24

до 16 от 12

преди 2 години

Е що па София? Путин сега не думка Киев с ракети! Ако помните, ракетите бяха пуснати по военните обекти! Е ако е все пак в София, може да пусне там по едни 3 сгради на жълтите павета. Дондуков 1 и 2 и ниската сграда срещу коня!

23

анализатор

преди 2 години

До: номер 15 Израелците купуват подводници от Германия, така че що да не са съгласни?

22

Анонимен

преди 2 години

До анализатор "Какво ли би си помислил сега Хитлер ако беше жив?" НАцизма е забранена идеология в Германия, както и символите й. Това, че Хитлер би си помислил лошо за съвременната германска политика е само потвърждение, че в съвременна Германия няма място за такива идеологии. Като казах символи: използването на руския фашистки символ Зет вече е забранен за използване в Германия във връзка с руското нападение, а употребата му по такъв начин подлежи на съд.

21

Анонимен

преди 2 години

До: номер 13 Путин бил добър човек??? И в какво се изразява тази негова безмерна доброта???Освен да ни плаши с ядрен апокалипсис и чудотворни оръжия, война и прочие, какво друго добро ни е дал Путин??? Разбирам, че според тебе войната е добро нещо, ядрените бомби са добри, руските танкове, самолети, ракети и всичко останало също е много добро и ние трябва да им се радваме, особено когато падат върху главите ни???И върху твоята също разбира се! Това ли му е "добротата"?

20

Анонимен

преди 2 години

Са като се стопли времето ше почнат комаре и кръжале.

19

Анонимен

преди 2 години

нацистите опищяха форума, знаят че идва възмездие

18

анализатор

преди 2 години

Докъде стигна света! Германците да се възхищават на евреите и да искат военна техника от тях! Какво ли би си помислил сега Хитлер ако беше жив?Дали не се върти в гроба сега?Аз си мисля, че щеше да ги похвали най-вероятно. Щеше да направи заключение, че евреите са господарската раса. В крайна сметка, и в Стария Завет е казано, че еврейската раса е богопомазана, те държат кивота, те държат скрижалите, изобщо в тях хляба, в тях и ножа!

17

Анонимен

преди 2 години

На тоя ваньо от ихтиман мисленето му е като на 15 годишен тинеиджър а е човек на 40 годин доста не доразвит те първа ще наваксва.

16

Зозо

преди 2 години

Мда, времето се стопля и танковете потънаха в калта. Нафта няма, Путин катуп :))))))))

15

До 12

преди 2 години

Целите в българия са военноте бази и София. Тези неща исчезват в първите мигове ако има световна война.

14

Анонимен

преди 2 години

Израелците сигурно са съгласни. Давайте, даже може две да купите. Пък и от САЩ поне за 10 млрд. самолетчета купете, дано поне не са на хартия. За балистични може и да става, но за другите дали ще стане?

13

Анонимен

преди 2 години

За кинжалите няма щит.Гола и безпомощна Европа.Добре че Путин е добър човек.Или искате някой като Жириновски ли.Тогава Путин ще ви се види цвете.

12

Анонимен

преди 2 години

Е това е! На нас щит не ни трябва и без това. Най-много да гръмнат 4 американски бази у БГто. То друго нема. А базите няма да са голяма загуба.

11

Надя

преди 2 години

Ние пък обсъждаме как реката /газопровода /,да потече на обратно ......

10

В

преди 2 години

Тея щитове са добри срещу старите ракети ама нямат шанс срещу новите...

9

Анонимен

преди 2 години

До До 3/5 "За хиперзвуковите руски ракети няма щит." Явно германските военни не го знаят това. Що не им станеш един консултант, или много пари вземаш и не могат да си те позволят? :)))))

8

Нане

преди 2 години

фашистите да не подрипат много, да не ги денацифицират пак...))) тоз път наглосаксите няма да им спасят и западен германистан...)))

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Оооох. Още един "експерт", който разбира повече от германските военни специалисти. :)

6

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е да си измислим европейска защитна система. Само с покупки и зависимости не е ок.

5

До 3

преди 2 години

За хиперзвуковите руски ракети няма щит.