173

Анонимен

преди 2 години

193 не ми пука какъв е режима на която и да било страна по света. Има правни норми и международни такива. Украйна член ли е на НАТО? Не, нали? Член ли е на ЕС? Не, отново! Тогава защо НАТО и ЕС да влизат във военен конфликт с мощна държава? На базата на какво? И още нещо, Русия е категорично подкрепяна от Китай. А от 3 дни и от най-мощната икономика -Бразилия! Това последното защо не го пише по вестниците? Защо не се казаха, че Бразилия тегли една на САЩ и заявиха че Русия остава в Г20?!

172

НАТО ВЪН!

преди 2 години

Още по-добре. Сега остава НАТО да си изнесе омупационната военна техника и самолети от България и ние НЯМА ДА УЧАСТВАМЕ В НИКАКВИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ. Ще помагаме само хуманиратно. ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА НАС. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

171

Анонимен

преди 2 години

Като е по-нов МиГ 29 защо Радев досега не купи за България едно 30 нови по-добри от Ф 16 самолета?

170

Анонимен

преди 2 години

Каналните плъхове на американска хранилка вече цяла седмица оревават ефира, защото не сме искали да си подарим авиацията на Украйна.

169

Анонимен

преди 2 години

Един от проблемите е, че начело на военните са едни генери от комунистическо време. Крещящ пример за това е Янев, а като гледам и шефа на генщаба не е много по-далеч. Едни стари кадри определят бъдещето на войска, която трябва да е много модерна във всяко направление, без техника и логистика войната е за никъде. Тези хора са чели само за двете световни и си мислят, че войната се води по същия начин. Виждаме Русия как го закъса сблъсквайски се с модерна, оборудвана, обучена и тренирана войска

168

Анонимен

преди 2 години

Напротив, могат. Години наред участваха в съвместни учения, така че тази опорка със съвместимостта е невалидна. Обаче това ме подсети и защо Тагарев се оказа несъвместим с поста на военен министър, след като името му беше в списъка.

167

Боце

преди 2 години

Този професор е от тези: "Болниците пълни с професори, доценти, агробищата с техни пациенти" Аман от тези професори "всезнайкобци", затова държавата ни е на това дереже, от такива като него.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170.......МиГ-29 не е трошка, по-нов e от F-16! И е по-добър по всички ТТ-данни - скорост, скорост на изкачване, маневреност и въоръжение! Доведен до МиГ-35 е самото съвършенство! В никой случай не трябва да ги изпращаме на укронацистите даже през Антарктида! Ще ни се пише на дупето!

165

Анонимен

преди 2 години

Вие на Тръмп ли ги платихте? Ами кво салатен сега от Байдън?

164

Анонимен

преди 2 години

192 намали малко дозата, че току виж те прати във вечните полета на Валхала.

163

Анонимен

преди 2 години

Поредицата от случайности не е случайност. Къде са самолетчетата. Това е въпроса.

162

Анонимен

преди 2 години

При положение че толкова години сме в НАТО и сме провели куп съюзни учения и операции - чак сега ли установихте несъвместимостта или просто сега е удобно да ни лъжете, за да си дадем последните самолети на Азовците?

161

Анонимен

преди 2 години

професоре, не струваш и една двудневна войнишка якичка...

160

Анонимен

преди 2 години

Байдън казал че ще сваля Путин ,Путин са обидил ,Байдън са доубеснил абе ...

159

Анонимен

преди 2 години

187 това от Белия дом ли ти го спуснаха? Как винаги сме имали бюджет за това, а изведнъж като станахме натовци вече нямаме? Само да ти напомня, че сме първите използвали самолети за хвърляне на бомби! Първите в света! Доживях българин да напише, че не бива да имаме собствени самолети... и то само за да се хареса на САЩ! Е кажете сега не сме ли роби?!

158

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Украинците са Изгонили Руснаците на 70 километра от Киев, и Продължават да ги Гонят, Руснаците бягат, Американците твърдят че Русия е изгубила контрола в Херсон, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Руснаците Бягат, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Путтин да си намери въже

157

Анонимен

преди 2 години

Защо точно сега идва на посещение полския държавен глава и РР нещо мънкаше че самолетите трябвало да се реновират в Полша. Да но защо точно сега не мога да разбера.

156

Анонимен

преди 2 години

Да пратим тогава чертежите на Ф-16 които платихме, за да допълнят мисиите на НАТО. Можем да ги сгънем на хартиени самолетчета и да ги пускаме по течението.

155

Мъдростта народна!

преди 2 години

Нашите f16 са толкова добри , толкова добри ,че не само просто око не ги вижда ,но и никой ама никой радар не ги лови!

154

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме потенциал за собствен ВВС, тази черна дупка в бюджета трябва да се ликвидира перманентно! И да се ползват съюзнически натовски самолети за охрана на бг небето! ГАСИ ЛАМПИТЕ!!!!