128

зелен руснак

преди 2 години

Руснаците паметник ще вдигнат на зиленски, че той не изпълни Минските споразумения и обстрелваше Донецк и Лугански и така даде повод на Путин да го нападне и да си вземе половин Украйна завинаги! Да сте чули санкциите някого да са променили или стреснали? Добре че Зеления ядрена война не може да предизвика,..не че не иска!

127

От Вселената

преди 2 години

Ти дон Хуцо Марчано, ти знаеш ли *** кратуно... от къде произлиза името "ХАНОВЕР" и "БЕРЛИН".. от българските названия ХАН и БРАНИЛА... та нали тъпо същество... навсякъде сме правели ХАНЧЕТА - КРЪЧМИ.. ДИСКОТЕКИ..ЧАЛГА... и там Wielici (не съм открил още кой се крие под това име).. са предавали на юдеите(търговците на роби) пленниците от водените войни.. горната информация е взета от Iwo Cyprian Pogonowski ...

126

От Вселената

преди 2 години

Ти дон ХУЦО МАРЧАНО... имаш ли си въобще на престава.. какво означава ТРАКТАТА "Infelix Aurom" подписан през (856-887) в Гданск от бискупа свети Wojciech за спиране на търговията на РОБИ от страна на юдеите и мюзюлманите?

125

От Вселената

преди 2 години

дон НУЦО МАРЧАНО.. кат си споменал юдеи.. кои имаш на мисли.. тия от хорото или така начечените търговците на роби.. като юдеина Ibrahima"a ibn Yagub"a от Tortosi търговеца на роби, който снабдявал МАВРИТЕ, които по това време са управлявали Испания..и МАВРИТЕ(МЮЗЮЛМАНИ) заповядали на юдеите - търговците на роби да описват геогравските места където се продават робите, за да може мюзюлманите по време на молитви след, покупка на робите в Испания да знаят къде в каква посока е МЕККА и МЕДИНА....

124

msm

преди 2 години

Заради убийствата и разрушенията на Русия в Украйна, Германия криминализира символът Z, като го приравни с пречупения кръст на Хитлеристкия режим в Германия. Също така криминализира публичната подкрепа за действията на Русия в Украйна. Хайде, честито на освободителите. Германското разузнаване извади записи на комуникация между руски войници, споделящи по между си за убитите от тях украинци.

123

Анонимен

преди 2 години

До Феерически клоун Представител на нация ,назначила се за богоизбрана . Все пак е евреин .

122

Анонимен

преди 2 години

Комедията "Слуга на народа" тръгва скоро в България. :D Аз вече не мога да го гледам. Опротивя ми този човек. Sorry!

121

Сойка присмехулка

преди 2 години

Нали уж победихте бе реФльо. ко стана , пак рев и пак "давам ду5е " некой да набие Putин

120

уточнение

преди 2 години

Нацистите от фашистка Укрия трябва да бъдат ликвидирани веднага.Бандеровците ,азовците ,десно секторци ,тайфунаджии, акимовци и подобни изверги заслужават само едно!Комика евреин Зельо е част от тези престъпни структури.

119

Слава на зеленият по

преди 2 години

Слава на зеленият потник! Дори окото не му мигна когато тръгна да унищожава украинската нация и държава! Слава на такива хора!

118

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Феерически клоун- A държавата им е само на няколко години и то под условието да е неутрална. Записано в Конститицията при създаването и!

117

Vybe

преди 2 години

Сериозно, спрете да публикувате изявления на тоя ***... Само изнервяте хората.

116

От Вселената

преди 2 години

Абе кви са тия исторически работи бее? Мойте пра, пра, пра дядовци - Българи кат са биле тогава, не е имало Русци. Кат излязох от коремчето на мама и се огледах, навсякъде само РусПаметници, но нямаше Укри.... Сега и Рус и Укри паметници. А дека са паметниците на нашите юнаци? Бях в София и не видех ни един паметник от Първото, Второто и Третото Български Царство... Само има паметници от времето на Стефка Се" Ре" Сутрин Рано - СССР, по площадите със Знаменце!

115

Феерически клоун

преди 2 години

Силни думи за представител на нация, която е била измислена от комунистите преди няма и сто години.

114

Анонимен

преди 2 години

Касто иска, така да си го разбира

113

Анонимен

преди 2 години

Как да сме силна нация с президент русофил и правителство 84% русофили? Много ясно че сме нация от бити пииддали.

112

Анонимен

преди 2 години

Досега заповядваше,кой какво да направи,сега взе и да обижда,скоро очаквам и на бой да скочи,на който не санкционира Русия,евати наглия

111

злост

преди 2 години

Сега той казва кои нации са слаби. Очаквам нещо за свръхчовека да чуя, за истинските арийци и за второ качество хора.

110

ира

преди 2 години

Хайде стига е командерил и манипулирал.

109

Дирмоленко

преди 2 години

Хохлите се оказаха по-евтини от нас. 5 милиарда за майдан им костват над 1 трилион сега. Пляскайте на Zеленски още. Следващата зима веднага ще обърнете палачинката, но тогава ще е много късно. Честито ви обедняване, иде кирова зима !