220

Анонимен

преди 2 години

Аз гледам Смотрим и там ясно показват натръшканите укропитеци из храсталаците а не фейк Шехеризада приказки

219

Анонимен

преди 2 години

Нали бяха 3 милиона бе глуо, са па 10 милиона, утре ще кажеш 50 милиона. А-а, ще те връщам във втори клас.

218

Русия

преди 2 години

Тя и осраина се ф контранастъпление тръгва и все по малка територия става.Знайм ги тия.

217

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 266 "Колко изплащаше репарации на Афганистан ли?" Ще разбереш. Тъкмо ше си влязъл във фаза "договаряне" :))))))

216

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 262 "Ще плаща репарации, ако Русия се признае за победена." Репарации Империята на Злото ще плаща при всички положения, независимо какво "признае".

215

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен Брест-литовския мирен договор подписан на 03.03.1917 г. с този договор Русия признава капитулацията си пред Централните сили и излиза от войната като се отказва от всички територии не принадлежали на Руската империя, и се задължава да плаща репарации в огромни размери, включително на България. Капитулацията е приета от България и след това се подписват останалите съюзници.Това е така защото БГ е единствената която е разгромила руските войски на бойното поле.На север са сложили оръжие

214

Анонимен

преди 2 години

Как пък един път не написахте че има поне един украински лейтенант да е убит в тази война само руснаците ли умират украинците са безсмъртни...!!!

213

анонимен

преди 2 години

Русия ще бъде поделена между Китай и Япония ,в азиатската част. Европейската ще се разпадне и ще бъде едно нищо.

212

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 256 Да, ясно, Русия си постигна целта. Значи всичко е наред, нали така? Само чакаме парада на 9ти май. :))))

211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 244 Точно и заради това подкрепата за Путин в Русия е голяма! Тези които са против ги арестуват и не се знае, какво ще стане с тях. Страха от диктатора е голям!

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 252 "Няма как да капитулира Русия, защото тя вече си взе Донбас." Е, щом "няма как", значи всичко е наред за Русия, нали така? :))))

209

Анонимен

преди 2 години

До Я, па Я "Единия път капитулацията е приета от България." Да де, нали това честваме на 3ти март, или? :))))

208

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен Няма да и е за първи път. Чети историята там пише. Капитулирала е много пъти. Единия път капитулацията е приета от България.

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 245 "Как я виждаш Русия да капитулира?" :))))))

206

Я, па Я

преди 2 години

До Геврека: Нападнатия има право да се защитава с всички възможни средства. предната вечер, една баба, останала сама в огромна къща близо до Киев, забожда руско знаме и посреща окупаторите с хляб и сол. Кадировци и руснаци, разместват щаба на полка в къщата и бабата им готви. За вечеря пресни топли пирожки, краставички самогон и т.н. На сутринта 12 трупа, целия щаб на батальона Кадировци 4 човека и 8 от щаба на руския полк. Честито на починалите в леглата си.

205

Анонимен

преди 2 години

До Геврека Явно хората на града избраха да останат в горещата точка вместо да отидат в зандана. Ако путин и шайката му не бяха зверове щяха да ги оставят да избягат на запад където милиони украиници вече се спасиха, но за жалост жестокостта е характерна руска черта и господаря си иска робите. А за делата на руснаците има вече доста кадри и други доказателства и след време ще се дискутират много обстойно по разни трибунали.

204

Анонимен

преди 2 години

До Я, па Я "Прихванати са от сателити на САЩ." Красота. Американците гледат и Джуджака по същия начин. :))))

203

Анонимен

преди 2 години

До Геврека "и какво като са към Русия?" Ами, на тези, които по-късно ги ОТВЕДОХА там НАСИЛА, им взеха документите и НИКОЙ. НЕ ЗНАЕ КАКВО СТАВА С ТЯХ. ТОВА, другарю путинофил. В Тюрмата на народите влезеш ли, изчезваш и не се знае, дали някога ще излезеш. КАК ти се вижда тази "перспектива"?

202

msm

преди 2 години

За незнаещите и мразещи либерално - демократичния свят, към който принадлежи и България - Индия е противовеса на Китай. Индия е перла в короната на Великобритания. Индийците са много повече на почит в Англия от която и да било друга нация. И да знаете на Шипка се бият украинци и българи рамо до рамо за свободата на България. Брянския полк от Полтава и Орлавски полк от Киев. Слава на Украйна!

201

Анонимен

преди 2 години

Рушия са нацистите на 21ви век ..................ФАКТ !!!