188

Voyna v bg

преди 2 години

Пишат,че Шойгу избягал у САЩ?Кво става тука бре?

187

noFreeman

преди 2 години

така е, гледах филм днес от първо лице от Мариуполь... има трупове, но на азов и бандеровци... караха ги на колене да си признават зверствата с опожаряването на блокове...

186

Анти Тяло

преди 2 години

Защо Украинците не пресрещнат русите между градовете а баш в градовете. Така никой неможе да докаже кой убива цивилни и кой точно разрушава сгради. На нмката сградите са цели, но опожарени. какви са тези руски ракети ???

185

Анонимен

преди 2 години

Браво ***. мачкай долните укри до последното азовско псе! Успех!

184

Анонимен

преди 2 години

От българските русофилантери по долни твари няма , продажници и престъпници бих казал. русия ни е сложила във вражеските страни вече , посланичкат им ни плюе насам и натам , а те си я обичат ли обичат - промити мозъци вследствие на хибридната атака. И Гьобелс щеше да им завиди на пропагандата особено в България!

183

Сократ

преди 2 години

Много фашисти има в България, като чета само коментарите тук. Народен съд пак ще има бок луци, но този път няма да се измъкнете.

182

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама азовците кому го крепят в жилищата в сградите? Те самите си ги взривяват, понеже са некадърници- като гръмнат с някой джавелин, останалите оръжия,струпани в същия апатамент св взривяат, и готово- имаше азовец- няма го вече.. Да му мислят останалите неизтребени 20-30 укро-нацисти укрити в града. А в Одеса и Краматорск да разгледат много внимателно и навреме снимките от Мариупол,а също и от кинжал-ударите по казармите на укро-вермахта,тъй като резултатите от там са много впечатляващи...

181

КАКВИ ХУМАНИСТИ САМО

преди 2 години

РАШКИТЕ СА ГОТОВИ ДА НИ БОМБАНДИРАТ ХУМАНИТАРНО НАС, ЕВРОПА И САЩ, ЗАЩОТО СМЕ НА СТРАНАТА НА УКРАИНЦИТЕ.

180

...

преди 2 години

Значи както твърдъят руските официални власти, такива неща е нямало и няма и няма и да има! После също както твърдят руските официални власти за това, че руската армия бомбардира разрушава и убива, та затова е виновно НАТО! После както твърдят руските официални власти хуманитарна криза в мариопол няма и даже те щели да изселят мариопол с конц лагери в сибир! Така наречения гулак! Та да ви кажа честно само на това последното вярвам! Другото са ПЪЛНИ ЛЪЖИ!!!!

179

Анонимен

преди 2 години

Същото искат да ни го докарат продажниците от Демонична България, дето вчера вееха чужди знамена.

178

Анонимен

преди 2 години

Нацитата от Мариупол се опитват да спасят кожата по всички възможни начини - хващаха ги преоблечени като жени, в цивилно облекло като бежанци, един беше застрелял родителите на две деца и се опитваше да мине с тях, като се представяше за техен баща, заплашвайки ги да мълчат, но децата не мълчаха. Вчера хванаха един в катафалка опакован в чувал за мъртъвци, ама си беше доста жив.

177

Анонимен

преди 2 години

Човек се ражда с безусловното право на достоен живот, на дом, сигурност, мир......и изведнъж се появява някакъв самизабравил се психопат с болни амбиции, обсебен от манията да е император и без да му трепне окото, за нула време съсипва животи, срива жилищата с бомби, убива и прогонва хиляди майки и деца от домовете и страната им....И никой не може да направи нищо! Какви човешки права защитава ООН, като на практика не може да гарантира живота на нито един човек в подобни ситуации.??

176

ЬЬЬ

преди 2 години

Един ден,колкото по-скоро толкова по-добре, руските фашисти начело с пууутин ще бъдат съдени за геноцид на украинския народ и за военни престъпления.Един лош пророк беше пророкувал,че хитлер ще си има наследник и той се появи в лицето на пууутин и двусмислената позиция на България към всичко това е достойна за съжаление,защото,спрямо русия,ние сме тяхна вражеска страна.

175

Някой

преди 2 години

Абе какво стана с коронавируса там в Украйна? По 70-80 човека се крият по цели седмици в мазетата нагъчкани един върху друг без никаква дистанция без маски.... То сигурно жертвите не са убити от бомби и куршуми, а от коронавируса Ваксърите моля да пояснят веднага ако обичат???

174

Данте

преди 2 години

До Радой 171 Да, мира е времето в което нациите се подготвят за следващата война. Исторически винаги е било така и явно няма как да се промени с времето. Нациите които са пропуснали да се подготвят - губят, изчезват и се асимилират от подготвените. Жестоко, но това е закодирано в генетичния ни код на матрицата. За съжаление ние май въобще не сме подготвени и сега чакаме други подготвени да ни преведат през "чистилището".... А дали ще го направят ....? Историята показва че така не става.... :-(

173

Анонимен

преди 2 години

Е освен ромския квартал на Мариупол смелите руски войски друг успяха ли да завземат за един месец? Мариупол е на 20 километра от руската граница а руските войски все още са на най-източния квартал на града. Вчера гледах на един от свалените руски хеликоптери имаше надпис "На Берлин". Къде е Берлин къде е Мариупол? Ще им трябват 750 месеца на безаналоговите руски войски да стигнат до Берлин с това темпо. Русофилите сващат ли колко е жалък кумира им Русия?

172

джо

преди 2 години

НАТО и ЕС са главните виновници. Няма нищо по - долно от факта, че насърчават нацистките формирования да ползват мирните граждани като жив щит. За голямо съжаление народа е този който плаща най-високата цена.

171

Анонимен

преди 2 години

Чети "Лебедова песен" за лудите които не можеха да се откажат от "патриотизма" и накрая думат "патриот" става синоним на "чудовище".

170

Русия освобождава

преди 2 години

като ти отнема свободата, имота, дома, държавата. А оказва хуманитарна помощ, докато те бомбардира, убива и изнасилва.

169

Анонимен

преди 2 години

Съвсем скоро така ще изглежда Източна Европа като начало, а после Балканите и целия свят. Който си мисли, че само Русия е виновна за това, което се случва, е GLUPAK! Който въоръжава Украйна, е убиец! Който не е на площада, да протестира против войната, е самоубиец!