101

баба мара

преди 2 години

межд съд за сащ от 1945 до сега какви са ги вършели атомни бомби нaпалмобеднен уран хим оръжие вируси ваксини биолаборатории

100

Анонимен

преди 2 години

Каква грозна усмивка- на сатрапин.

99

гост

преди 2 години

Тоя памперс не разбра ли , че санкциите са нож с две остриета и без дръжка. Режеш ещо, но нараняваш и себе си. *** кравар.

98

мошеник

преди 2 години

В Украйна са се случвали огромни далавери с участието на сина г-н президента. Поне така се пише по медиите

97

Анонимен

преди 2 години

да като е в югославия , либия , сирия авганистан, судан и къде ли още не русия е агресор ани краварите какви са миролюбиви агънца

96

Анонимен

преди 2 години

А Демократичните Бомби на САЩ що са ? Всеки САЩ Президент прави по традиция Война във мандата си !

95

Анонимен

преди 2 години

НЕ СА ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ СВЕТЛИЯТ ПРИМЕР НА НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ САЩ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 70 ГОДИНИ!!!

94

Слава на Путин

преди 2 години

Русофилите, Нема да са плашите а още повече да не се притесняват русофобите.ПУТИН НЯМА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН. Няма.САЩ ще обвиняват и налагат санкции до определено време,а после тихичко ще си ги отменят.Никой не убива източника си на доходи. Не и алчинте за пари евреи в САЩ. ДОКАТО ПУТИН Е НА ВЛАСТ ОПРАВДАВАЙКИ СЕ Е РУСКА ЗАПЛАХА САЩ СА ПРОДАЛИ ОРЪЖИЕ ЗА ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ а сороските тролчета печелят куп центове от "гневни" коментари.БЕЗ ПУТИН САЩ СА НИЩО а безработните тролчетата да са умрели от глад

93

Анонимен

преди 2 години

Една малка подробност, малка, но много показателна: има журналисти, които обикалят украинци и руснаци, които са в пострадалите градове и са под постоянни обстрели и ги питат кой според тях е виновен за случващото се. Отговорите силно ще го шокират. До един казват, че е дементния Байдън и азовците. Да, те обвиняват тебе, Бидоне. Как пък един не спомена Путин. А с тях пропагандата не работи. Те не могат да чуят жалните вопли на Зеленски защото нямат ток дори да си заредят телефоните. Ясно?

92

Анонимен

преди 2 години

Виж кой говори! Същия, който има не малък принос за бомбенето на Белград. При това тогава изобщо не се целеха във военни обекти, а направо по жилищни райони и цивилно население. Нахален, глу пав дядка. Ти Путин не го интересуваш. Колкото и да се мъчи Бидона да очерня Русия, само показва, че с американците вече никой не се съобразява. Освен ние, разбира се.

91

Анонимен

преди 2 години

Байдън е прав като никога. В Украйна се случват огромни военни престъпления. А руската армия е там за да ги прекрати.

90

Анонимен

преди 2 години

Боже боже пази сляпо да прогледа.Тоя дето насъскваше да се бомбандира Сърбия ,тоя ще говори за справедливост.Президент това е отговорност и дипломация а не старческо дърдорене..

89

Анонимен

преди 2 години

Тоя дедо с кафево на гащите и син наркоман да ходи да се гръмне !В САЩ вече никой не го обича.

88

Анонимен

преди 2 години

Ами кулите близнаци, кой им ги бутна?? Колко найстина невинни загинаха там???

87

.

преди 2 години

Да, но извъшвани от украинците!

86

А

преди 2 години

В Хирошима? А в Нагасаки? А й си к тир и криминолога!

85

1

преди 2 години

Значи, като гледаме Рамбо и Командо, голям кеф.... А Буча.... УжасТ. Забранете Хамстерските филми или очаквайте Буча 2- Zelensky&Baiden Pros.

84

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Леле,лелееее,що евреин бега от Украйна! Те го направили там втори Израел бее....Затуй мучат,реват и се дерът....

83

Анонимен

преди 2 години

ама каква усмивка бе, колко е доволен от случващото се само... тоя и дечица като опипва не е толкова щастлив

82

Анонимен

преди 2 години

Руснаците винаги са мразели и Левски и Ботев. За тях ние сме просто християни, а не българи, винаги са искали да ни асимилират. Накрая на Живота си Вазов си дава сметка колко подли са руснаците и колко злини за българия са направили, и той се отрича от Русия. Учете историята, отворете си очите, не вярвайте сляпо на руските лъжи. Много по древен и културен народ сме от полуазиатската империя.