240

Анонимен

преди 2 години

Товариши украинци и руснаци, бъдете мъже и умрете на бойното поле. Братска България ще помага с каквото може - ц-300, ц-400, РПГ-та ще има за всички от сърце.

239

До Българин

преди 2 години

нищо не надъхват. само факти. руснаците са си затънали в средата на 20тия век във всяко отношение... мизерна нация с комплексирани но зли лидери.. докато едно време имиджа минаваше зашото нямаше много информация, сега всеки ги вижда какви скъсани нещастници са. и никой не може това да го промени. хайде сега русофили пишете минусите и бегом в масква за един по-добър живот... хаха

238

анон

преди 2 години

русофилите пак объркаха патриотичност с нацизъм... ама нали трябва да се намират оправдания... те просто не осъзнават какъв афганистан си спретнаха в предния двор... ***...

237

Сата НАТО

преди 2 години

Русия е на 1во място по хомосексуалисти на глава от населението в Европа. ----////---- Аха! Значи затова на Путин гейовете са му фикс-идея.

236

Анонимен

преди 2 години

До 286. Де, бре, ти ако не уважаваш дедите си - пенсионери, нямам думи. Демек аз, съм задоволен, бащата, дедата също - а другите пенсии, да ядат какалашките.

235

Анонимен

преди 2 години

САЩ искат да запазят собственните багатства, да използват чуждите, на кирич, къде може- къде не може, ама да нахалстваме.

234

ЯКОВ КЕДМИ

преди 2 години

50% от световното богатство се намира в САЩ. Въпреки ,че те съставляват само 6% от световното население. Това е тенденция което е започнала в годините след ВСВ и до момента постоянно се увеличава.Целта на Американските правителства през годините е тази тенденция да се запази и расте .На противоположно мнение обаче са Русия ,Китай,Бразилия ,Аржентина и много други страни.Те се стремят към по справедливо разпределение на световните богатства. Умните НЕамериканци подкрепят тази идея,про.ст.ите НЕ !

233

Joro

преди 2 години

До ГеврекаЗащо лъжеш? Никой не е спрял руските медии в България. Хващам поне 4 руски телевизии и то при най-евтиния пакет кабелна. Канали 104-107. И по-добре ги гледайте да видите как демагогията им лъщи от 100 км.

232

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 285 Да "уважавам" бедните, защото са мързеливи, некадърни и неграмотни? И какво точно има да уважавам при тях?

231

Анонимен

преди 2 години

До 282. Бедните, са повече, от богатите в България, така че ги уважавайте.

230

Анонимен

преди 2 години

До Я, па Я Тъй като няма какво да опровергаят от написаното, сега русофилчетата ще ти обяснят да не гледаш другите, а "нас си", след което ще продължат да се самоунижават, като обясняват колко бедни има в България, нищо, че точно те съставляват основно бедните :)))))

229

Да продължават

преди 2 години

Все така с почит да ги погребват, и да им слагат пречупен кръст отгоре на гробовете !

228

Я, па Я

преди 2 години

Факти за съвременна Русия. Русия е на 1во място по хомосексуалисти на глава от населението в Европа. На 1во място по заболели от СПИН и ХИВ. В Русия се вихрят болести за които света е забравил. Жизнения стандарт на населението е обидно нисък за европейско население с изключение на няколко по големи града и столицата. От 150 млн. население повече от 100 милиона живеят по африкански. Около 5000 човека държат 80% от богатствата на страната. Но Русия обвинява в собствените си пороци ЕС и САЩ.

227

ВОЕННЕН

преди 2 години

Тази Загуба на Офицери не е фатална .Представете си България - имаме 240 Генерала , 200 Адмирали , 2500 Полковници , 10 000 Майори .Русия сигурно има 50 пъти повече .

226

Анонимен

преди 2 години

Ройтерс не можела да провери истинноста на данните - с други думи свободно съчинение! Да живее Ковид 19 - от същите източници е информацията!

225

Анонимен

преди 2 години

Русофобите, са повечето от третият пол.

224

Анонимен

преди 2 години

Лошо лошоооо лошо , а лошото тепърва започва за агресора , който може да затъне доста та дори и в партизанска война. Империята на злото усеща хурката май, оффффф русофилчетата доста нанагорно им дойде тоя месец все да оправдават агресора , ама не успяват!

223

Анонимен

преди 2 години

Вън укрите-хохолци от България! Дедо ви Мраз, много Мраз.

222

Анонимен

преди 2 години

До Я, па Я Това дето се взриви на 5.35 и това на 7.50 бяха некви доста зловещи неща. Руските терористи вероятно са се надявали да избиват с тях невинни хора, но вместо това сами се изпекоха с тях.

221

rado do 260

преди 2 години

E prosto e. 6toto nqma ukrainci te sa polqc,i rusnaci, kazaci ima i bylgari, se edno makedonec da umre, ne stava prosto nema takyv narod.