65

София

преди 2 години

До БобиТук не говорим кой какъв е -проектиран е в Швеция, произхода на компонентите няма значение. Важното е кой е по-изгоден и удобен за нас. Виждал съм Ф16 в полет на Граф Игнатиево, ми не става. Ходят и чистят пред него, зад него като рулира по полосатата. Грипен от друга страна изглежда, дори на хартия доста по-добро решение от Ф16. Но както сам каза - взето е политическо решение, ние нищо не можем да направим, освен да си чешаме клавиатурите.

64

Анонимен

преди 2 години

И какво му е тежкото на решението което трябвало да се вземе ? Много е просто - купуваме самолетите , и бием шу-та на сибирското посолство ! Завинаги !

63

Нищо ново

преди 2 години

Ф16 и сега са остарели, а тези, които сега ще поръчаме, и ще получим през 2030г вече ще са тотално остарели. Ама те имали електрониката на Ф35. Добре, ако сложа на един Трабант електрониката на Мерцедес, той ще се движи ли като Мерцедес?

62

Японците...

преди 2 години

...нападат Пърл Харпър с повече от 400 самолета, разположени при атаката на шест самолетоносача. Загубите на американците при тая изненадваща атака е горе долу толкова самолета. Японската техника е била марка Митсубиши, бомбандировачи и торпильори, въоръжени с картечници, стрелящи през перката на самолета. Същото въоръжение са имали американци, англичани и германци. Начи, тая техника ти трябва, ако имаш нужда. Да се биеш и да се браниш. Да я ремонтираш и да плащаш на персонал. На нас трябва ли?

61

Анонимен

преди 2 години

Радев защитава професията си. Нищо повече, Украинците, като имаха много самолети, какво стана с тях? пари за смърт са това. ако рекат, и Турция, и Гърция могат да ни скапят за нула време. Лошо е, че нямаме авиация. Но нямаме и специалисти във ВСИЧКИ мирни сфери. Нямаме хидроинженери например, последните години обучението е спряло, а от язовирите и от водата зависи ежедневието ни. Убиха образованиет ни, приемайки западни модели на масовка и моментен келепир. Пълно с лаладжии.

60

Анонимен

преди 2 години

На Украйна 127 самолета ги удариха за норматив!!!!!Ко ша бръснете с 16 бр.трошки !!!!!Да връщат и старите пари на нас самолети не ни трябват!!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Безумци още по-ниско се надупете на краварите те така и така не ви бръснат и за .....

58

Анонимен

преди 2 години

Около 250 самолета ще са ни нужни за да имаме шанс срещу Русия. Това колко милиарда са? Само не ми казвайте, че западняците ще ни пазят хаха.

57

75

преди 2 години

Цял живот извън нато виж украйна на кво мяса

56

Анонимен

преди 2 години

За 18 години в НАТО вижте на какво прилича армията ни.

55

Хм?

преди 2 години

Стига сте купували ***, за да ги плаща после народа. Кой ще ни напада , бе? довършете магистралите , както трябва, без да крадете, ама и това не можете. егати политиците некадърни.

54

Палячо

преди 2 години

Радев ви казва за първите че са одобрени, и със бойно снарАжение са 3млрд. И че вторите уж според човека билла трябваше да са със добър процвнт намаление ,а всъщност и те са 3млрд тва ви казва фигуранта. А тиквата кво ви казва е друг въпрос важното е да има за чекмвджвто

53

bbb

преди 2 години

Тази вечер гледам новините: момче, проболо с нож друго момче; мъж стрелял по деца; все ужасни събития. Населените места, от където бяха репортажите, изглеждаха -мръсни и неугледни, а хората - толкова бедни! Все едно - след война!Но ние ще дадем на американпците още милиарди, преди да сме получили стоката за преди дадените милиарди! Вместо да се помогне на хората, бизнесите, образованието и децата, да се оправят пътищата и селищата!

52

Анонимен

преди 2 години

САЩ пак се изложиха като кроасанаджии.

51

Анонимен

преди 2 години

За тея пари ще строим цял завод за самолети. А едно време имахме цели 3 завода.

50

Анонимен

преди 2 години

По летищата трябва да потрошим още милиарди сигурно за да могат да кацат и излитат тези 50 годишни кошници са капризни.

49

ВЪПРОС

преди 2 години

Не мога да разбера Отношенията между България и САЩ - Западна Европа си поръчва 16 броя Ф 35 на цената на 8 БГ Ф 16 , и САЩ ги доставят за 2 месеца ?Цял Живот ли Ще ядем *** и ще Караме Стари Дизели от САЩ и Западна Европа ?

48

Анонимен

преди 2 години

ББ реже лентата ,след 3 месеца аз го построих(купих) ся ремонт (заем)толкова бързо новата власт го развали

47

НЕ

преди 2 години

БЛАГОДАРЯ

46

София

преди 2 години

Доставки около 2028г., а бойно дежурство 2030г. ХАХАХАХАХА, тия хора употребяват много странни препарати. Купувайте Грипени и не се занимавайте с откачалките от САЩ. Грипен е достатъчно добър и качествен самолет, още повече е европейски.