208

Радко Младич

преди 2 години

"Шефът на телевизията в Мариопул свидетелства пред DW."Това ми стига,за да спра да го чета,още в началото.👎🏿😐

207

Мариопул

преди 2 години

се контролира отдавна от донбаското опълчение и руската войска. Пропагандата раздухва размера на материалите щети и си измисля "трупове" по улиците, за да представи победата на руските сили като "пирова". Много инфантилен и смешен подход. Градът си е на мястото. Няколко десетки повредени сгради и *** по улиците. За Куифф ще слушаме същата детска пропаганда с още по големи преовеличения.

206

Украйна

преди 2 години

Слава Украйна

205

Копейки

преди 2 години

Всички руснаци мразят Путин, само троловете го защитават.

204

Сесерем

преди 2 години

Сигурно лъже понеже *** каза че не стрелят по цивилни.

203

За защитниците на П.

преди 2 години

Моя колега е живял в Москва и Санк Петербург. Вие тука обичате Путин, Русия, мразите запада и си мислите ,че руснаците мислят като вас. Путин ги връща на сила зад желязната завеса, но моят колега (който познава руската душа" каза ,че това е краят му. Те вкусожа от свободата, видяха ,че магазините могат да с пълни рафтове, да ходят по света и да комуникират с целия свят. Сега това е на път да приключи,но по-скоро Путин ще бъде обесен от своите,отколкото това да се случи.Да живее свободата

202

Анонимен

преди 2 години

Много " русофили " има в България, като чета само коментарите тук. Народен съд пак ще има бок луци, но този път няма да се измъкнете.

201

Анонимен

преди 2 години

Много " русофили " има в България, като чета само коментарите тук.Народен съд пак ще има ***, но този път няма да се измъкнете.

200

Дори и преди войната

преди 2 години

Този град както и други си е било мизерия и катастрофа. Там хората работят на заплати равностойни на 150 евро. Мизерна държава на фанатизирани укри.

199

Анонимен

преди 2 години

Злото джудже ще бъде драно живо , преди да гори вечно в ада !

198

До автора

преди 2 години

Жал ви е за вложените пари в полк Азов, нали. Ще ги разкулачат тези фашаги! Живи ще ги дерат!

197

Мишо

преди 2 години

Вчера гледах клип сниман от дрон на украинската армия правен на 23,03. Трупове нямаше, разрушения да! *** ама куха пропагандистка статия!

196

Венелин

преди 2 години

Стига стари новини! Мариопул е превзет и в по-голямата си част е очистен от наци-те. В отделни сгради може и да има някой останал, но и те се прочистват. Не знам колко да е опасно, щом ръководителят на ДНР и руски депутати отидоха там днес да раздават помощи на хората.

195

Анонимен

преди 2 години

PROPAGANDAAAA!

194

Статия пропаганда

преди 2 години

Хиляди измислени думи и подробности, а нищо не се споменава кой се крие в детските градини и болниците на града ? Нещо не ви изнася да информирате за нацистите от батальона Азов. Същите не дават възможност на цивилните да се евакуират. И дори ги разстрелват на изхода на града. Има достатъчно информация и кадри от техните зверства. Както и че руските части раздават храни напитки и хуманитарни помощи на гражданите. Който иска може да намери това в нета. Наивно вярвате че нашите медии не лъжат ?!

193

Анонимен

преди 2 години

пропагандата не свършва-путин обеща че ще строи града след операцията

192

Анонимен

преди 2 години

Освен фашистите, кой друг е защитавал населението си, като се барикадира в домовете на хората, в детските градини и болниците? Това е чудовищно. Който продължава да твърди, че само Путин е виновен за войната в Украйна и световната война, която ни подготвят, е безполезен за бъдещето на хората Ид Еот. Само убийци могат да доставят оръжие за Украйна!

191

Аристотел

преди 2 години

До СократА как ще е народния съд с всички нацисти, поддръжници на укрите? Или викаш там проблеми няма?

190

Анонимен

преди 2 години

До noFreeman 201 Човече, това е твърде ниско дори за вашите рашки, поне като ще си измисляте, го давайте малко по-реалистично.

189

искаме референдум

преди 2 години

Референдум ще има и според резултата ще се РАЗДЕЛИМ С българските русофиланти в България.освен ромския квартал