44

Анонимен

преди 2 години

Не може да се отрече, че путин постигна целта си - създаде нова желязна завеса и раздели света отново на 2. Вече е на път за забрани влизането в русия, а след това логично ще забрани и излизането.

43

??

преди 2 години

А за НАС?!

42

Асан

преди 2 години

И Тиквата изръси 5 милиарда на ФАЩ за 5 стари бракми Фъ-16 които до 2030 няма да дойдат... Тоест докато ФАЩ колонизира РъБъ :)))

41

Анонимен

преди 2 години

Ще врътнат едни милиарди с родата на Лореал.

40

Анонимен

преди 2 години

До 41 "На заплахата първи да натиснат ядреното копче, залегнало в доктрината на НАТО, Путин отговаря с абсолютно същото." Не съм чувал НАТО да са използвали такава заплаха, но съм чувал Путин или неговите лакккеи многократно да я правят, тъй че е ясно кой е сина на ТКЗСар, който не е успял да се "издигне". Все пак, хубавото е, че руските терористи само лаят. Някой, който носи якенца на Лоро Пиана за 13 хиляди евро, не е готов да умре. И това го знаят всички с поне малко акъл.

39

Асан

преди 2 години

Пак измисли нова схема да краде като Тиквата :)))

38

Анонимен

преди 2 години

Даже сте закъсняли, трябваше да го имате досега. Но, другарката Меркел нали се мазнеше постоянно на Путин.

37

Анонимен

преди 2 години

RS-28 Sarmat. Maximum speed: 25560 km/h.Успех и попътен вятър на германците.

36

Анонимен

преди 2 години

До БългаринНе! Ние сме слуги ))) Слугата трябва да си знае мястото :))Лошото е, че на немците даже на Навални им пукаше повече отколкото за българските им слуги.

35

Анонимен

преди 2 години

На този дядо му е бил един от хората на Хитлер в СС.Спрете да прокарвате нацизма и в БГ медиите.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "От Руските хипер звукови ракети Кинжал, никой меможе да се опази!! От Кинжалите спасение няма!!" И руската армия беше "велика". Мхм.

33

Анонимен

преди 2 години

До ZZ Top Не, защото емблемата на Опе няма нищо общо с контекста на руското нападение. И преди да си питал, няма да си извадят и буквата Зет от азбуката. Евтин опит, колега, много евтин. Когато не ви спускат отнякъде опорките си личи "качеството" (не, че с тях не личи де).

32

Анонимен

преди 2 години

От Руските хипер звукови ракети Кинжал, никой меможе да се опази!! От Кинжалите спасение няма!!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "Тея са евати тарикатите. Що не я обмисляте като общоевропейски щит. Или само лидълите и кауфландите са общоевропейски и купуването на тарялясници 5та ръка което ние не можем да забраним." Вие ревете срещу НАТО, но сега намерихте да се оплаквате защо не мислели и за вас. Спокойно, и това ще стане. Дотогава обаче ще сте си променили 100 пъти опорките и ще ревете, че България не иска да плаща.

30

ZZ Top

преди 2 години

До Анонимен А "ОПЕЛ" ще сменя ли емблемата?

29

Пич

преди 2 години

Браво! Сега му е времето да теглите големи заеми и да купувате оръжие. Не мислете за лихвите.

28

Анонимен

преди 2 години

Путин може да си плаши с ядрен удар.Но друг е склонен да натисне копчето.Питайте Японците.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Браво на Путин, че отговаря РЕЦИПРОЧНО!" Отвори си и прочети какво значи думата "Реципрочно". "Реципрочен" отговор с ядрено оръжие означава да се отговри на ядрено оръжи. Две от четирите точни изброени от руските терористи нямат нищо общо с използването на ядрено оръжие, една от тези две точки е буквално политическа дефиниция. Руснаците утре могат да решат, че изгонването на техен посланик е "заплаха за националната сигурност" и да използват ядрено оръжие. Пародия на държава са.

26

От Берлин

преди 2 години

Този е като бат Бойко-Шменти капели!!! Германия затъва все повече в лай... та-виждам го с всеки изминал ден! Имаме Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата! ВИРУСО БЕШЕ САМО НАЧАЛОТО....

25

Муахаха

преди 2 години

Германия ще се пази от ЮдеюСемитите - Боже, какво Доживях!