

85

Анонимен

преди 2 години

"Извинявайте" Това го е измислил някой артилерист, който в "свободното" си време е изстрелвал снаряди по нищо неподозиращи жени и деца, които са умирали от неговото "извинявайте". Или някой, който е оставял мини по зеленчукови пазари, за да се взривт, когато същите украинци, на които се "извиняват" отидат да пазаруват. Цинизма на руските терористи не знае граници, какот и техните престъпления.

84

Глух Пор

преди 2 години

До 140- Той и фашизма щеше да им свърши същата работа за новия световен ред, а дори и за ваксите доброволни щеше да помогне, и за синтетичното месо, салам и сланинка, и "няма да притежаваш нищо, но ще си доволен"! Но фашизма толкова го изстискаха, че по-добре да ползват близначето му- марксизма. Сега там се наливат най-тлъстите интернационални пари. И всички десни политици и медии, магически станаха либлеви. А наистина десните и центристките, и истинските социал-демократи, станаха крайно-десни

83

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно същата статия беше прочетена в ефира на бнт1! Но думите на жената бяха излъчени не от начало и не до края. Другото е писано в американското посолство, което е голям фен на трите основни (не)български телевизии. Американски комунизъм в действие - народа не може да има мнение, ние ще му кажем какво има право да мисли и да знае! Особено тук в страната на овчестадните инстинкти тази тактика работи прекрасно и без засечки. Лесно е когато никой не реагира - правиш си каквото искаш.

82

Що се абите

преди 2 години

Глухия пор е платено ***, дето за нищо не става. Ако му дадът още 20 лева ще оплюе и майка си без да се замисли. Но на тия б окл уци се крепи путиновата пропаганда. Не за друго ефтини са.

81

Глух Пор

преди 2 години

До До глух пор 139- Омръзна ми да ви отварям очите, а не си направите сами труда да научите как и при какви условия е решено украйна да има държава. И то създадена като такава неотдавна. Меморандум Будапеща 1994г. Подписан от Русия, САЩ и Британия. Преди Путин. Кой размъти водата в Украйна ? С каква цел? Кога? Защо стана с Крим? Защо сега? Кой и какъв е Зеленски? Защо и как е той президент? С какви пари? Оставам на вас да се потрудите.

80

до 127

преди 2 години

И интернационализма и глобализма бяха измислени от същите и означачават същото. Смениха името защото първото се компрометира, а искат да опитат пак. Комунизма бе подменен с Либерализъм- оср..ха и тази дума. Равенство подмениха с "екуолити" но те пак да са най екуъл. И пак в САЩ бият нег..те! Затова може и да нападат ежедневно хитлер и идеологията му, но ленин и сталин не са такива злодеи за тях. Въпреки жертвите. Защото е удобна идеология за тях. Нищо че фашизма и комунизма почти нямат разлик

79

До глух пор

преди 2 години

Да русия нападна Украйна за нищо. Вервай на путинската пропаганда колкото искаш. Като ти дойде до главата ще разбереш. Зеленски го оставиха без избор и той се бори да спаси родината си. Ти това няма да го разбереш. Ти си продал своята отдавна. Меси баницата за освободителите и се моли да ти се размине. Историята обаче показва, че полезните *** имат лоша съдба.

78

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Единственото на което ще ги научите е омраза към вас. Очакват ви десетилетия гражданска война дори да спечелите, а за бъдещите терористични актове на територията на Блатная да не споменавам. Даже рускоговорящите в Украйна ви намаразиха

77

'Бахти пропаган

преди 2 години

А от кого са се криели в мазето местните? Очевидно не от руснаците, които са били вече там. Криели са се от УКРАИНСКИТЕ бомби. Украинците са стреляли по своите. И няма тук руско извинение, а съвет как децата да продължат живота си.

76

Глух Пор

преди 2 години

До Гледам- Какво гледаш слепецо? Каквото са ти казали че виждаш ли? Кой ти говори за благородства? Ужасни неща има със сигурност при война. И от двете страни. Разбира се че не искаме да ни дойде и нас до главите. Но единствения човек/?/който се мъчи да ни дойде това и на нас до главите, е чистокръвния украински патриот Зеленски. И не се е спрял с опитите си. А още не е късно да го проумееш.Колкото и да не харесваме Путин, Русия не нападна Украйна без причина. И който да бе негово място. Чети!

75

Гледам

преди 2 години

Някои тука говорят за благородството на руснаците. На тия дето свалят обувки от убити деца и ги пращат на своите вкъщи. Дето крадът перални и тоалетни чинии. Дето убиват и изнасилват за да се забавляват. Ех ***, докато не ви дойде до главата няма да проумеете, а тогава ще е твърде късно

74

Глух Пор

преди 2 години

До За какво се мълчи- "Откакто се разпадна СССР и има независима Украйна, руските великодържавни шовинисти отричат правото й на съществуване и се заканват да я "върнат в родината", тоест в империята"--- Нищо подобно няма. Мълчи се че украинска държава бе създадена под условието да е военно Неутрална. И никой не е отричал съществуването и, ако се е придържала кън международните договорености и конституцията при създаването и. И до сега щеше да е в същите си граници. Манипулация с фактите извъртя

73

Анонимен

преди 2 години

Нелито дълбае дъното.

72

САФИЕ

преди 2 години

МИР и МИР

71

Анонимен

преди 2 години

До Глух Пор- Глобализма е вече факт. Като пръ..не, Байдън, Гейтс, Сорос, Фаучи, Клаус Шваб, Безос ....не само в България се размирисва ами и в пустините на Африка. Само в Китай са оставили да си имат техни си традиционални отходни локални миризми. Щото парите не миришат. Пък и Китай е пътеводната им звезда за новия световен ред.