168

До Путинистите

преди 2 години

Драги ми льо..льо...вци! Като толкова обичате Путина защо не емигрирате в Русия? Да живеете в гн..сна московска панелка, да нямате пари за хляб, да ви бият мутрите на олигарсите, да не смеете да се покажете на площада щото иначе затвор, да сте без интернер, без свободно пътуване, без всякаква перспектива??? А вместо това бягате към лошата Европа и лошата Америка? Сме...ковци.

167

анонимен

преди 2 години

Който се радва на тази човешка трагедия е звяр. И да знае,че това ще застигне и него и близките му.

166

младен

преди 2 години

"Когато самолетът пусна бомбите..." - хахаха....плоскооо, много плоско. Медиитв гърмят че руската авиация я няма никкава в украйна, а сега самолет бил пуснал бомби. Ама драги пропагандни европудели, Руската армия обстрелва с артилерия и крилати ракети, бомбардировки и бомбардировачи няма!!! А мислетв малко като ди пишете тъпотиите.

165

ПРОЧЕТЕТЕ

преди 2 години

Писмото на Запорожките казаци до турския султан и ще разберете защо украинците никога няма да се предадат на жалкия диктатор Путин.

164

Вагнер

преди 2 години

Хората сме хищници и стремежа към надмощие и война ни е генетично закодиран. Някой беше писал долу че животните от един вид не се избиват-абсолютно невярно. Алфа мъжкарят лъв избива, наранява, гони всички мъжкари от прайда и избива поколението им за да остане само неговия ген, и не само при тях е така. За съжаление най-страшното и най-ужасното- войната, е основния катализатор на цивилизационното развитие. Дългия мир е хубаво нещо, но забавя развитието и води до застой и разложение на ценностите.

163

българин

преди 2 години

До: номер 181 Бях. През 1988 г. бях в Киев, докато бяха още в СССР. Киев е невероятно красив град. А за украинците - всички говорят руски, почти без изключения. Може би руски не знаят добре само бабите по селата които не са ходили на училище редовно когато са били деца. Познавам украинци. И кого сега "освобождава" Путин, и от какво? Така че не ми излизай с тия путинистки пропаганди че не съм бил някъде щото ти така си решил! Бил съм, понятно?!И съм видял с очите си!

162

НИЩО

преди 2 години

не може да оправдае убийството на невинни жени и деца.

161

Путин = Хитлер

преди 2 години

Нациста е само един и се крие някъде в Русия. Нарежда бомбардировки над болници и детски градини само и само да подчини един свободолюбив народ.

160

Анонимен

преди 2 години

Труповете за огромна жалост са неизбежно следствие при военни действия. При желание от страна на централното политическо и военно ръководство на бивша Украйна можеше да се организира евакуация на цивилното население, това устройваше на 100% руснаците, понеже им развързва ръцете за атака на укрепления на противника в градската среда. Очевидно политическото и военно ръководство на бивша Украйна или не желаеше да предприеме такива действия или нямаше контрол върху военната групировка на место ...

159

Анонимен

преди 2 години

Мухахахааа...Много лоши новини за сорошките грантаджии.Над Източен Мариоплул чеченските бойци вече свалиха украинското знаме и закачиха знамето на ДНР.Скоро това ще се случи и в западната част.И най-важното,за което нашите *** и "анализатори" мълчат.Вчера руската армия смаза укрофашагите в един стратегически град-крепост в Североизточна Украйна.Това значи,че до броени дни цялата тази област ще е освободена от бандеровските орди.

158

Американокакашки

преди 2 години

До българин - лакей: ти кога беше там , кога се върна да разказваш истории за неонацисти?

157

10x to неонацистите

преди 2 години

Тяхната стратегия е да максимизират унищоженията и да умножат жертвите. Работи както се вижда. То да се криеш сред цивилните и да им стреляш в грб е голяма работа!

156

българин

преди 2 години

До: номер 167 Мариупол е руски град! Труповете са на убити руснаци! Путин избива своите! И Харков е руски град!А, да. Единствената разлика е, че не е в състава на Руската Империя. Тоест, Федерация. Все тая.

155

МиР

преди 2 години

Щастливци са родените веднага след 1945 година. Поживели са в исторически дълъг период без големи войни по нашите земи. Какво да кажем за дедите ни родени веднага след освобождението от Османската империя. Преживели са ужасите на сръбско-българската война 1885г, балканската война 1912-13г, междусъюзническата война 1913та, първата световна война 1914-18г, втората световна война 1941-45г. За съжаление военния ген на човечеството като че ли отново се събужда и сянката на ужаса надзърта от ъгъла....

154

politikus.ru

преди 2 години

Западната карта на нова Украйна. Е публикувана на:на горният адрес.

153

Анонимен

преди 2 години

Кви трупове бе да не е Ковида.Той се уплаши и бега.

152

До Анонимен 167

преди 2 години

За руски градове - не зная, но през последните осем години в Донбас имаше немалко такива градове и села, само че западните медии като по команда отвръщаха очи и от разрушенията, и от пресните масови гробове.

151

Анонимен

преди 2 години

Автора е добър. И на имена го е докарал. И на професии. Общо взето информацията е добра. Става. Отне ми 2 минути от деня. Но нищо. Ще ги прежаля.

150

Радой

преди 2 години

Голямото заблуждение на хората е че мира даденост и е нещо постоянно, а той е просто малкото време между две войни. Историята го показва. Погледнете през прозореца и вижте какъв прекрасен слънчев пролетен ден е днес. Хората ходят спокойно, птички чуруликат. Миналата година по това време и в Мариупул е било така, и на хората там им се е струвало немислимо да се стигне до ужаса който в момента е там. Така че се радвайте на щастливите дни без война, че от нея по-лошо няма а тя винаги дебне ...

149

Анонимен

преди 2 години

Цъ цъ цъ, какви християни, да не си погребват мъртъвците