260

Смешници

преди 2 години

До THE EVILНещастник,САЩ и Англия се бият по целия свят.От Атлантика до Китай и Австралия.Мощната икономика и флот на двете страни печелят войната.Да не изключваме и мощната авиация на двете страни.90 процента от самолетите на СССР са западни,а до 1944г. СССР почти няма авиация.

259

Анонимен

преди 2 години

До THE EVILАми не знаем защото не е вярно! Русия се справя с Германия през ВСВ благодарение на огромни доставки на оръжие, храна и оборудване от САЩ и Великобритания. Провери за "лендлийза" който САЩ отпуска на СССР през втората световна и ще разбереш, че и тогава и сега на тая необятна територия акъл не вирее.

258

Сата НАТО

преди 2 години

Яков Владимирович Резанцев (род. 17 июня 1973, с. Елбанка, Алтайский край, РСФСР, СССР, погиб 25 марта 2022) российский военачальник. Командующий 49-й общевойсковой армией Южного военного округа с августа 2020 года, генерал-лейтенант (2021)

257

1

преди 2 години

След огромните загуби в Афганистан и тоталния провал на икономиката бившата им държава ссср се срути в насипно състояние. Сега историята върви по същия път-материалните и човешки загуби растат главоломно, войната изисква милиарди всеки ден.За 1 месец загубиха 10 генерала и над 10 хиляди войници,материалните загуби са огромни,нещо което в Афганистан се случи след 5-6 години.А героичния народ на Украйна няма никакви намерения да се предава.

256

THE EVIL

преди 2 години

Смениците дето кометират ВСВ, паляч.овци знаете ли че "Победителите съюзници" се бият с около 20 дивизии на западния фрон, докато СССР се бият с 200 на източния " та даже и били победили"? Я сега ми кажете кой и с чия помощ е победил Хитлер? Та и сега НАТО та НАТО май пак не виждате, че само вие натото като копой отстрани. То да си промит мозък не е лесно...

255

Олд

преди 2 години

Как си позволяват панахида,Палий е жив според Келешников .

254

3M

преди 2 години

Дай Боже всичките нашественици да ги стигне тази събда!

253

ХАХАХА

преди 2 години

"Днес" просто се излагате.Правете поне малко проверка на новините ,които давате-има нет и още един куп новинарски сайтове/наши и чужди/ ,блогъри и т.н-хората не са овце ,че да давате като в соца измислени пропагандни новини.Така излизате абсолютно платена медия и американска подпорка

252

Анонимен

преди 2 години

'' Из целия град има трупове, там е просто ад '' ................................. със сигурност украинците сами се бомбардират и се самоубиват по улиците пак сами, само и само да обвинят невинните руснаци-освободители ...

251

Украинска поговорка

преди 2 години

Да би в Русия стояло, не би на ГРУЗ 200 станало! Никой не е канил руснаците в Украйна! Никой не ги посреща с хляб и сол като освободители дали етническите руснаци се бият против руските агресори за свободата на Украйна и те искат да стана част от "руският свят" на психопата Путин и зомбиранот население на Русия.

250

Анонимен

преди 2 години

Според шурошуиддните медии (като тази) руската армия е вече разбира, всичките им танкове, самолети, оръжия и какво ли не, Путин се е предал на либерастичните третополови оттпаддъцци, и Русия вече е в ръцете на сатанизма.,.,.,смях без граници, кой ви ги дава тея фалшиви новини, ве демонРати нещастни?!

249

Никой

преди 2 години

Русия имала загуби, ами кажете загубите на Украйна защото са 10 пъти по големи и почти няма армия. Останали са някакви банди под командването на САЩ.

248

Я, па Я

преди 2 години

До Алекс: Не само Харков всички градове са с руско езично население и Суми, и Чернигов, и Мариупул, Мелитопол и Херсон. В момента окупаторите принудително мобилизират руснаци от завзетите територии и ги пращат на фронта. Който откаже затвор обаче в Русия, в Сибир и Далечния изток. Вече има няколко хиляди човека който са депортирани. Днес на окупираните територии са започнали да изземват от училищата учебниците по история и литература и да ги горят. Забранили са всички валути освен рублата.

247

Анонимен

преди 2 години

Дай Боже повече такива добри новини.

246

до 301

преди 2 години

Напразно си ихвърлил ВЕФ-а, не е руски, а от някоя от прибалтийските републики, не помня точно коя. Заводът е съществувал още преди СССР окупацията.

245

Баце

преди 2 години

Комунист ли е тепенье му е майката.Смърт за Русия! Свобода за Украйна!

244

Мен

преди 2 години

Мразя всичко руско включително и Вефа.Току що го хвърлих през прозореца защото Митрофонова беше взела думата

243

Русофил

преди 2 години

Заменям Москвич за каса олио трета цедка.

242

Алекс

преди 2 години

Обаче рускоезичното население в Харков яростно се бие срещу руския окупатор.Руската пропаганда се пропуква.Това население припознава Украйна като своя държава и не иска да има нищо общо с Русия.Където стъпи руски ботуш,процъфтява бедност и мизерия.

241

Мен

преди 2 години

Избивай руският пиян агресор!Слава Украйна!