61

Петърчо

преди 2 години

Дядо Байдън а нещо за жълтата къща в Косово? Харадинай и другарчетата му отидоха в Хага чак след като всички свидетели срещу тях мистериозно ги самоубиха. А за това че правите всичко за да не допуснат американски войници да бъдат съдени за военни престъпления? Последно прочетох че сте им отказали визи на представители на международния съд. Е това заедно с програмата "помощи срещу обещания че не признавате юрисдикцията на международния съд" за вашите партньори. Военни престъпления викаш а?

60

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън жъне от тази война.Оръжейните му заводи вече са с поръчки за милиарди.Светът взе да се въоръжава масово.Тръмп неслучайно нареше Путин гений!Яко оборот ги чака оръжейниците!

59

Анонимен

преди 2 години

До ББ. Първо, замести многоточията с думи, сетне оформи с тях 3-4 стойностни изречения. Тогава претендирай, че си наред с ума и можеш да пишеш коментари.

58

Анонимен

преди 2 години

Старецът е в състояние на прострация - вижте го на снимката. Навил си е нещо в ума, което не го пуска и за миг. Демократична Америка и още по-демократична Урсула.

57

poskitt

преди 2 години

Кой пусна първата и единствена атомна бомба над мирно население? Айде, шлякайте минусите сега, ***.

56

poskitt

преди 2 години

Абе, те и в Афганистан, и в Сирия, и в Камбоджа, и във Виетнам, и в Ирак и .т.н се случваха, ама айде.. здраве да е.

55

Анонимен

преди 2 години

тоя *** и той къде се слага, иска да го споменават на гърба на Путин, къде се пънеш бе

54

Мушмул

преди 2 години

Комунизъма е Най голямата заплаха за сащ. Защото може да се национализират частните банки на рокшийлд, морган, леймън брадърс .... Които печатат долара.

53

Спомени

преди 2 години

Ти да видиш!Когато убиеш 1млн. цивилни го наричаш "коствени жертви" а като спретнеш нескопосан тв фейк го определяш като"военно престъпление"

52

Анонимен

преди 2 години

Байдън е стигнал до трибуната подкрепян от д-р Алцхаймер и д-р Паркинсън. Този път не е оставил характерната ароматна диря, бил е опакован много добре! Стискаме му палци да поживее, че Камала е ужас на кутийки!

51

Ами ходи пеш!

преди 2 години

До Black Metal --- Това им е записано на американците в самата конституция - "всяка заплаха за демокрацията независимо къде се намира по света е опасност за националната сигурност на САЩ" - туй то. Точка.

50

Русофил

преди 2 години

До 98 ------ да бе за това няма нищо по магазините в момента в Русия, за това са на опашки за захар и брашно... youtube не е баннат все още в Русия, има много руски стриймъри които не са спирали да снимат и да интервюират руснаци, ама тва по RT няма как да го видиш. Да живее Навални!

49

Анонимен

преди 2 години

България трябва да съди Русия пред Международния Съд за отнетите Земи след 1878 г дадени на Румъния , Сърбия , Гърция. На това нещо му викът /освобождение/ у нас

48

Анонимен

преди 2 години

САЩ от години промива мозъците по цял свят с тъпите си филми пълни с насилие, много екшън и всякакви ефекти. Как няма филм който да излъчва доброта. Другите продукции пак са с някакви задкулисни планове и стратегии, кой кого ще прецака, като сървайвър. Как да им вярваш на добрите намерения.

47

Ламята

преди 2 години

За да има мир,дед байдън в Сибир!

46

xoxo

преди 2 години

В Украйна се случват страшни постановки под дикатат на Америка.Актьорът-президент прави ПР,американските военни корпорации правят милиони,европейските политици блеят като стадо г.о.в.еда а ние,обикновените хора ще теглим хомота.

45

баба мара

преди 2 години

за всичко са виновни сащ те подстрекават държавите да вършат провокации и послеуж им помагат а всъщност целта е русия и китаи украина в случая е мюрецялата отговорност за воината е на сащ и на тези които им се водят по акъладипломация и преговори орбан да е посредника това е спасението

44

българина

преди 2 години

съгласен съм , 27 лаборатории за етнически вируси пръскани с Байрактари по 120 литра на полет, с птици и прилепи, по документи черно на бяло с подписи печати и дати. Ще *** като мръсни телета в тексас... това ви е съдбата за зверствата и наглостта

43

xoxo

преди 2 години

В Украйна се случват страшни постановки под дикатат на Америка.Актиорът-президент прави ПР,американските боенни корпорации правят милиони,европейските политици блеят като стадо *** а ние,обикновените хора ще теглим хомота.

42

Анонимен

преди 2 години

То и в Ирак, Либия, Сирия, Сърбия да изброявам ли още?