213

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА - Руснаците са покрили Танковете с Килими и Юргани - Да се скрият от Байрактарите... -...- А-а-а не, не е така! Това сигурно са "летящи килимчета"! Екипажите ще излитат на тях, когато усетят наближаващ "Джавелин"

212

ДО 245

преди 2 години

До АнонименПрав си, никой не е предвидил, а са били длъжни да предвидят, че само прилепите могат да бъдат русофили. Нито едно друго живо мислещо същество не може да оправдае Путин и неговата клика

211

Анонимен

преди 2 години

251 абе какви " съюзи" сънувате бе? Къде са тия " съюзи" черно на бяло, дай един договор да видиме на умрялата ви русия с някоя от тия страни??? СА е основен КУПУВАЧ на щатско оръжие, това известно ли ти е,?? Бразилия също, още повече търговията на тия страни е 90% със САЩ и Европа, я погледни статистиките, виж от къде се въоръжават и не ни занимавай с мокрите си руски сънища! Същия руски вой беше и некога за Брикс и той отече в канала...

210

Българин

преди 2 години

И по-добре.

209

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

А Руснаците са покрили Танковете с Килими и Юргани - Да се скрият от Байрактарите, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Байрактарите са с изкуствен интелект - килимите няма да ги спасят, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

208

Анонимен

преди 2 години

кой ще ни даде разпознавателни кодове,всички казаха,че България е Троянския кон на Русия в НАТО ,само като погледнеш юмручко и всичко става ясно !

207

Анонимен

преди 2 години

257 най-накрая си призна че си ***! Въпросът е какво ***? И за твое сведение, само българи могат да пишат рротив българи. Всички останали сте про..сто плява. Така, че давай. Много ми харесва как антибългарин, чужд гражданин, плюе по българи и величие САЩ! Супер си! Давай още!

206

Справедлив

преди 2 години

На # 245С Америка и НАТО сме едно, но само на книга.Като има *** да мислят, че е така ?

205

Анонимен

преди 2 години

Турция не дава дроновете ами ги продава на бандера. Вие какво ще давате. Не стига че нищо нямаме ами ще даваме ей тъй на за бог да прости. Хора осъзнайте се. Лъжат ни и то яко ни мамят. Сащ.

204

Анонимен

преди 2 години

Биохимични лаборатории в Украйна отглеждали заразени прилепи да ги пускат в Русия за да тровят населението им, но не предвидили че прилепите може да станат русофили, и проекта бил закрит от Пентагона.

203

Анонимен

преди 2 години

Полския лидер защо беше на посещение ни в клин ни в ръкав. Сигурно за да поиска самолетите уж че да ги реновира точно сега. Ако са дадени край повече няма да ги видим. Дано не са извършили това ужасно предателство зад гърба на народа. Хора къде са М29. За мене това е въпроса.

202

Анонимен

преди 2 години

236 нали Радев поиска да ни дадат на лизинг американски самолети, защо не ни дадоха? Значи да си дадем Миговете и да останем без никаква охрана на небето. А натовските самолети да ги пилотират испанци и холандци, въпреки че имаме 20 обучени български пилоти. Защо? Ние българите имаме повече доверие на българи, че биха охранявали качествено АЕЦа и язовирите ни. Нямам доверие на чужденци. А очевидно те не искат да ни дадат самолети, нито платените от нас, нито на лизинг. Защо? Нали уж сме едно цял

201

Анонимен

преди 2 години

СССР въоржи цялата Българска армия .НАТО им це свидят 5 самолета да дадат

200

Справедливост

преди 2 години

Спокойно народе, ще се браним с магистрали!

199

Анонимен

преди 2 години

Руснаците може леко да са отстъпили леко от Киев за да изкарат азовците от градска среда където те държат населението като жив щит. Да отиват да се бият като мъже а не да се крият в градове.

198

Справедлив

преди 2 години

МиГ 29 като не стават за участие в съюзни операции на НАТО - да ги продадем на Украйна срещу тяхната капитулация!

197

Българин

преди 2 години

А *** къв е Азиатска ***

196

Българин

преди 2 години

Тъпите руски щайги дет ги имаме не стават за нищо,по добре да ги дадем на Украйна и да спаьарим нещо дето става.Не стига ,че имат нисък ресурс Ами и 0 ,въоръжение не знам за какво са Ни

195

Анонимен

преди 2 години

До Смех, пълен резил......Пълни гллуппости! Володимир Зеленский е еврейче от РУСКОЕЗИЧНО ЕВРЕЙСКО семейство и е започнал да учи "украiньска мова" като е станал на 16 години! Той е срам за евреите - укрофашисти са участвали в разстрелите на десетки хиляди евреи в Бабий яр, до Киев, през септември 1941 г.!

194

До 228

преди 2 години

Русия до последния ден лъжеш че прави военни учения и няма никога да нападне Украйна! То и така стана,Украйна ги нападна за трети път!