25

era

преди 2 години

за тия пари ще си вземем 16 от новите грипена с поне 1-2 пълни комплекта ракети и ще ни ги докарат преди да сме получили първите 8 ф-ки. Стига сме *** хамериканските ***.

24

Що"Да"Вида

преди 2 години

Румъния преди години купиха 32 броя Ф-16 за 550 милиона.Смятайте САЩ как са гагарят с нас, купуваме златни самолети и даже не ги получаваме.

23

Влади

преди 2 години

Гледам, пак някакви профани се цепят, че Ф16 блок 70 били археологии. Не, тъ.пи ми т.рол.е , тези изтребители спрямо първите Ф16 са все едно Голф 8 спрямо Голф 1 от 70-те. Правиш ли разлика? Едва ли, плащат ти да плюеш. Другия мечтател иска Ф 35. Хубаво, само че са много скъпи за нас, а и Щатите не ги дават на такива халтави съюзници, като нас. Документацията им на мига ще кацне в Кремъл.

22

До Радо 34

преди 2 години

Има и по-зле от нас. Литовците, например.

21

Радо

преди 2 години

Няма такива *** и *** като българите.Да живее Орбан.

20

Krom

преди 2 години

До Анонимен 30 - естествено! Питам, защо нашето правителство не поиска междувременно да ни дадат заместващи - сигурен съм, че в Мохаве седят десетки консервирани такива. И при най долнопробния лизинг е прието, че при забавяне от страна на доставчика се дава заместващ автомобил. А тук е въпрос на национална сигурност. Очаквахме да видим топки на политическо ниво, а видяхме още мрънкотене и увъртане.

19

До Зозо 25

преди 2 години

Тези 3 милиарда остават за теб да ги плащаш. А защо са безполезни и старите и новите F-16, това няма да ти кажа. А колко ни смятат за *** американците (и англичаните, де, само споменавам), теб включително ...

18

Анонимен

преди 2 години

до 29 - ще са хиперзвукови и невидими - никой няма да може да ги види... Нито ние нито врага дето и него го няма но това е друг въпрос...

17

Krom

преди 2 години

За мен е учудващо защо до тогава не ни дадат от консервираните такива, след като забавянето е по тяхна вина? Отделно - на тази "великодушна" цена има и алтернативи - примерно Рафал. Ние понеже получихме първите, та сме готови и втори да "получим"?

16

Анонимен

преди 2 години

Те с дронове и безпилотни,а нашите след 10г я дойдат, я не!!!Лъжат ни с трабантчета!!!

15

Зозо

преди 2 години

Рундю няма думата при такива сделки. Гласуват се в Парламента с мнозинство. На рундяка му остава да поплаче за комисионната от Грипен :))))))))))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбрах какво ни казват. Значи предишните, дето си платихме ги получихме на хартия, а сега са одобрили нова сделка за нови осем хартиени самолета ли? Един вид благосклонно ни позволяват да си купим още хартиени самолетчета?

13

Анонимен

преди 2 години

Анулиране на първата сделка и директно рафал като Гърция. Поне може да дойдат и са по добри.

12

Анонимен

преди 2 години

А мое ли ни докарат сите изтребители заедно, па тогаз да платим?За едни самальоти питам бе скъпи съфорумници.

11

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ги плаща???Като ги поръчвате си намалете заплатите с 50%!!!Само прахосници!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Чекай малко, кви самолети 2030 година бре? Нали за тогава се гласят светът да е еко био и т.н. намаляване на вредните емисии и тогава използването на самолети ще е силно ограничено? Т.е. ще си изхвърлят ненужните вече самолети у нас и ние ще си ги държим като паметник, защото няма да ни позволяват да ги ползваме заради "зелената сделка"? Ако имат готови да дадат сега, бива. Ама ако ще ни ги пробутат 2030г., не, мерси!

9

Анонимен

преди 2 години

Направо да ни продават стотина ф-ки за стотина милиарда и като им го плати може и да ни ги доставят някога, може би.

8

Анонимен

преди 2 години

И в първи клас децата ще сметнат че това прави по 200м за самолет от преди 40 години с доставка след 10...

7

Айде

преди 2 години

Честито.

6

MaйMyнaтa

преди 2 години

Баце е напред във времето, но вие иэбрахте Радев, эа което ще плащате щедро. Ако имате въпроси питайте мене, беэ да се притеснявате!!