68

БРАВО ЮСУФ

преди 2 години

ДОБРЕ НЕШЕ ДА ГИ ИЗБРОИШ. И ПОСЛЕ АТАДА РАЗБЕРАТ ХОРАТА ЗА ЩО ИДЕ РЕЧ. И ДРУГОТО Е. РУСИЯ ПЪК Е НАЙ НАПАДАНАТА СТРАНА И ТО ЗВЕРСКИ.

67

юсуф

преди 2 години

Подкрепяш ли Зеленски- подкрепяш Запада и САЩ които само след Втората световна война са водели 43 войни по света.Няма да ги изброявам,а миналия месец си гласуваха декрет американските войници да не бъдат съдени за военни престъпления.

66

Бай Гроздан

преди 2 години

Мир или не?Изборът е на политиците по света,слуги на народа.

65

Само питам

преди 2 години

До Анонимен...... които държат на власт президент,който се дрогира и не е адекватен........ За психопата Путин и руснаците става въпрос, нали?

64

Истината

преди 2 години

До До Истината....... Новият световен ред, който бленува психопата Путин и всичките му комплексирани фенове няма как да се случи. А с руският свят ще стане каквото стана с Хилядолетния райх!

63

Анонимен

преди 2 години

А украинците ли са силна нация? От много сила виждаме докъде я докараха.

62

Анонимен

преди 2 години

Слабите нации са тези,които държат на власт президент,който се дрогира и не е адекватен.

61

До истината

преди 2 години

Няма как да има само едно единствено мнение на този свят и то да е вярното и единствено правилното! А колкото до Новия световен ред, то той вече е в ход и нищо не може да го спре.

60

Анонимен

преди 2 години

СТИГА ЗЕЛЕНСКИЙ ЧЕРЕН ХУМОР В СТИЛ "ЛЪВ И КОМАР"!!! ПО-ДОБРЕ КАЖИ КОИ СА "СЛАБИТЕ" НАЦИИ, ЧЕ НЕЩО МЕ ОБЪРКВАШ А ТОВА НЕ Е ПОЧТЕНО!!!

59

До реалист

преди 2 години

НАТО няма да се намеси, защото това би означавало началото на нова световна война! А " джуджето" в Кремъл, много правилно тълкува каква е целта на Краваркшингтон в случая. Само не знам защо зелките не се осъзнаят, ами продължават на играят по свирката на деменциото в Белия дом? А снабдяването на оръжие за фашистите в Киев би значило войната да не приключи скоро.

58

Митко

преди 2 години

Абсолютно прав е Зеленски. Ние сме овце и сега пак се снишаваме. За да не го отнесем. Но ако продължаваме така и съюзниците ни се откажат от нас, ще станем пак истински овце на заколение, точно както са украинците сега. Но тогава никой няма да иска да ни помогне... Всички народи си отстояват свободата, само ние искаме Русия да ни завладее...

57

Реалист

преди 2 години

НАТО е единствената гаранция , срещу лудите от Кремъл! Русия и сега граничи с натовски държави, но и най-болните русо-филистици не вярват , че някой ще тръгне да я напада! Така че осигуряване оръжия на Украйна, и Кремълското Джудже само ще затъне в територията , която искаха да окупират!

56

Хах

преди 2 години

Момчето артистче, при това явяващо се навсякъде с тая зелена тениска се е взело много на сериозно.

55

1-n

преди 2 години

Спри транзита на руски газ! Дай пример, накажи агресора!

54

Хмм...

преди 2 години

Колкото повече тоя се взима за голям политик, толкова повече народи в Европа, ще страдат, а както върви, то ние ще сме сред най губещите, дори и да не сме във война.

53

Антигерой

преди 2 години

Zеленски Vолодимир

52

Анонимен

преди 2 години

Зелен Фасул искаше НАТО ето ти НАТО , а ако не се криехте зад цивилни досега да сме забравили за тебе !? Ще ти плащаме ние Българите войната ,наркоман

51

Ангел Кънчев

преди 2 години

Този се е взел много на сериозно...

50

Анонимен

преди 2 години

Не ни гибете времето с тогоз!

49

Анонимен

преди 2 години

Еленски,прости на народа си,сядай да преговаряш и спри войната! От първия ден можеше да го направиш!