84

анонимен

преди 2 години

След 77 години САЩ разреши на Германия да се въоръжава. Само след 3 години армията на Германия ще бъде пак най-силната в Света. Тогава няма в НАТО да чакаме само на САЩ да ни пази,а Германия ,която,географски и приятелски е по-близо до нас. Германия ще има и супер стратегически атомни бомби.

83

Анонимен

преди 2 години

До да ви светна 95 - Бъркаш скоростите ))) Не е трета космическа скорост с първа! Бъркаш тотално сметката! АВАНГАРД се движи с 27 хил. км/ч, което е = 7500 м/сек. а първа космическа скорост в 7100 м.сек. ))) Капиши? )))

82

Анонимен

преди 2 години

Гениално! Дано не се стигне до използването на тази система и да се разбере, че има руски ракети, които преминават през Щита, както горещ нож минава през масло

81

Човешка ценност

преди 2 години

Аз кога ще живея смислен и хубав живот?Някои хора искат аз да нямам жена, деца, приятели, кариера и като цяло хубав живот!Тези хора явно са вампири демони и т.н., смисъл не са стойностни хора!Заради тях България и българската нация са поробени !Каква е оправията, аз не трябва ли да съм уреден в рая на живота, за да се променя?!

80

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Измислил е схема: 2 млрд. евро , 10% кешбек (не е Борисов да взема 40%). Може да се пенсионира спокойно после.

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Миналата година Турция закупи ЗРС С-400. САЩ се въртяха дълго време около президента Ердоган, обещаваха отстъпка за закупуване на тяхната продукция, сетне заплашваха, но турският президент беше непреклонен. Ефективността на израелската ПВО се видя при атакуване на Тел Авив с конвенционални руски ракети. Доста от тях бяха прихванати. Очакваме скоро дуела хиперзвукови ракети Кинжал-израелска ПВО.

78

Тоя ДоПродаде

преди 2 години

Германия на ЮдеюСемитите - Не е Истина!!

77

дали

преди 2 години

дали заплахата е Русия, а не Полша - любима на англосаксоните.поживьом увидим.

76

Анонимен

преди 2 години

Новината е интересна с това че се разглежда закупуване на оръжие от Израел а не от САЩ. Ще предстоят май откровенни разговори. Германците обичат да дразнят големия брат първо със Северен поток а сега и с това.

75

Анонимен

преди 2 години

Всеки най-обича "мене си" . Нас кой ще ни пази и с какво?

74

Срамота

преди 2 години

Доживяхме да видим Германия да трябва да си купува оръжие от евреите

73

Анонимен

преди 2 години

Kaто трябва да сме ЕС, говорим и плюем по другите, че им налагаме и санкции в един глас и последиците са за ВСИЧКИ. Обаче като трябва да си пазим страната всеки се спасява по отделно. Голата истина, която ще лъсне още по-силно в критична ситуация. Всеки да си гледа неговата с приоритет.

72

нацистите

преди 2 години

В Германия блокираха сметките на руснаците живеещи тях, и болниците обявиха че няма да оказвт помощ на децата на руснаците живеещи в Германия.

71

Философ

преди 2 години

Отивам да напиша философски реферат на тема: "Трябва ли да съществуват толкова манипулируеми народи като немския?" Или може би не? Може би е време да освободят територията, която заемат и да я преотстъпят на афро-арабските племена? Може пък да е за добро. Може новите обитатели да не са толкова податливи на манипулации и да не правят бъдещи световни войни.

70

ДжоБаеца

преди 2 години

Бай Путлера ще яде дебелия краварски и баварски бахур съвсем скоро...

69

я па тоя

преди 2 години

А вие до сега нямахте ли противоракетен щит? Пари сега от къде, от къде мъни мъни, гелд? Или автомобили и перални, или противоракетен щит, и двете не може.

68

We

преди 2 години

Най сигурни щит е да купуват газ от Русия.

67

Анонимен

преди 2 години

Ако Тръмп и Меркел бяха война нямаше да има но сега тия *** я отвориха. Путин им каза че иска обща европейска система за сигурност но те нали са глухи само за себе си мислят както и сащ.

66

Анонимен

преди 2 години

В Германия украински нацисти наръгаха с нож двама румънци защото ги взели за руснаци.

65

Анонимен

преди 2 години

А наш Киро отдавна си е стегнал куфарите.