88

ей

преди 2 години

отдавна НАТО и ЕС те отрязаха като кисела краставица, докога ще плещиш....предай се, подписвай и баста!

87

антинаци

преди 2 години

Операцията ще продължи до физическото унищожаване на всички укро-нацисти, които изгориха десетки хора в Одеса през 2014.

86

Бело Зеленски

преди 2 години

Няма такова мрънкало като тоя Зеленски. Ама са виновни тия, които му дърпат конците. Защото те са далеч и имат интерес от санкциите, за да ни пробутат своите газ и нефт. А Зеленски се явява публичен оповестител на намеренията им, които имат и които ще е тъпо да си ги кажат директно. Та играта е те му казват, той оповестява, те налагат, те печелят, ние (европейците и особено българите) губим. Ама яко губим.

85

Западното лицемерие

преди 2 години

не знае граници. През 2014-та, по времето на "Евромайдана", в Германия се приемаха сирийски бежанци, но се отказваше убежище на украински граждани. Сега изведнъж Украйна е пример за демокрация и всички трябва да отворим границите и портфейлите си за украинците. Страната, в която властта се сменя с преврати вместо с избори, страната в която се преследват, тормозят и убиват хора въз основа на етническа принадлежност, страната, чието правителство забрани всички опозиционни партии?! Честно ли?!

84

Мунчо

преди 2 години

Зеленски, докога мислиш, че най- бедната страна ще може да хрантути сънародниците ти, докато ти си играеш на война ???????

83

Анонимен

преди 2 години

Тоя като се прави на толкова силен защо не е обявил война на Русия?

82

Не

преди 2 години

Не Зеленски, някои политици мислят и за последствията за народа си и не искат да го правят пушечно месо. На теб ти е лесно- скрит в бункера и да викаш тези са слаби и т.н. Излез хвани автомата и дай пример как пазиш Украйна. Теб и Путин като ви хванат трябва да ви пуснат да се стреляте взаимно. Лесно е като разполагаш с живота на другите нали?

81

НеЗависим

преди 2 години

СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ!!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Тоя индивид със всеки ден става по нагъл и по нагъл , слава кокаине

79

анонимен

преди 2 години

Този си е скрил ръбчетата на кръстчето. Не ми харесва излъчването му. Има нещо гнило в него.

78

Анонимен

преди 2 години

До кога, този шут, ще нарежда какво да прави света?

77

ИнжектоплякторЪт

преди 2 години

Спрете му зобта на това чочвече.Стига "Слава кокаине!"

76

Мдааа

преди 2 години

България както винаги е без достоинство и от слабаците, *** на Русия и интересите им!

75

Анонимен

преди 2 години

Щом е така ако Русия победи ще сме на нейна страна защото един вид сме и дали разрешение.

74

Анонимен

преди 2 години

Първо си прибери обратно дезертьорите защото не ги искаме у нас. После ги накажи според закона. Тогава може да имаш претенции.

73

Анонимен

преди 2 години

Ами хората не обичат слугите на краварите. Писна им от вас. Подписвай примирие. Нарочно искаш ТСВ. Но няма да стане на твоята.

72

ОБЪРКАН и ОТЧАЯН

преди 2 години

Ще ги заключа в гаража и ще чакам докато ми дадеш нишан , пък каквото стане ! Искам да знаеш че твоето щастие и удовлетвореност за мен са по-важни от всичко друго , и аз всеки ден се събуждам с молитви за теб и Укираина - Слава на теб ГУРУ мой - ДУХОВЕН и ЦИВИЛИЗОВАН водач !

71

ОБЪРКАН и ОТЧАЯН

преди 2 години

Добре бе Зеленски , всеки ден ни се караш колко сме непослушни , и лоши , и как ти страдаш заради нас , а не ни казваш най- важното - Аз например НЕ знам какво да правя защото ти не ми даваш точни указания - ЖЕНА МИ Е РУСКИНЯ - ДА Я ГОНЯ ЛИ СЕГА С ДЕЦАТА или ДА Я ОСТАВЯ ДА ГЛАДУВА , за да си доволен ?????

70

Анонимен

преди 2 години

А бе , докога ще ни го навирате под носа тоз тотално изтрещял безмозъчен gpoгиран ncuxonam ?! Толкова ли няма нормални личности и нормални проблеми , с които да ни занимавате ?! Зелетото човече , ако беше с акъла си ,сегашните проблеми ,които сам създаде , въобще нямаше да ги има !

69

Анонимен

преди 2 години

Палячото Зенека рано рано сутринта Днес.бг го пуснахте по пистата. Колко ли пъти ще се появи днес...