41

Сащ Фащ дп 63

преди 2 години

Прав си, не е само кенеди, хирошима и нагасаки и кулите близнаци и 140 войни.И Линкълн убиха. Че и Робърт Кенеди. Можем да добавим и че изтpeпаха и индианците.До края на 60 те нeгрите се возеха на гърба на автобуси и тролеи. Заведения за черни бели.Куклус кланове и всякакви като азовците днес

40

Анонимен

преди 2 години

Склерито отново се припика!

39

Анонимен

преди 2 години

свърши това смени плочата деменция

38

ДЖОУЗЕФ БАЙДЪН

преди 2 години

Бием се с Русия до последния Украинец. Ако се наложи ще се бием с Русия и до последния Българин !

37

Дедо Поп

преди 2 години

Простено му е на Бай Дън да говори така . Все пак е ДЪЪРТ и главата отдаааавна не го слуша . Други работи приказваше на млади години когато убеждаваше американския сенат да продължат бомбардировките на граждански обекти в Сърбия ... Впрочем точно Байдън е сенаторът който успешно лобира за използването на боеприпаси с обеднен уран в Сърбия срещу цивилното население . Там още се раждат деца с увреждания заеади тези бомбардировки .А ДА ДЪРЖИШ ЦЯЛ ЕДИН ЕТНОС В РЕЗЕРВАТ НЕ Е ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ?

36

Гаварит Вызражданье

преди 2 години

Вызражданье:Истинската истина - Митрофанова е български опълченец от време оно. .Световните информационни агенции са *** на ФАЩ. Земята е плоска. Война няма. Това е инсинуация. Буча е операция на извънземните, които се борят против фашизма с безкористната помощ на Путин, който след победата с радост ще се предаде в Хага, за да отстъпи мястото си на истинския господар - Кастадин Капейкин. Тогава България ще има излаз на 100 морета и всички ледници. Слава фронтовому герою Капейкину, слава!

35

Анонимен

преди 2 години

САЩ е грешка на еволюцията.

34

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън е холограма. Звездите му говорят.

33

Анонимен

преди 2 години

Тая ходеща мумия само си въобразява, че светът му верва.

32

Сащ Фащ

преди 2 години

Сащ са единствена нация убила собствения си Президент. Кенеди.Единствената нация хвърлила две атомни бомби над градове, с милиони убити.Единствената нация убила над 3500 свои граждани 2001 за да оправдае войната в Афганистан.Единствената нация водила над 140 войни за 150 г

31

Бай 100ян

преди 2 години

Това изкуфяло старче му пожелавам да е жив и да гледа как жалката му държавица се разпада,обеднява и бива ядрено заличена !Дано той да е последния жив Американец !

30

Анонимен

преди 2 години

Тоя не е президент. По- скоро шут. Срам за щатите.

29

Анонимен

преди 2 години

Най-великият американски президент за всички времена! Подготвен, мъдър, обаятелен, честен и смел! Ако беше с поне 50-на години по-млад, щяха да ми се подмокрят бикините. А сега и една торбичка за повръщане не стига!

28

Анонимен

преди 2 години

А кой доказа, че това е истина. Не може Байдън да ни втълпява какво е станало. Защо не казва нищо за ужасяващия клип с пленените руски войничета, това не е ли престъпление. Ние не сме американци и англичани които да манипулира. В Брюксел като гледам как действат и те са подвластни на злото.

27

Анонимен

преди 2 години

То няма един президент на фащ да не е излъгал. Още като се почне от кенеди с опита да направят преврат в куба, че като минеш буш с югославия, клинтън под клетва излъга даже за моника, рогата му жена се опита да излъже по късно че е вече станала президент, обама лъга за гуантанамо и за сирия, тръмп излъга че ще вкара рогатата в затвора за мейлите и сега и тоя дементен с постановките.фащ просто трябва някой да ги удари силно военно и ще се разпилеят на 42 пола и 911 гета.

26

Светозар

преди 2 години

Руските трроляги газ пикат. Едно време Рейгън видя сметката на СССР, сега Байдън ще ви обади, кон боб яде ли. Старата школа си е класа.

25

Нелигитимният презид

преди 2 години

Това е виновникът за Войната!Това е нелигитимният президент!Хага за Байдън!

24

Анонимен

преди 2 години

Случват се, да, например едни хора нагласят пластмасови манекени, за да снимат клип с "жертви"... Има видео с работата по сценичните ефекти и декорите на предстоящия епизод на драмата.

23

До, от Русофилите

преди 2 години

Точно така трябва. Цял живот в мините за да наблюдават Американските *** как копат въглища там.

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя дъртак се поддава на провокация, за разлика от умните.