153

ама

преди 2 години

Русия никога няма да нападне братска славянска УКРАЙНА

152

Анонимен

преди 2 години

Платихме едни самолети, които изобщо не ни бяха доставени, а той тръгнал да се кахъри за миговете.

151

Анонимен

преди 2 години

167 само ще те питам, като имаш стара масивна дървена врата и искаш да я смениш с нова, лека и метална с 3 автоматични ключалки, какво правиш? Поръчваш вратата и докато я изработят и доставят ти разбиваш старата, хвърляш я и чакаш с дупка на входа ли? И то в квартал с мародери? Я пак?! Нямаме Ф-16, не по наша вина. Не искат да ни дадат на лизинг. Ок, тогава старата масивна дървена врата, скърцаща и отваряща се с блъскане е по-добрия вариант от дупка в стената! Сори, про*сто факти!

150

Анонимен

преди 2 години

Подарете ги на окрайна, колкото повече жертви (от двете страни) толкова по малко врагове на България.

149

Анонимен

преди 2 години

командира на 6-та общовойскова армия ген.Ершов който беше поставен под домашен арест се е "caмoyбил" при неизвестни обстоятелства

148

Анонимен

преди 2 години

НАТО да пита САЩ къде са ни Ф-16-ките тогава.

147

Анонимен

преди 2 години

До Мъдростта народна!Невидимка, след като Радев ги направи невидимки, за да може Българиямда няма авиация.

146

Давайте всичко

преди 2 години

Кой откъдето и да ревне, давайте! Самолети, ракети, пари, жилища, земя. Махайте ги тези 2 блока в АЕЦ, ТЕЦ всичките да ги закрием. Нищо да не остане от това дето са направили комунистите. Правете като с пътищата, не ги ремонтират, те са лошо наследство. Паметниците всички до един да бутнете, да останат само тези демократичните. От тези на царете ни да почнете, защото не са били демократи и са водили войни. Тикви и мушмули само да останат....

145

Господ

преди 2 години

Радев така ли още не разбра, че съветските военни самальоти са разпознаваеми, като мишени и ще бъдат отстрелвани моментално. Аман от зелени чорапи.

144

Мъдростта народна!

преди 2 години

По-добре миг-29 ,отколкото ф16 на невидимка!

143

а

преди 2 години

УСПЕХ НА УКРАЙНА

142

Анонимен

преди 2 години

Тия бараки Миг29 са тотална щета за бюджета на страната ни, има ли прокуратура в България да разследва колко милиарда лева са прахосани по " подръжката" на трошките през последните 30 години? Ето че се охранява небето ни и без да даваме стотинка- от съюзниците! Можело значи! Даже и Ф овете на Баща не ни трябват!

141

Анонимен

преди 2 години

До БългаринЗащо да е руска пропаганда, Русия от едно обикнквено княжество в Киев става най-голямата страна в света, а пионки като Полша, Литва, Естония, Латвия, Германия губят между 30 и 50% от територията си в полза на Русия.Коя е по великата държава?

140

До 160

преди 2 години

Хем не можем сами да се охраняваме, хрм не искаме и сруги да дойдат и да ни охраняват. Българинът, отново, чупи ***...голям гго вади, но мек. И става за смях пред света. Единствено е горд, че не е разсърдил путеен и се надява джуджето още да го обича.

139

Morski

преди 2 години

Анонимник, те онези от Кремъл не питат войничета си искат или не!" За Родину, За Путину" е работата там! А що се отнася до глупавата ти съпоставка за доставка оръжие за, Украйна и дали някой от коментиращите иска да ходи там... Много плоско мислиш и с Кремълски шаблони! Няма никой нормален човек, който да иска война, но и няма никой нормален човек, който да не е готов да защитава родината си! И не забравяй, че путинистите нападнаха Украйна, а не обратно!

138

Анонимен

преди 2 години

Не ми е известно да сме купували миговете за да участват в мисии на НАТО. Взели сме ги за да защитават българското небе, така че проблемите на НАТО с тях далеч не ме вълнуват.

137

Анонимен

преди 2 години

За да не загуби живота и властта си пcиxoпата в Кремъл, вече е готов с поредния си пoдъл ход за да спечели НА ВСЯКА ЦЕНА... войната в Украйна. Ще има инсцениран терористичен атентат в Русия за да се ескалира напрежението и обяви мобилизация или използване на ядрени оръжия.

136

Анонимен

преди 2 години

Лидия Жороновски бе казал през 1992 г,че Украйна ще влез във война с Русия заради продажничеството си .Има запас и се оказа лудия прав .Да не се окаже нашия луд Волен Сидеров ,че е прав за НАТО и ЕС .

135

Анонимен

преди 2 години

156 а като ги подарим на Украйна кой ще охранява Козлодуй? Вчера стана ясно че противовъздушна защита имат само 4те големи града на България. Козлодуй не е там! А всички знаем защо той е жизнено важен за охрана! Та питам, като няма противоракетна охрана с какво го браним ако си дадем самолетите? С голи д*пета? Или разчитаме на някой от Кентъки да ни пази и се молим да не станем фрай чикън!

134

Българин

преди 2 години

До Анонимен...... Прочети историята, тя ясно показва кой излиза........ Ами чел съм история за разлика от теб. За такива като теб руската пропаганда е история нали! Както казват сериозните историци :"Русия е страна с непредвидимо минало", толкова пъти е фалшифицирана.