125

Анонимен

преди 2 години

Труден труден, колко да е труден прехода ... по труден от 45 години комунизъм? или по труден от това което преживяват сега хората в Украйна? Колко точно да е труден!

124

Анонимен

преди 2 години

голями експерти сте всички сте завършили в руското училище, и да не ви се иска ще го лапате, комунизмът наистина ще си отиде длед тази война

123

ББ

преди 2 години

До Анонименполучи Свобода...ще има труден период...за цяла Европа ще има... и след това ще има крах на пУ.тлеровите мечти за империя носеща смърт и зависимости...Свободата иска жертви...Света ни е готов да ги плати,нека ни вменяват псевдо "експерти",нищо дразматично няма да се случи...сеят страхове,идете и вижте децата бягащи от Украйна...те ще ви разкажат както е страх!!!...убедете ги че ги "освобождавате",убедете ги да повярват на руснак !!!поколения българи плащаме данък робство на продажни

122

Анонимен

преди 2 години

какво получи бг от тези санкция стана че сме враг 2 на русия после сащ *** затвори си плювалника искам евтин ибензини олио захар ибрашно и т.н.

121

Анонимен

преди 2 години

Експертите работят в газовите дружества. Какво друго да кажат? Ние сме преживявали глад, те не. Страххххх ги тресе.

120

Анонимен

преди 2 години

Тези експерти защо цитират само Путин?

119

Анонимен

преди 2 години

Руският газ стана на путински г$з. Китай ще менижира значително по-добре сибирските ресурси и това вече почва да се разбира. Бърза смяна на ръководството.

118

тъ пи

преди 2 години

До фактнали

117

факт

преди 2 години

да но *** политици взимат решения!

116

msm

преди 2 години

Света не се върти около руския газ и нефт. Живеем в десетилетие, което е преломно за енергийната политика на света. Войната ускорява този процес на трансформация.

115

Анонимен

преди 2 години

Какви експерти бе, хора? Само един Васко Начев има, другите са като мин.А.Николов, дето по-добре да мълчи,че каже ли нещо си личи,че е бос като ром през лятото! Аз без да съм експерт или икономист (инженер съм) разбирам, че Боце и Нуша ни закараха в задънена улица, дето майничките му казват кьорсокак! И сега онова светило с опулените очи говори, че в края на годината ще откажем газа на Русия! Откъде газ през декември бе, филибелия?Разбираш ли,че разгневените столичани ще те гонят до САЩ,бе айол?

114

cгс

преди 2 години

До Hoho_Boho а защо украинците не спират своя газопровод, не обявяват война, значи те ще печелят а ние да плащаме за това

113

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКато Ковид новините или като войната със тероризма и бързото изтегляне от Афганистан!Добре че стадото е бързозабравящо иначе сега щеше да чукаш камъни вместо клавиатура!

112

Анонимен

преди 2 години

До Шпионски игри Ми то с плитък мозък само до такива въображаеми конспирации може да се стигне.

111

Шпионски игри

преди 2 години

Все повече се убеждавам,че има сделка м/у мики маус и чибурашка за нови граници на ЕС и студена война!Като първо ще задействат плановете за масово обедняване от пионки като зеленски и петков!И тогава ще дойдат "освободителите"!Преди "антивксър" сега луд параноик,троловете винаги знаят как да омаложат истината пред масите,докато се задейства плана!Не забравяйте обаче универсалната истина,че тия дето ви палят чергата нямат и два камъка на свое име във държавата!

110

Анонимен

преди 2 години

До Зелена Сделка - Дрън-дрън!

109

Анонимен

преди 2 години

Деменцията на Путин се влошава. Вече се е върнал в 20 век. Скоро - обратно в утробата. Не е смешно.

108

Анонимен

преди 2 години

До SS Не бой се. Дотогава това правителство ще е в небитието. Само Радев и Йончева ще са пречката.

107

Анонимен

преди 2 години

Доларите ще влизат в руските банки, а рублите ще влизат в западните банки. Путин има добри съветници.

106

Кера

преди 2 години

Ау ястига вече бе, я стига сте ни плашели с тоя газ от Русия.Ако не е Русия загиваме.Хайде бе,Европа ще оцелее без Русия ,ама Русия няма да оцелее .Кремълската пропаганда ви е изпила мозъците.От както съм съзнателен човек само това чувам- Великия СССР ,толкова ,,велик" ,че се разпадна като гнила круша,сега ,,могъщата "Русия.Нито са велики,нито са могъщи.То се вижда с просто око.Манипулатори,те комплексирани винаги така говорят за себе си.- велики,могъщи