233

Анонимен

преди 2 години

Къде са самолетчетата. Да не са отишли спешно на ремонт в Полша.

232

Анонимен

преди 2 години

Понеже нямат система "Свой-чужд" ли уцелиха майор Терзиев?

231

Един

преди 2 години

Тагаров! Скапан продажник!

230

Мухаха

преди 2 години

На кого ли са притрябвали двата ни самолета МИГ 29 ? По добре да им изпратим единствения ни здрав танк с трите снаряда ......

229

Анонимен

преди 2 години

Значи появява се някой министър на отбраната и започва това не може, онова не става. Абе кажи какво може, какво си свършил, за това са те сложили там. Само мрънкачи, аман от мижетурки вече.

228

Майора

преди 2 години

ТОЗИ ПРОДАЖНИК ОТДАВНА СЪМ ГО ОТПИСАЛ

227

Анонимен

преди 2 години

Да идва НАТО и да ни пази. За какво сме част от съюза. Русия вън от Украйна.

226

Анонимен

преди 2 години

Е как ще летят самолетите ни като ги ремонтират пияните мужици в Русия. Видяхме ги как са ремонтирали танковете си. Станаха за смях на гаргите. Нашите *** им давали пари за ремонт. Колко поколения трябва да преминат,за да се отървем от руската/*** и ***/им у нас.

225

Анонимен

преди 2 години

Експертът е платен клакьор на Путин

224

Анонимен

преди 2 години

Между другото,ако този експерт има право, излиза че НАТО не е разчитал на нас. Най- вероятно експертът в момента носи от девет кладенеца вода, за да агитира срещу общи действия с НАТО. Освен това Полша има същите Мигове и това не й пречи да е съвместима с НАТО. Следователно тоя експертин е пета колона.

223

Анонимен

преди 2 години

Зни Радев от години работи срещу НАТО.Мутрата му с мутра.

222

Край

преди 2 години

Ей ги къде са 2030г. хората казаха, че тогава някога ще ни дадат чисто нови самолети Ф16 /модел 1970/.

221

Що"Да"Вида

преди 2 години

Миговете са от същото покоение като Ф-16, и струват милиарди на Източния пазар, тоя НАТО ски шут се опитва да ни втълпи че едва ли не са за ***.Дайте да ги подарим на някой за скрап.

220

Таварищ Радефф

преди 2 години

Искаме Грипен втора ръка

219

НКК

преди 2 години

Какво са дремали до сега такива светила и анализатори по военните въпроси даже и бивш министър на отбраната, та не сме си сменили самолетите и друга техника. Сега са се сетили и обикалят по студията да плюят по Русия. Тези блюдолизци като него, Соломонката и прочие бяха първите които нарязаха ракетите SS23 от които трепереха и Турция и Гърция само и само да влезем в НАТО. Влязохме само че с ТРАБАНТА на Соломонката и сме едно нищо. Щом са поели условието унищожавате SS23 ние ви пазим да го спазва

218

Справедлив

преди 2 години

Цялата наша военна техника е " Сувенирна ". Америка и НАТО обещаха че в замяна на войската и техниката ни ще ни пазят. Това вече е техен проблем и при неспазване на договора- ще плащат неустойки.

217

ЦЕЛТА е България

преди 2 години

ЦЕЛТА е да организира войната НАТО-РУСИЯ на територията на България (и на Румъния и Полша). В случая казвам твърдо - не на полите планове. БЕЗ ЧУЖДИ ВОЙСКИ И САМОЛЕТИ У НАС! Не искаме да се превърнем във втора Украйна.

216

Анонимен

преди 2 години

че те нашите МИГ-гове дали може да долетят до украйна - или с 2-3 междинни кацания :)

215

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - очевидно те не искат да ни дадат самолети, нито платените от нас, нито на лизинг. Защо? Нали уж сме едно цял -...- Как ще ги дадат на радев бе, дето приказва "Крим е руски"! Нали веднага ще извика руснаците да им свалят кодовете!

214

Голям прос

преди 2 години

Украйна поне се съпротивлява на окупация. А нас ни окупираха без да си мръдне някой пръст. Уж ни защитават. А сега ако можете ги изкарайте от страната.