180

Анонимен

преди 2 години

На Пичкин и антуража му би трябвало да им е ясно че всичките техни копеУета пребиваващи на Запад ще бъдат ЕКЗЕКУТИРАНИ при първипт куршум изтрелян срещу НАТО !!!Хубаво е да им се припомни на лавровров и т.н. ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИТЕ !!!

179

Анонимен

преди 2 години

Глупости.

178

Анонимен

преди 2 години

Путин Шаломов е защитник на Православието и Славяните. Рамзан Кадиров също. Ала акбар.

177

Анонимен

преди 2 години

Блатная затъва все повече, а на бедния алкаш му се пускат стари записи по канал1 за промивка на мозъка...жалко наистина

176

Гуни Простий

преди 2 години

Русия ,пазителката на християнството. хе хе хе

175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 208 "Краварче мaлоумнооо, Русия как можеше да прикани ООН на чужда територия, ако самите украинци не го поискат?" Самите украинци го поискаха. Русия го блокира в ООН.

174

Я, па Я

преди 2 години

До ГеврекаИма я. Жертвите от бойните действия в Украйна са почти 200 000 човека от тях около 6 000 са убити в преки бойни действия. Загубили са и те няколко полковника и 1 генерал. Разликата е, че техните висши офицери са убити при бомбардировки в щабовете си. А руските на първа линия. Идеята е, че генералите умират в щабовете си а не на първа линия. Русия няма комуникационна система и ползва месната ГСМ мрежа и а генералите отиват напред за да мотивират войската и хоп, украински снайперист...

173

Руски загуби до 24.3

преди 2 години

Не са само генерали и полковници. 15800 убити, 108 самолета, 124 хеликоптера, 530 танка, над 1600 бронирани машини, 5 кораба, много транспортни средства и оръдия

172

Анонимен

преди 2 години

До анонимен *** Такъв е, щото живота му е пълна нула. Семейство има не защото знае какво е това, а щото някой трябва да му готви.

171

Генерал - ефрейтор

преди 2 години

На всички, които са служили в БНА е ясно, че големите чинове се раздаваха не според заслугите на бойното поле, а за прослужени години или по политически причини угодни на партията майка.

170

анонимен келеш

преди 2 години

Имам един съсед върл Русофилчик,че даже Сталинист и ми казва онзи ден"Искам Путин да метне една ядрена бомба по София и да уцели нашия квартал Манастирски Ливади":)А са де:)Има си човека семейство,деца:)Такъв какво да го правиш:)

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 202 "Ахааааа, сега вие краварчетата ще отречете и убийствата в Донбас на мирни руски жени, деца стари хора?" Русия не пожела да бъдат разследвани тези твърдения. 11 пъти. Имаш ли обяснение за този факт, или и за него нищо не знаеш?

168

Анонимен

преди 2 години

Бойко, ако беше руснак, освен да бъде лъжлив, щеше да каже, че трите горящи кораба са "Дийп фейк", точно както снимките и видеата с пачките и златото. А Гешев щеше да потвърди. Чудя се - Бойко или Путин е по-голям лъжец и измамник? Местната карикатура на диктатора Путин е Боко Чувалчето. Сега диктаторства само в партията си.

167

Геврека

преди 2 години

До 196 това което написа изобщо не е вярно измамник. Това всичко, което написа го въведоха в Украйна тази и миналата седмица. Сега ще си мерим на кой му е по-силна пропагандата ли?

166

Анонимен

преди 2 години

До Геврека "До 184 руските медии я споделят, но те са забранени в голяма част от нашата скъпа страна както и Европа" Ами сподели тази безценна информация де. Ти нали следиш руските медии?

165

Геврека

преди 2 години

До 184 руските медии я споделят, но те са забранени в голяма част от нашата скъпа страна както и Европа. Въпросът ми беше защо тук не я споделят, което означава че се опитват да си прокарат пропагандата като пропуснат важни факти

164

Анонимен

преди 2 години

и въпреки някои несгоди Вовата ще смачка фашистите

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 "Разбира се , че като суверенна страна Украйна може да си позволи да избие 14000 мирни руски граждани живеещи на нейна територия. Нали така, краварче?" Интересно, защо Русия възпрепятства 11те опита на ООН да изпрати комисии да разследват твърденията на руските терор .. ъъъ "сепаратисти" в Донбас?

162

Анонимен

преди 2 години

А сред украинците има ли изобщо жертви? Тръгнаха ли вече към Москва?

161

Я, па Я

преди 2 години

До онио: Русия официално въведе цензура и всичко което не в съответствие с руската теза се обявява за фейк а публикувалите го се осъждат на 5 до 15 г. затвор. Всеки човек средно ниво интелигентност може да си направи преценка колко грама истина се съдържа в новините от Русия. Пропагандата влияе само на хора с полирани мозъци, ниско образование и слаб интелект. Достатъчно е да разполагаш с що годе нормална критична, логична и аналитична мисъл и веднага разбираш кой лъже и кой маже.