64

Муахаха

преди 2 години

ХирерЗвуков Кинджал - няма Щит дето може да го спре, но харчете пари, важно е ЮдеюСемитите да са далавера!

63

ха ха хаааа

преди 2 години

От какво ще пази този щит - от Кинжал, Циркон, Авангард! Ха ха хааааа!

62

Анонимен

преди 2 години

Германия и цялото евроатлантическо ге то се разпадна отвътре. Не са нужни външни сили да го бутат. Сами сипродадоха териториите на арабеските, отучиха поколенията си да работят, отказаха ги от мислене и труд, предлагайки масово социалки на работоспособни хора, изпе де растиха се до крайност. Поне 200 години са нужни да заприличат отново на хора. Не щит, пръчка и яко бачкане им трябва на евро г ейците и задокеанските им господари.

61

хайде, хайде

преди 2 години

До Анонимен - ми хайде да видим, хайде

60

Анонимен

преди 2 години

Трябва да разкараме амер.базите и да си живеем живота а не на ставане и лягане да ни обяснява КК какви приятели сме с американеца и прочие щуротии.

59

ДГД Германия

преди 2 години

Тия гнусни шваби за пореден път доказаха, че мислят единствено и само за себе си! Вместо тоя Шолц поне да си направи устата да каже обща ЕС отбрана и тн. Окрадоха сумати народи по време на Хитлер, скриха си съкровищата и после БУМ икономическо ЧУДО. Да бе ЧУДО на чудесата. На евреите дори са им изваждали златни и сребърни зъби и всичко се е претопявало.

58

Анонимен

преди 2 години

Натовци и пуделите им хептен откачиха. Никой не се е канил да напада Германия. Сега, ако Германия се кани /отново/ да го прави, този щит няма да й помогне.

57

ZZ Top

преди 2 години

До Анонимен 56 По-скоро ти не си разбрал въпроса - кой и как ще определя как е използвана буквата?И сега се сещам ,че руснаците използват и буквата V, не знам Volkswagen какво ще правят!

56

този смешник

преди 2 години

"Шолц обмисля противоракетен щит, който да пази цяла Германия" - Тези cмeшници не само обмисляха, но и похарчиха няколко трилиона евро за зелени енергии които да ги направят независими от руската газ.

55

Анонимен

преди 2 години

До два дни остават Ми, хайде да видим, дали след два дни индустрията в Германия ще спре. Тогава какви ще ги къдрите? Може би, че Германия тайно плаща рубли на Путттинистан ли? :)))))

54

първо рапса

преди 2 години

Първо олиото EDEKA Center informiert: Liebe Kunden, die Abgabe von Mehl und Oel ist auf 1 Packung/Flasche begrenzt. Vielen Dank fuer Ihr Verstaendnis!

53

два дни остават

преди 2 години

Олафе, а гелд от къде? Два дни отстават до 31 март, ти намери ли рубли за газта. Ако нема рубли - нема газ, а значи и индустрията на Германия спира. И кво правим тогава?

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "в демокрацията невежеството стана сила" Я цитирай кога и къде НАТО е направило такова изявление. Ице. :) П.С. Толкова си прозрачен.

51

Асан

преди 2 години

А талибаните влизат на диви орди никой не ги пази :)))

50

Ханзи Флик 7-1, 8-2

преди 2 години

Дойчланд Юба Алес!!!

49

Анонимен

преди 2 години

До ZZ Top "Хайде сега обясни,как да различаваме коя буква Z има общо, и коя няма?" Ами аз ВЕЧЕ ти написах - буквата ВЪВ ВРЪЗКА С РУСКОТО НАПАДЕНИЕ. Ако я използваш в Германия в такъв контекст се смята, че използваш фашистки символ, и носиш наказателна отговорност.

48

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не се занимава с глупости,а да се говори и разглежда нуждата и създаване от наша Европейска армия! Другото е бла бла!

47

dakotabg

преди 2 години

Брат'чед,до сега трябваше,да го имаш,че сега,току виж руснаците,ти го довършат!Знае ли човек....

46

ZZ Top

преди 2 години

До Анонимен 36Хайде сега обясни,как да различаваме коя буква Z има общо, и коя няма?Ако не можеш,изчакай ,по телевизора може и да ти помогнат!

45

Анонимен

преди 2 години

Ако германеца намери начин да неутрализира руските ядрени ракети още в стратосферата, то това ще означава голям бой за руската армия. Щото в момента единствено опасността от ядрен конфликт държи НАТО от това да не се намеси.