105

333333

преди 2 години

2028г браво бе. По добре за тези пари купете дронове. По ефективни са.

104

Само за 3 години

преди 2 години

Оскъпяване с повече от 35%. Това е и реалната девалвация на долара, която я плаща целият свят. Айде стига американски парашитизъм. Не се търпи вече. Пък и нагли отгоре на туй. Лъжат и мислят, че ние доматите ги ядем с колците.

103

Анонимен

преди 2 години

Ако дойдат Те ще са за нуждите на САЩ, а Нйе ще ги лъскаме и зареждане със гориво

102

Анонимен

преди 2 години

Докато дойдат ще са годни за Военно Исторически Музей за експонати

101

И тези Ф-ки ли

преди 2 години

ще са хартиени като предушните?!? А година на получаване?!? Може ли да е преди 2095-та година?!?

100

Анонимен

преди 2 години

Да, тежко е решението, когато се избира да има смърт вместо живот. Не направихте втора атомна централа, без малко да затворите ТЕЦ-овете, всички решения са за изпадане на България от промишлените държави, сега сме терен на чужди интереси. Решението е за смърт. Никакви самолети не могат да направят татнурестите ни или хилави младежи физически устойчиви, ...

99

Анонимен

преди 2 години

Ново заробване.

98

Пак за незапознати

преди 2 години

Има свалени руски/съветски изтребители и от Израелски и от Турски F-16 без да притежават AWACS !

97

Анонимен

преди 2 години

Грешни пари са това на фона на този сиромашки народ.

96

Зозо

преди 2 години

До Боби...........Я кажи кога Ф-16 е свален във въздушен бой от руски самолет? И кво стана? Обърна ли вече всичко в рубли? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

95

Анонимен

преди 2 години

Стингърите са си стингъри, те са за нисколетящи цели. Но примерно една руска система ТОР сваля цяло ято дронове и самолети :) А относно високо летящите цели, да не забравяме Бук на украинците, които свалиха малайзиския самолет.

94

Брашнян чувал

преди 2 години

Тези, щом решат, че им трябват пари, се сещат да ни "поизтупат" за някакво плащане и ние веднага 'yes, sir' - плащаме без пазарлък 100 % авансово, а доставката - някога, в бъдеще неопределено време.

93

За по-незапознати

преди 2 години

До сега в историята от 70 години до сега няма свален F16 във въздушен бой от руски/съветски изтребител, докато F16 са свалили минимално 25 руски/съветски изтребители !

92

Анонимен

преди 2 години

До 96. Аааа... не, 1.6 млрд долара са 3 милиарда лева ;)

91

Анонимен

преди 2 години

Преди решението на някои си трябва да попитаме,кой пилот ще излети със самолета,като знае,че отдолу гъмжи и го чакат Стингърите и подобни преносими ракети.Ще ги дават и в бакалията по време на война.За 1 месец рашите изгубиха 150 самолета.За чий ви са освен комисионната.

90

Анонимен

преди 2 години

До За незапознатиЧисто нов който го няма в класациите а Википедиа е на мнение,че Ф16 е произведен през 70 години на миналия век иначе за сащ и за американофили като теб е чисто нов!

89

Не стават за нищо

преди 2 години

СУ 34 и СУ 35 ги видяхме в Украйна - падат като круши от някакви малки американски ракети Stingers и руските пилоти отказват да летят с тях !

88

За незапознати

преди 2 години

СУ 35 е само преименувано СУ 27 от 70 години, а F-16 block 70 е чисто нов съвременен изтребител най-ново поколение, само дето американците не са така нагли като руснаците да му слагат нови числа като СУ 27 -34-35-57 и т.н. , а само придават block 70 - за най-новата си и модерна модификация на базата на F-16 !!!

87

Анонимен

преди 2 години

Колко хубаво, още 2млрд. долара предплатени на САЩ срещу несъществуващи самолети. Супер.

86

Сата НАТО

преди 2 години

България трябва да даде на Украйна ЗРК Оса АКМ, самоходки Гвоздика и БМ-21 Град, заедно с три-четири вагона снаряди, мини, ракети и патрони. Също така да се сформира доброволчески батальон от желаещи да избиват путинисти и кадировци. А русофилите Радеф, Янеф и Борисоф, да гният в затвора.