108

Ром"с

преди 2 години

Този артист играее най-голямата си роля в най-големият театър на света !

107

Гаварит Вызражданье

преди 2 години

Клошари от всички страни, съединявайте се да свалим Зеленский с викове "ДолУ!" и "Ура Капейкину!" Не щем да ни спират социалните помощи заради капризите този фашист и да ни карат да работим! Долу фашизма, да живее анархо-фашизма! Законите се пишат от слаби нацистки държави, но с наш Костя България е силна руска монархия! България на сто морета и всички ледници! Да живей!

106

Конфуций

преди 2 години

е казал: "Пазете се от тези, които искат да ви вменят чувство за вина, защото те жадуват за власт над вас."

105

ГАДОРЯН

преди 2 години

Ай стига циври бе. Целият свят искаш да се върти около Украйна. Стегай си куфарите и бегай да сменяш пампврсите на инструктора си Бай Дън!!!

104

баце

преди 2 години

националист, рожба на краварите. По зле е от нашия Боко тиквеника.

103

Радо

преди 2 години

До 3Кирайците за просто едни репликатори.

102

ВИЖДАМ НА СНИМКАТА

преди 2 години

ЕДНО КРЕЧЕТАЛО, КОЕТО НАБУТА НАРОДА СИ В БАТАКА. дА БЕШЕ РАЗГОВАРЯЛ С ПУТИН ОВРЕМЕ, А НЕ ДА ГО ПЛАШИШ С АТОМНИ БОМБИ .....ПРЕДПОЛАГАМ СЛЕД ВОЙНАТА УКРАИНЦИТЕ ЩЕ ГО ПИТАТ ЗА ТОВА

101

Анонимен

преди 2 години

Нацистки символ на тениската,нацистка реторика,нацисти национални герои,нацистка редовна военна част,нацистки детски лагери...изводите - всеки сам!Не е трудно!

100

след като

преди 2 години

национални предатели като тебе и пороСенко -валцман вкараха обикновените хора във война,са ви криви другите.Търсехте си боя,сега избягахте и оставихте хората да умират.Що не си на фронта???С ония горили кличко,дето само дрънкат а се крият като мишки?

99

по-добре

преди 2 години

слаби,а не предатели като укрите.

98

Анонимен

преди 2 години

На чужд гръб и сто тояги СА МАЛКО ! Тези санкции и изолации все повече спомагат руснаците да намразят запада.

97

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е жив военнопрестъпник. Вместо да пледира за мир, мирни договори и потушаване на конфликта, той непрекъснато хленчи за повече военна помощ, разпалване на войната и повече жертви. Крайно време е да направи малко повече усилия за повече мир.

96

Химик

преди 2 години

Според Зеленски, Китай, Индия, сърбия и Унгария са слаби нации. Според вен пък, това изобщо не е така. Китай се конкурира с икономиката на САЩ, а а Сърбия и Унгария са си централно европейски държави. Населението на Индия сигурно е повече от това на целия ЕС.

95

Анонимен

преди 2 години

проблема е че НАТО няма да вземе мерки срещу русия. не и военни, единственото което ще правят е да снабдяват украинците с оръжие за може войната да се проточи колкото е възможно повече. както се вика САЩ ще се бият до посления украинец. От това губи русия от продължителна война която не искат да приключат защото трябва да влязат в градовете с бомбардировка и жива сила - което е касапница, а украинците няма да се предадат докато ги снабдяват с оръжие гориво и храни и така губи цяла европа САЩ са+

94

Анонимен

преди 2 години

"Слабите нации" - това е буквално нацистка реторика.

93

Анонимен

преди 2 години

*** *** превъртяха играта, нямало опозиция в Украйна, ми в Просия кво има бе само един вожд от 22 години и те тва е. ***-лер като гушне букета Просия се разпада ;)

92

тя

преди 2 години

Тоя само иска , иска цял свят да работи за него ! А спри се бе ,омръзна ни !

91

Гиб Мелсън

преди 2 години

Зелински. Ти защо не се отказваш от руските горива а си ги ползваш? Искаш другите да се откажат. Не си ли малко наагличък? Що не спреш руската тръба с гориво за ЕС? Какво те спира?

90

Зверват Изродаев

преди 2 години

Прав в президента Зеленски! Първия руслям действа точно като Третия райх и трябва да бъде спрян на всяка цена както бяха спрени фашистите от Третия райх така и фашистите от Първия руслям

89

Западните държави

преди 2 години

Членките на ЕС и НАТО правят МНОГО!Не може да се иска постоянно от тях да надскачат възможностите си!Украйна също прави много,с доблестното поведение на своите въоръжени сили.Така,че стига мрънкане,НЕ СТЕ САМИ!