45

11

преди 2 години

До Анонимен 41 ----- През задния тръбопровод ли ша го изстрелва газа бай Бай Дън?

44

Анонимен

преди 2 години

Две - три фабрики за ароматизиране на руският газ с роза, и ще го продаваме на Европа и щатите само за български левове, като "Роуз газ Булгериен натюрлих баш".

43

Анонимен

преди 2 години

С всеки лев платен за газ Путин бомбандира училища и ибива деца в Украйна.

42

Анонимен

преди 2 години

Европа се връща към централите на въглища. Ама и въглищата идват от Домбаска област. Така че ще трябва да горят стари автомобилни гуми, дрехи, памперси.. До тук беше зелената идея за намаляване на въглеродните емисии. Грета Тумберг е в шок!

41

спирай

преди 2 години

Не искам газ от фа6исти.

40

11

преди 2 години

Бреееййй, тез откриха Хамерика!

39

Има ли буфер

преди 2 години

Какво е състоянието на газохранилищата в страната? Могат ли да буферират, докато поръчаме, докато дойде и докато разтоварят танкера в Александропол? Газови връзки с Гърция има няколко до колкото знам. Също с Турция има, а Турците могат от Азербейджан да ни докарат газ по тъбите.

38

.

преди 2 години

Този сладур не си дава сметка, че рубли не могат да се намерят току-така. Аз самия исках да си обменя в рубли, но НИКЪДЕ не се предлагат. И това не само у нас!

37

Анонимен

преди 2 години

Цялата зелена програма на Европа отиде в кереча. Европа се връща към въглища, мазут, отпадаци в ТЕЦовете. Язък за квотите на въглеродните емисии..Сигорно много съжеляват, че повечето Европейски страни закриха ядрените си централи. Просто разчитаха на Руския природен газ. То не бе Северен поток, Южен Поток, Турски поток, Балкански поток, Северен Поток 2.. И сега кво?? Трябват рубли на Европа..много рубли.

36

Анонимен

преди 2 години

Аааа що така няма избор от къде да вземаме . Баце на ли се биеше в гърдите ,газов хъб сме били

35

Европейско бъдеще

преди 2 години

Еко активистите ще радостни хората ще живеят без отопление на тъмно на свещи и без автотранспорт назад в бъдещето връщане на каруци и каляски задвижвани и теглени от хора или от животни магарета, коне, крави. Всичко както е било в средновековието.

34

Анонимен

преди 2 години

Купмджиев д доказан антибългарин комунист и БЕЗРОДНИК . Депутат е от БСП има ли смисъл да коментираме повече

33

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на курта , България не е зависима до такава степен от Мужишкия газ

32

Евролибераст

преди 2 години

Европския союз ке бъде на вятър и слънце. В превозните средства ще се премахнат двигателите и ще се задвижват с въртене на велосипедни педалиии.

31

Добър ден

преди 2 години

САЩ си постигнаха своето да няма руски тръби или да не действат, а да продават своя газ. Виж Ердоган как си каза, че не може така и си е зависим и за това си гледа изгодата и продължава на руския газ.

30

Въльо

преди 2 години

Да му мислят тия с газовите. Аз карам дизел и изобщо не ми пука дали ще спрат газта.

29

За какво?

преди 2 години

Това е пълна лудост да се жертваме заради Тъпите украинци руско говорещи.

28

Натовеца

преди 2 години

а стига бе без майтап ,как тези експерти стигнаха до това гениално умозаключение ?????

27

ххх

преди 2 години

С тези санкции ЕС се самоуби,печели Китай и Индия !! Икономиката на ЕС става неконкурентноспособна !!!Ковид,зелена сделка и война в Европа води до разпад на ЕС !!

26

toti

преди 2 години

Голямо чудо стана еди ГАЗ/***/и колко домакинсва има у нас,колко фирми,заводи......никой няма да умре,както и преди сме я карали и сега ще си е същото,само де зимата печките ще димят на въглища и ЧАО ЕКО!!!