128

У нас в Украйна

преди 2 години

Руските медии се четат свободно благодарение на безплатния интернет от Мъск. Всъщност от тях се информираме какво наистина се случва. - Бесарабски българин.

127

Факт

преди 2 години

Русия никога няма да превземе Украйна защото не може. Ще си отцепят Донбас и ще си го пиашат победа. После ще се наврат обратно в Сибир от където са дошли.

126

44444444

преди 2 години

Тъжно, много тъжно. Милиони невинни жертви заради тъпите политици и международни интереси. Тъжно.

125

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете, че тези, които забраниха руските телевизии и новинарски сайтове, редовно ги четат. Само на вас забраняват. Защо ли?

124

Костя Копейката

преди 2 години

Преди месец Мариупол беше едни нормален средно европейски град - след денацификацията на Путин по улиците се въргалят трупове, а града е в руини - Рассия, Рассия! НАТО вън, НАТО вън!

123

Веднага

преди 2 години

След освобождението си от укронацистите Мариупол ще бъде възстановен от Русия. Но жертвите на укронацизма ще останат на съвестта на САЩ и НАТО, които го подхранваха цели 8 години, че и повече.

122

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 137.....Ето затова гледам руските телевизии.

121

Анонимен

преди 2 години

Закон против путиноманяците кога ?

120

Мен

преди 2 години

До Анонименкакви гледни точки бе ***! заминавай в москва да си гледаш точките.

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 Руснаците нямат "гледна точка", която да не е базирана на лъжа. Затова са спрени инфо каналите им, а не защото някой иска да не си информиран.

118

Анонимен

преди 2 години

И каква точно е разликата между демократична Европа и комунистически Китай, който цензурирал интернет, след като не мога да отворя нито един руски новинарски сайт?! Може пък да искам да прочета и мнението на другата страна преди да си изясня картината. "Всички гледни точки" на бтв помните ли ги? Защото остана само една.

117

Анализатор

преди 2 години

До $$$"Пропаганда и лицемерие! Забравихте Ирак, Авганистан, Либия, Сърбия, Сирия и др...."УКРАЙНА НИКОГА НЕ Е ВОЮВАЛА В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ***! НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ!

116

БАНко

преди 2 години

НА 19.02.2022 ЦИРКАДЖИЯТА ОТ КИЕВ ЗАЯВИ ВЪВ ВАРШАВА : ЩЕ СЕ БОРЯ УКРАЙНА ДА СЕ ВЪРНЕ СТАТУТА НА ЯДРЕНА ДЪРЖАВА !!! ТОВА Е РЕЗУЛТАТА НА ГЛУПОСТТА МУ !!!

115

н.а.полк.Лили Иванов

преди 2 години

Западът : "Умирайте геройски, и повече, ние ще опишем това в подробен доклад". И се леят реки от кръв, украинците горди, че ще попаднат в доклада, разобличаващ Путин.

114

Анонимен

преди 2 години

Много странно защо като руснаците освободят някой квартал и жителите напускат града в посока донецк!!!

113

Анонимен

преди 2 години

Тез пък промитите мозъци все не вярвали. Кой му дреме в какво вярвате боклуции. То в и Интернет има всичко. Хората по света го виждат ясно. Никой не се интересува от вашето евтино мнение.

112

Тракиец

преди 2 години

На руснаците им дадохме писменност и култура,но си останаха животни.

111

Анонимен

преди 2 години

Дано тук не стане подобно нещо , че в резултат на европейските ценности население ще умре като ***

110

Анонимен

преди 2 години

Мариупол е база на групировката "Азов".

109

Анонимен

преди 2 години

Да оставим американците и англичаните да си фабрикуват фалшивите новини. В един момент сами ще пресолят манджата (ако приемем, че все още не са). После да им гледаме сеира как ще си сърбат попарата. Свободата на словото и на медиите вече забрани руските сайтове и телевизии. Да видим другите евроатлантически ценности колко са ценни и за какво служат.