81

Fallschirmspringer

преди 2 години

Нямат САЩ,такива верни пудели ,каквито имаше преди години.Спомням си един огромен пудел,наречен Тони Блеър,които много сръчно и много бързо в Ирак намираше прах за пране,или пък иизкуствен тор,които биваха обябявани за свръх смъртоности БОВ,пред,които бледнеят Табун,Зарин,Зоман ,че даже и VX-газовете са като дезодорант спрямо тези намерени от Тони Блеър.Малки и мАзерни същества."Историята се повтаря: първо като трагедия, после като фарс

80

Гадове

преди 2 години

Крадеца вика дръжте Крадеца.

79

Fallschirmspringer

преди 2 години

Съвсем до скоро вървяха руско-украински сериали,снимани 2012 година.Но 2014 година САЩ заформиха един пролетен преврат,свалиха избраното правителство,чужди наемници стреляха,както по силите на реда,така и по гражданите-имаше убити хора както милиционери,така и граждани и след това експресно се тръгна към обтягане отношенията с Русия.Тя реагира с присъединяване на Крим,който и без това си беше на Русия и колелото се завъртя.Теглят и двете части на руският народ,а САЩ потриват ръчички

78

САЩ разрушиха къщата

преди 2 години

След безмислени бомбардировки през 1944 година САЩ разрушиха къщата ми !

77

Синът

преди 2 години

Му обаче е по-грозен и от тоя

76

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не му сложат пак грешния запис и да се бъгне отново :)

75

Петърчо

преди 2 години

До 124 Байдън нека вика на някой който има на разположение ядрени оръжия че е военнопрестъпник. Макрон го предупреди да си мери приказките ама деменцията нещо много го притиска дядото. На края и за теб и за мен няма да има значение кой какъв бил. Ти и тези като теб това май не можете да го разберете. Вярвайте вие на господарите си. То бива да сте оптимисти ама това че всичко било просто като фасул изби рибата. Затова ли ЕС нещо много се колебае около руския нефт и газ? Защото е така просто?

74

Анонимен

преди 2 години

Изумен съм с каква медицина този го поддържат жив.

73

Анонимен

преди 2 години

1 щатски долар е равен на 82,12 руски рубли. Рублата е привързана към златото. Доларът не е.

72

До Айай

преди 2 години

По добре, отколкото да си сбърка държавите като склерито Путин и после да пита: А, ама защо не ни посрещат с цветя и рози? Не сме ли в Рассия бе? Тц,тц! А кой ми в гащите?

71

До Петърчо

преди 2 години

Путин се оттегля обратно в Русия. Войната свършва. Просто като фасул. Но ти пак няма да вденеш.Така сте развалените възрожденски грамофонни плочи. Спряха ви ТЕЛКА и краденето - САЩ ви е виноврн-

70

Айай

преди 2 години

И тоя ,"френд" е президент?Той името на сина си обърка,знаел какво се случва в Украйна.

69

россия

преди 2 години

До До Петърчо санитарите са за теб,умнико!Господин Путин не воюва срещу Украйна,той воюва срещу милионера зеленски и неговите фашистки приближени!

68

Петърчо

преди 2 години

До 116 Да никога не е на ред темата за лицемерието на Байдън и САЩ. Ако от някой искам да слушам за военни престъпления това със сигурност не са те. Ама не е и Путин. Толкова ли не разбираш че като си избираш страна все избираш страната на лошите в този случай? Този конфликт го превърнахте във футболен мач. Защото заради моя коментар такива като теб ще си мислят че съм русофил. Ама когато се стигне до трета световна война или ядрено оръжие няма значение фил или фоб. Можеш ли да разбереш това?

67

Анонимен

преди 2 години

Така е, въпросът е кой ги извършва? Кой, кой?

66

До някой си

преди 2 години

Ако я вкара, значи е видял от Путин. Няма от кого друг. Взема пример от вожда ти. Дано поне гаджето му да е по-хубаво от Рамзана Кадирова.

65

До някой си.

преди 2 години

За ДониТрампито ли говориш, дето го избраха руските хакери)))). Той много работи е казвал, но всичко му е с изборна цел))). Може би щеле да прати лудите си избиратели да тичат по коридорите на Кремъл със застрашителен вид, както ги прати в Белия дом и после му се смяха? За този изрусен велик войник ли говориш?))))

64

До Петърчо

преди 2 години

Темата е за войната на Путин срещу Украйна. Годината е 2021 . Ние не сме в соца. Санитари, хапчетата!

63

някой си

преди 2 години

Днес на американската машина за лъжи и пропаганда на кило за вас днес работи петя славова!Гледах по руския канал интервю с Д. Тръмп.Думите му бяха...аз ако бях президент тази война в украйна нямаше да се случи!Този/байдън/ е неадекватен ще вкара америка във война...

62

До Човешка ценност

преди 2 години

Става. Първо се върни в училище, завърши го, после си намери работа.