65

Герги

преди 2 години

До пич тоз па съава една седмица ве ..... от първаъа копка :)

64

Анонимен

преди 2 години

Руските марионетки пак плашат хората.Газ има колкото искаш от Азербайджан.

63

Анонимен

преди 2 години

Комунистите ни обвързаха с путинския газ, те да плащат, и цялата им рода, не ние.

62

Герги

преди 2 години

До Анонимен Е щом Пртков или Василев са го казали трябва да е вярно, те са видни харвардски експерти по енергетика.

61

Анонимен

преди 2 години

Тези "експерти" явно са от руските газови фирми. Ще преживеем някак, мислете за себе си, като ви спре кранчето на руските пари. Вече сме имали Виденова зима. Това си е комунизъм в действие. Вместо да самоубият Путин и да се приключи с кризата, те с нас се занимават.

60

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново, ще преживеем още една Виденова зима, стига Путин да падне.

59

Анонимен

преди 2 години

Ядете им разваленото месо на евроатлантиците, глезите ги, когато ви цъфнат в курортите, ходите в бараки да спите, докато им берете ягодите и доматите... сега без газ ще спите, ама какво толкова. Бабите ви все с газ са живели. То и в неандерталския строй да ви върнат - няя проблем. На руснаците ще им е гадно! Смешльовци!

58

Hoho_Boho

преди 2 години

Нещата не са чак толкова трагични, както са описани в статията. Газът руски можем да го заменим с мазут и въглища..

57

Black Metal

преди 2 години

Нали сте евро-атлантици. Отивайте да смучете на Бидона шомпула тогава, като сте толкова отворени!

56

Анонимен

преди 2 години

Точно затова Русия инвестира милярди долари в газови трасета заобикалящи Украйна. Турски Поток, Южен Поток. Защото знаеше, че при война с Украйна, Европа няма да спре да му купува газа, но има опастност Украйна да спре преноса. Затова си изгради алтернативни трасета и то с помоща на ЕС, Турция, България. Така сега може да си бомбандира Украйна, без да се притеснява, че ще му спре прихода от газ.

55

11

преди 2 години

До славянин 55 ----- Ако Путин спре газа, европейците ще трябва да ядът боб и да одат с китайски компресори изотзаде, за да събират газа и всеки компресор, след като е достатъчно нагнетен, да се праща у елцентралата.

54

Анонимен

преди 2 години

Еми то е бъкано с русофили в БГ, то това е болест, нормално е да кажат, че без Раша сме за никъде :)) Ние дори нямаме нужда от много газ, плюс това Петков или Василев казаха, че ние имаме резерв за 2г. напред, същата работа с олиото, дето никога не сме го внасяли от Раша:))

53

Гуньо

преди 2 години

До славянин и кисело зеле ,чесън и нов модел панталони дето събират газта

52

Анонимен

преди 2 години

До ххх - е, както е била свързана, така сега ще е развързана от руските ресурси. Русия не е единствената държава, която изнася такива суровини.

51

пич

преди 2 години

Пичуе, от днес сме закачени за азерския газ. Странно защо в този сайт СЛУЧААААЙНО липсва новина за това събитие. Гръцкият интерконектор вече дърпа от Азербайджан и носи газ и на Гърция, и на България (а чрез нас и на Сърбия), и на Италия, и адриатическите държави. СвършИ това с руския газ...пичуе.

50

ххх

преди 2 години

Европа използва от Русия уран ,желязо,алуминии,титан и много други !! Икономиката на ЕС е свързана на 80% от ресурсите на Русия !!!

49

Дъй Бан

преди 2 години

До 11 откъдето иска - него не го мисли - мисли за путята :)

48

славянин

преди 2 години

Затова отсега населението на европа да се запасява с боб и да събира след консумацията му произведения дебелочревен газ защото друг няма да има!

47

11

преди 2 години

До Анонимен 50 ----- Брейййй, тва е гениално предложение! Ша им пускаме "розовия газ", подходящ за 90%-ов *** еврогейckи пазар.

46

СС

преди 2 години

Ердоган обяви ,че турците няма да са на студено , и бизнеса с Русия остава :жито ,желязо ,газ,петрол,дървесина и др.